ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κα Καραγιαννίδου: Εργαζόμενος του τομέα Καθαριότητας τοποθετημένος στο τμήμα ΤΑΠ!

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Κα Καραγιαννίδου: Εργαζόμενος του τομέα Καθαριότητας τοποθετημένος στο τμήμα ΤΑΠ!



Εργαζόμενος του τομέα καθαριότητας τοποθετημένος στο τμήμα ΤΑΠ του δήμου μας σύμφωνα με όσα δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο η πρόεδρος του ΣΕΔΗ κα Καραγιαννίδου! 

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ , δώστε την δομή σε ιδιώτη να τελειώνουμε με δύο φωνές τρέχαμε στα νοσοκομεία την στιγμή που όσοι εργαζόμαστε στον ιδιωτικό τομέα καταντήσαμε να πληρωνόμαστε ανά δίμηνο και δουλεύουμε χωρίς υπερωρίες 12ωρα! 

Δεν βγαίνει έτσι το πράγμα σεβαστά τα δικαιώματα των δημοτικών υπαλλήλων αφού δεν μπορούν ας αφήσουν να δοθεί η δομή σε όσους δεν θα μας αφήνουν να περιμένουμε έναν μήνα για να πάρουμε ένα "κωλόχαρτο". 

Δεν υπάρχει καθυστέρηση είπε η κα Καραγιαννίδου την στιγμή που για να πάρει κάποιος ένα έγγραφο από τον δήμο κάνει πάνω από μία μέρα. Ποιον δουλεύει; Θεωρεί πως η χώρα δεν θα αλλάξει σελίδα; 

Σε δέκα χρόνια από σήμερα όλα αυτά θα τα παίρνουμε σε μερικά λεπτά ηλεκτρονικά και δυστυχώς για όλες και όλους μας θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε όσους μας ταλαιπωρούσαν για δεκαετίες! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: