ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σοβαρός , μετρημένος και πάντα ανθρώπινος ο συνάδελφος Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλάει λίγο και ΠΑΝΤΑ με στοιχεία

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Σοβαρός , μετρημένος και πάντα ανθρώπινος ο συνάδελφος Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλάει λίγο και ΠΑΝΤΑ με στοιχεία



Ο αστυνομικός συντάκτης των "Νέων" και του "Βήματος" κ. Βασίλης Λαμπρόπουλος αποτελεί υπόδειγμα μετρημένου και σοβαρού συναδέλφου που ομιλεί πάντα με ΣΤΟΙΧΕΙΑ και απεχθάνεται τις θεωρίες συνωμοσίας ενώ δεν είναι από τους συναδέλφους που επιθυμούν να προβάλλουν τον εαυτό τους και δεν βγαίνει όταν δεν έχει κάτι να πει. 

Ο κόσμος πλέον του το αναγνωρίζει αυτό και παρά την στοχοποίησή του από συγκεκριμένους ποινικούς που ξεβολεύουν τα ρεπορτάζ όλες και όλοι παρακολουθούν με ενδιαφέρον τα στοιχεία που επιδεικνύει κάθε  φορά που μιλάει για υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη με την εγκληματική δράση όσων δεν θα επιθυμούσαν προφανέστατα να υπάρχουν "Λαμπρόπουλοι". 

Όταν χρειάστηκε έθιξε και τα κακώς κείμενα της ΕΛ.ΑΣ ενώ υποδεικνύει τις παραλείψεις και άλλων δημόσιων φορέων που σε πολλές περιπτώσεις αποδεικνύονται ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ. 

Μακάρι να είχαμε πολλούς "Λαμπρόπουλους" στη δημοσιογραφία και λιγότερους από όσους απαξιώνουν καθημερινά αναπαράγοντας ό,τι βρουν ή ό,τι φανταστούν ως "είδηση" στα ΜΜΕ που εργάζονται. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: