ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Κυριακή 24 Απριλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Γαλλικές προεδρικές εκλογές σήμερα και τα μηνύματα δεν είναι θετικά  ( έως αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η συμμετοχή είναι μικρή) κάτι που ευνοεί "ψεκασμένους" που  αποζητούν να μας βάλουν σε περιπέτειες. Και βέβαια η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας έναντι όσων την επιβουλεύονται και συνεργάζονται με τυράννους είναι σημαντική,  αλλά εξίσου σημαντικό είναι και το ποσοστό της,  γιατί μας δείχνει τις μας επιφυλάσσει το μέλλον. 

  • Η πόλη κινείται σε ρυθμούς πασχαλινής ραστώνης,  κάτι αναμενόμενο. Το θέμα το δικό μας και αρκετών συνδημοτών μας είναι πως η ραστώνη έχει γίνει συνήθεια δεκαετιών και πως η πόλη απαξιώνεται μέρα με την μέρα αναζητώντας να πανηγυρίσει ΝΙΚΕΣ ιδιωτικών σωματείων για να νιώσει απλώς πως υπάρχει. Καμία μεγάλη επένδυση στην πόλη μας , επιχειρήσεις εστίασης που δύσκολα τα βγάζουν πέρα και εικόνα εγκατάλειψης πάρκων, πλατειών, και γενικότερα δομών που οφείλεται σύμφωνα με τους δημοτικούς μας συμβούλους στην έλλειψη προσωπικού του δήμου μας , αφού φαίνεται πως κάποιοι έχουν αυταπάτες πως τα περίπου 700 άτομα που δουλεύουν σε αυτόν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και αορίστου θα ξεπεράσουν και πάλι τα 1000! 

  • Το Φως της Αναστάσεως δεν γνωρίζουμε εάν θα έχει καταλυτική επίδραση στο να "φωτίσει" τους κεντροδεξιούς της πόλης μας για κοινή πορεία στις κάλπες του 2023 όμως εάν δεν μπορούν να ενωθούν ΟΥΤΕ οι δύο κεντροδεξιοί υποψήφιοι που κατέβηκαν στις κάλπες του 2019 ας μην περιμένουν "θαύματα". Άλλωστε για εμάς ακόμα και εάν ήταν 4 οι κεντροδεξιοί υποψήφιοι εάν ξεχώριζε κάποιος και είχε ισχυρή προσωπικότητα θα έμπαινε στον δεύτερο γύρο. Εμείς ως τοπικό κεντροδεξιό ΜΜΕ δεν έχουμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως για να βγει κεντροδεξιός δήμαρχος στην πόλη μας για δεκαετίες θα πρέπει πρώτα  να ηττηθεί η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ιδεολογικά κάτι που έχει συμβεί στα περισσότερα δυτικά κράτη. Ελάχιστοι δήμοι στο εξωτερικό έχουν δημάρχους με κεντροαριστερό πρόσημο εκτός και εάν κάποιος θεωρεί πως Αριστερά σήμερα είναι όσοι συμμετέχουν στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ! 

  • Η πανδημία δεν πέρασε να προσέχετε και όσοι είσαστε ανεμβολίαστοι να πάτε να εμβολιαστείτε. Σας το λέμε γιατί δεν βλέπουμε θετικές εξελίξεις ούτε εκεί , και θεωρούμε ανοησία της κυβέρνησης να μιλάει για τέλος της πανδημίας με πάνω από 20 νεκρούς στην χώρα μας σε καθημερινή βάση. Τα κρούσματα μετά το Πάσχα θα αυξηθούν και οι νεκροί θα πάρουν και πάλι την ανιούσα ενώ με την τουριστική περίοδο θα έχουμε και πάλι αρκετά εισαγόμενα κρούσματα. Για εμάς η αναστολή των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης είναι ΛΑΘΟΣ και ελπίζουμε να μην το πληρώσουμε ακριβά με κόστος χιλιάδες ανθρώπινες ζωές. 

  • Η Ουκρανία δεν μπορεί να χάσει , γιατί ποτέ δεν έχασε ένας ανώτερος πολιτισμός από έναν κατώτερο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: