ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο κ. Κάνδηλας μπήκε στο μυαλό του πρώην δημάρχου και ανακάλυψε με καθυστέρηση 8ετίας και βάλε ποιον ήθελε για αντίπαλο στον δεύτερο γύρο για να κάνει περίπατο!

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Ο κ. Κάνδηλας μπήκε στο μυαλό του πρώην δημάρχου και ανακάλυψε με καθυστέρηση 8ετίας και βάλε ποιον ήθελε για αντίπαλο στον δεύτερο γύρο για να κάνει περίπατο!

 


Φαντασίες έχουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του κ. Κάνδηλα αφού σε σημερινή τους ανάρτηση εκτιμούν πως ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος ήθελε για αντίπαλο του στον δεύτερο γύρο τον κ. Ευσταθίου για να κάνει περίπατο! 

Και βέβαια ο δύο φορές αποτυχών να εκλεγεί  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" προφανέστατα και αυτό που γράφει σήμερα το αγνοούσε και το 2014 και το 2019 που ήταν υποψήφιος του κ. Τάσου Ευσταθίου γιατί για Βαλασοπουλικό δεν τον είχαμε εκτός και γράφει δημόσια άλλα από όσα πιστεύει!


Θα μπορούσαμε και να μην σχολιάζαμε καθόλου αυτή την "εκτίμηση" αλλά προφανέστατα και εδώ είμαστε όχι για να συμπληρώσουμε τα έτσι και αλλιώς αρκετά ΜΜΕ της πόλης αλλά για να κάνουμε την ΔΙΑΦΟΡΑ. 

Και βέβαια αυτά τα περί κολαούζων της διοίκησης μας τα έχουν γράψει και άλλοι "Μεσσίες" της πόλης, δεν περιμέναμε να τα ακούσουμε βέβαια και από κάποιον που αυτοχαρακτηρίζεται Νεοδημοκράτης και μέσα στο ιστολόγιο του φιλοξενεί για λόγους δεοντολογίας ανακοινώσεις δημοτικών παρατάξεων  που μέμφονται και δεν το κρύβουν άλλωστε την Αστική μας Δημοκρατία. 

Ενώ έως και σήμερα δεν έχει καταδικάσει ΔΗΜΟΣΙΑ κανέναν νοσταλγό του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Παπαδόπουλου ή ακόμα και του Στάλιν! Άλλωστε αυτοί τον διαβάζουν και δεν είναι και λίγοι σε αυτή την πόλη εμείς ψέματα δεν θα σας πούμε η πόλη ζέχνει από ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Και βέβαια εντυπωσιακός ο γάτος της φωτογραφίας της ανάρτησης απορεί και αυτός με το τόσο μεγάλο ΨΕΜΑ. 

Και γιατί να μην θέλει τον Αραμπατζή στον δεύτερο γύρο; 

Γιατί και εμείς θεωρούμε κ. Κάνδηλα βέβαιο , πως ο κος Αραμπατζής δεν θα γίνει ποτέ δήμαρχος της πόλης μας , γνωρίζουμε όπως όλες και όλοι ότι ήταν ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ επί θητείας Βασίλη Βαλασόπουλου , αλλά είναι τόσο "λίγος" που ούτε να τον στηρίξει ΔΗΜΟΣΙΑ δεν βγήκε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2019 αφού προφανέστατα και πολιτική κρίση δεν έχει , και ως φαίνεται δεν θα αποκτήσει. 

Αλλά δεν το κάνουμε και ΘΕΜΑ αφού δεν πουλάει! Γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς για εμάς το δεύτερο δεν μπορεί να ασχολείσαι με τον ΠΕΜΠΤΟ ή να έχεις την φαντασία πως γίνεσαι πειστικός όταν αυτόν που κατηγορούσες το 2019 πως στέρησε από τον Τάσο Ευσταθίου την δημαρχία τον θεωρείς τώρα άξιο να ηγηθεί μιας κεντροδεξιάς παράταξης που θα φέρει ΝΙΚΗ! 

Ο κος Αραμπατζής  δεν αντιδρά σε δημοσιεύματα και όχι μόνο των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ αλλά και "σοβαρών" τάχα ΜΜΕ της πόλης, όπου του αποδίδουν πράγματα που δεν τον οδηγούν παρά μόνο σε ΗΤΤΑ στις κάλπες του 2023! Εκτός και ισχύουν και θεωρεί δηλαδή ο κος Αραμπατζής πως έχοντας απέναντι του κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας όπως ο κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος ή ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιάννης Αναγνώστου μπορεί να κάνει την διαφορά! 

Εδώ δεν έχει εκλέξει ούτε ένα μέλος στο Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και θέλει να ηγηθεί και ενός χώρου που με όσα εκφράζει μέσα στα δημοτικά συμβούλια δεν εκπροσωπεί. 

Και μην μας πουν πάλι οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ πως πέσαμε έξω στο αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου του 2019 .

Γιατί αυτοί  πήγαν και ψήφισαν Χατζηδάκη στον δεύτερο γύρο ή περίμεναν στο σπίτι τους ΜΟΥΓΓΟΙ έως ότου εκλεγεί. 

Γιατί οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στήριξη στον Βασίλη Βαλασόπουλο ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ δημόσια για τον ΔΕΥΤΕΡΟ γύρο αφού όλοι οι πρώην φίλοι τους και ένας πρώην συνυποψήφιός τους είναι Αντιδήμαρχοι της σημερινής ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. 

Του κάνουμε του πρώην συναγωνιστή Κάνδηλα και μια φωτογραφία ΔΩΡΟ , γιατί προεκλογικά το 2019  μας έψεξε επειδή γράφαμε τι έρχεται,  και είχαμε αρνητικές αναρτήσεις για τον  κ. Σεφτελή και άλλους υποψήφιους της παράταξης του κ. Χατζηδάκη  που σήμερα προσπαθούν να σας πείσουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  πως ενώ προεκλογικά τους  αποθέωναν , ΤΩΡΑ  είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ. 



Εμείς είμαστε πάντα ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ  για όλους , ούτε ΧΡΗΣΙΜΟΙ είναι ούτε ΑΧΡΗΣΤΟΙ ακολουθούν την λάθος συνταγή κρατισμού, αυτή που διαβάζετε μέσα από τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και που θα οδηγήσει την χώρα μας και σε νέες περιπέτειες. 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ είναι υπέρ του Κράτους και κατά των ιδιωτικοποιήσεων και βέβαια ενοχλούνται από φωνές όπως τις δικές μας ενώ ακόμα τσιρίζουν πως είναι πολιτικά διωκόμενοι και πως η Αστική μας Δημοκρατία είναι "χούντα" , αυτοί δεν βάζουν ούτε τα εισαγωγικά αφού τους ενόχλησαν ακόμα και τα εμβόλια είναι φαίνεται γραμμής Τράγκα και του πρώην εργοδότη μας Μάκη που του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και βέβαια λιγότερο λαϊκισμό αφού πλέον ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ! 

Το 2022 δεν είναι 2015 και έτσι ας μη ρίχνουν λάδι στη ΦΩΤΙΑ της διχόνοιας ας αφήσουν έστω αυτούς τους κεντροδεξιούς που υπάρχουν στην ΄πόλη να ενωθούν και ας είχαν μυαλό και όσοι εμείς βοηθήσαμε προεκλογικά το 2019 να μην βουλιάξουν στην παράταξη "Η πόλη που θέλω" που το μόνο που θα της μείνει είναι το π κεφαλαίο όπως το γράφουν για να εξοργίζουν μια πόλη που όχι μόνο δεν είναι ΑΡΙΣΤΕΡΗ αλλά έχει σπουδαία εθνικιστική παράδοση την οποία και αγνοούν.

Ας ασχοληθούν με την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και ας πάψουν να ανοίγουν μέτωπα και "πολέμους" με προσωπικότητες περισσότερο ισχυρές και με αποδείξεις σε αυτό το τουρλουμπούκι είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ που αυτοπροσδιορίζεται ως ΔΕΞΙΑ στην πόλη μας. 

Το ένα τουρλουμπούκι με άλλο δεν το νικάς δεν θα βαρεθούμε να το γράφουμε πως όσο κάποιοι επιλέγουν πάνω από κόμματα και χρώματα η ΔΙΑΠΛΟΚΗ θα βασιλεύει σε αυτή την πόλη. 

Γιατί μόνο όσοι έχουν ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ θα μπορούσαν να γκρεμίσουν μια ετοιμόρροπη ΣΟΒΙΕΤΙΑ αφού όσο και εάν κάποιοι ευελπιστούν τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν θα επιστρέψουν!  

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: