ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ας σταματήσει επιτέλους να προσβάλει την παράταξη που τον ανέδειξε ο κος Κάνδηλας γράφοντας ανοησίες

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Ας σταματήσει επιτέλους να προσβάλει την παράταξη που τον ανέδειξε ο κος Κάνδηλας γράφοντας ανοησίες

 Διαβάζουμε σε σημερινή "ενημέρωση" των ενεργών φασιστών Ηλιούπολης πως ο δεύτερος σε ψήφους βουλευτής της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης έγινε σύνθημα στα χείλη φασιστών! Το "ρεπορτάζ" δεν θα το δείτε ποτέ λοιπόν αφού ο συμπαθής κατά τα άλλα κος Κάνδηλας επέλεξε να έχει ιστολόγιο που λήγει σε eu. Επομένως οι φαντασίες του προφανώς και δεν θα μείνουν νομικά αναπάντητες από τον θιγόμενο που άλλωστε δεν είναι και η πρώτη φορά που έχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ κάποιον "μαϊμού" κεντροδεξιό. 

Όσον αφορά για την φαντασία του ΣΕΔΗ και το "ξεχύλωμα" από λαϊκιστές της καταγγελίας του έχει απαντηθεί από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, που ζήτησε συγγνώμη που "τάραξε" τους ατάραχους συνήθως δημοτικούς μας υπαλλήλους. 



Επίσης ο συνδημότης μας και Συριζαίος πλέον κος Τασούλας φυσικά και δεν έχει παιδιά στα σχολεία της πόλης αλλά οι γονείς που συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες της Ένωσης της οποίας ηγείται έκριναν πως είναι ο πιο κατάλληλος για να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα των μαθητών. Προφανέστατα επειδή εκτίμησαν την στάση της Ένωσης σε συμβάν που απασχόλησε όλη την πόλη. Δες εδώ και επειδή οι "Κάνδηλες" της πόλης μας άνετα θα ψήφιζαν έναν δραστήριο Συριζαίο για πρόεδρο μιας Ένωσης την στιγμή που ζητάνε από τους "βλαχοπαράγοντες" της Ηλιούπολης να στηρίξουν έναν επικεφαλής που ανέχεται να έχει υποψηφίους ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Δεν τους έχουμε για να "αυτοκτονούν" όπως πράξαμε εμείς το 2019 και δικαιολογημένα αφού γνωρίζουν καλύτερα από εμάς τις "επιτυχίες" του κ. Αραμπατζή στη διοίκηση Γιάννη Αναγνώστου και δεν θέλουν η πόλη μας να πάει από το κακό στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! 



Στα υπόλοιπα θέματα για κόκκορες , κότες και τα συναφή δεν έχουμε κάτι να πούμε είτε έχεις "μπάρμπα" στο Δημαρχείο είτε δεν έχεις θα εξυπηρετηθείς στους ρυθμούς που επιβάλλει βέβαια η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ συνταγή κρατισμού που υπηρετεί και ο δημόσιος υπάλληλος κος Κάνδηλας. 

Αυτά για σήμερα αφού πρέπει να ασχολούμαστε καθημερινά με τις τριβές στην κεντροδεξιά που δημιουργούν επικεφαλής "κεντροδεξιών" παρατάξεων όπως ο κος Αραμπατζής που αρνείται να αντιληφθεί το αυτονόητο πως με "ψευτοτσαμπουκάδες" δεν θα ανεβάσει το 10% που πήρε στις κάλπες του 2019 , και θα "αναγκάσει" όσους πραγματικά επιθυμούν κάποιον κεντροδεξιό δήμαρχο να αναζητήσουν αλλού ΛΥΣΕΙΣ. 



Από την μία πλευρά επιζητούν την ΕΝΩΣΗ και από την άλλη προσβάλλουν τον αντίπαλο τους με δήθεν "έξυπνες" αναρτήσεις σε ιστολόγια τύπου Κάνδηλα που βλέπουν αυταρχικό τον κ. Σταύρο Γεωργάκη αλλά αρνούνται πεισματικά να καταδικάσουν τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ που κρύβεται σε υποψηφίους παρατάξεων της πόλης. 


Δείτε και αυτό και καλή συνέχεια σε όλες και όλους που πολεμάτε τον ΜΑΥΡΟ και ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό που θεωρούν πως έχουν τύχη στις κάλπες του 2023 μη κατανοώντας πως το έτος αυτό δεν θα τους ευνοήσει όπως τους έκατσε η μπίλια το 2015! 



Ο λαϊκισμός ακόμα και εάν περνάει στο δεύτερο γύρο θα ηττηθεί , ας μην έχουν αυταπάτες οι διάφοροι ψευτοπατριώτες της πόλης που ανακάλυψαν την Λεπέν αγνοώντας πως στην ουσία διέλυσε το κόμμα που παρέλαβε ως "δώρο" από τον πατέρα της και που έως σήμερα δεν έχει φτάσει τα ποσοστά και τις επιτυχίες που είχε αυτός όταν ήταν επικεφαλής. 



Δεν έχει εκλέξει ούτε έναν δήμαρχο σε γαλλική πόλη την στιγμή που παλιότερα υπήρχαν δεκάδες ! Άρα δεν βγαίνει πρόεδρος ας μην ελπίζουν και τα εδώ ΠΟΥΤΙΝΟΣΚΥΛΑ που θεωρούν πως δημιουργήθηκε και πάλι ένας διπολικός κόσμος και πως αυτή την φορά θα επικρατήσει ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. 

Δεν υπάρχει δίλημμα ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ γιατί ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ και αυτό έχει αποδειχθεί ιστορικά όπου επικράτησε η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ! 

Σ.Μ 

Διαβάστε επίσης: 

Το απόλυτο τίποτα , ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ηλιούπολης κος Άγγελος Κάνδηλας θεωρεί πως θα μπορούσε να κατανοήσει τα δικά μας κείμενα που απευθύνονται ΜΟΝΟ σε δημοκράτες

Σταύρος Γεωργάκης: Το Δημαρχείο είναι το σπίτι του δημότη και πρέπει να τον εξυπηρετούμε χωρίς να κάνουμε τα πράγματα πιο πολύπλοκα και χωρίς καθυστερήσεις


1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Ένας πρόεδρος γονέων που μίλαγε για κοράκια, έκανε εμετούς κάτω από αναρτήσεις που αναδείκνυε την δράση του παιδεραστή καθηγητή ώστε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Τόσο ξεπεσμός δεν έχουμε για να διαφημίσουμε ανθρώπους που ξέπλυναν παιδεραστές καθηγητές...
Κοιτάξτε τα χάλια σας γιατί υπάρχουν καί άνθρωποι που δεν καλύπτουν παιδεραστές καθηγητές καί άχρηστοι καθηγητές που δεν μίλαγαν μην τυχόν και χάσει το τέρας την θέση του στο δημόσιο.