ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζουν τα δημοσιεύματα των Ενεργών Φασιστών Ηλιούπολης που φυσικά και δεν ευνοούν την ΕΝΩΣΗ των κεντροδεξιών παρατάξεων

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Συνεχίζουν τα δημοσιεύματα των Ενεργών Φασιστών Ηλιούπολης που φυσικά και δεν ευνοούν την ΕΝΩΣΗ των κεντροδεξιών παρατάξεων

 


Το να ενωθείς με λαϊκιστές που δεν έχουν ουδεμία σχέση με την φιλελεύθερη ιδεολογία της ΝΔ δεν μπορεί να είναι το ζητούμενο σε μια πόλη που είχε την ατυχία να έχει έναν δοτό  δήμαρχο της χούντας που "μόλυνε" σε τέτοιο βαθμό ιδεολογικά την κεντροδεξιά που δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ εάν δεν βρεθεί κάποιος κεντροδεξιός που θα διαχωρίσει πλήρως την θέση του με όσα εξαιτίας του Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα βίωσε αυτή η πόλη. 

Ο καλοκάγαθος και ευσεβής χουντικός είναι μια ιστορία που δεν έχει ΜΕΛΛΟΝ και η συμμετοχή του ως έμμισθου συμβούλου στη διοίκηση Γιάννη Αναγνώστου ήταν ένα λάθος που πληρώθηκε στις κάλπες του 2010. 

Τι να συμβούλευε άλλωστε ο Δελλαπόρτας μια διοίκηση; Τον τρόπο να υπηρετούν τον κάθε ξεφτιλισμένο καραβανά; Μήπως θα τους ενέπνεε τα κομμουνιστικά μανιφέστα της ΕΠΟΝ; Μήπως θα τους μιλούσε για την αχαριστία του απέναντι στην οικογένεια Νάστου; 


Ο υποψήφιος του κ Ευσταθίου κος Κάνδηλας κατάλαβε με καθυστέρηση 8ετίας και όντας δύο φορές υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ. Ευσταθίου πως ο τελευταίος δεν είναι λαϊκιστής! 


Μήπως ήθελε να γίνει και βουλευτής ενός κόμματος που καταδίκασε σε ΙΣΟΒΙΑ τους χουντικούς επειδή παρέδωσαν το 38% της Κύπρου στους Τούρκους; 

Μήπως να τους διδάξει τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τον  Αστικό τύπο ή να τους εξηγήσει πως οι διαφορές του με τον κομμουνιστή Δημήτρη Κιντή ήταν μόνο στο χρώμα του φασισμού τους; 

Είναι φανερό πως οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ηλιούπολης και ο κος Κάνδηλας λαϊκίζουν. Ακόμα πιο εμφανές είναι πως θα παραμείνουν στην λάθος πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ αφού στην απέλπιδά τους προσπάθεια να στηρίξουν την αλλοπρόσαλλή αντιπολιτευτική γραμμή του κ. Αραμπατζή απλώς γελοιοποιούνται. 

Δεν θα τους ψηφίσουν οι Συριζαίοι και φυσικά ούτε οι κομμουνιστές όσα καλά λόγια και εάν πουν για τον φασισμό τους. Η πόλη θα αποκτήσει κεντροδεξιό δήμαρχο ΜΟΝΟ όταν ΔΗΜΟΣΙΑ και χωρίς αστερίσκους βρεθεί κεντροδεξιός υποψήφιος που θα υποστηρίζει τα χίλια καλά που έκανε η ΝΔ στη χώρα και που δεν θα ξεπλένει έναν ΧΟΥΝΤΙΚΟ δήμαρχο που φυσικά για εμάς ασχολήθηκε με τα κοινά για ίδιον όφελος παρόλο το αποτέλεσμα που τον βρήκε να ξοδεύει τα πάντα για να εκλεγεί σε μια θέση που ΙΣΤΟΡΙΚΑ θα ήταν ανεπίτρεπτο ηθικά να κερδίσει. 

Μπορεί το "πείραμα" να πέτυχε σε όμορο δήμο με άλλον δοτό αλλά η χώρα εξαιτίας της χούντας και της μη αποχουντοποίησης που ακολούθησε στην πλειοψηφία των ενστόλων έζησε λαϊκιστές πρωθυπουργούς όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου και απαξιώθηκαν αρχές και αξίες με τις οποίες οι χουντικοί δεν είχαν καμία σχέση. 

Μιλάνε για εθνικισμό αυτοί που άφησαν ανάπηρο τον ήρωα κ.  Σπύρο Μουστακλή; Μιλάνε για Ελλάδα όσοι κατάντησαν τον στρατό μας ανίκανο να αντιμετωπίσει τον τουρκικό; 

Στα δικά μας για να μην επαναλαμβανόμαστε άλλωστε έχουμε ήδη δημιουργήσει ένα αύριο όπου δεν θα υπάρχουν άλλοι "Δελλαπόρτες" ή "¨Κιντήδες" δεν γίνεται να μην καταδικάζονται τέτοια δημοσιεύματα από την παράταξη "Η πόλη που θέλω" και ούτε είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να ενωθεί ένας δημοκράτης με έναν φασίστα έτσι για να λέμε πως ΟΛΟΙ οι καλοί χωράνε. 

Έχουμε χρόνια τώρα εντοπίσει προβλήματα με τους υποψηφίους της κεντροδεξιάς , θα το πράξουμε και με άλλες ( και το έχουμε κάνει ήδη) παρατάξεις που δεν χάνουν ευκαιρία από το να κατηγορήσουν την Αστική μας Δημοκρατία ως αιτία δεινών. Παρατάξεις που χαϊδεύουν υπαλλήλους που δεν εργάζονται ευσυνείδητα και αδικούν όσους το παλεύουν με λάθος τρόπο γιατί δεν νοείται να δουλεύουν τρεις να λουφάρουν δέκα! 

Το ιστολόγιό μας συνήθως υβρίζεται από όσους το παλεύουν , εργάζονται και βγάζουν τα λεφτά τους. Το έχουμε διαπιστώσει και για τον λόγο αυτό αντιλαμβανόμαστε απόλυτα και την οργή τους γιατί αυτοί ενεργούν αλλά δεν έχουν και την ΔΥΝΑΜΗ να καταγγείλουν ΔΗΜΟΣΙΑ όσους απλώς υπάρχουν στις λίστες ως υπάλληλοι π.χ του τομέα καθαριότητας αλλά έχουν χρόνια να ασχοληθούν με το αντικείμενο. 

 Δυστυχώς η σύνθεση του Δ.Σ του ΣΕΔΗ δεν τους επιτρέπει παρά να αναμένουν την οριστική ανεργία τους αφού ατυχώς για τους ίδιους ό,τι χρεοκοπεί μια φορά θα χρεοκοπήσει και πάλι . 

Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις κλείνουν όταν ξοδεύουν περισσότερα από όσα εισπράττουν και με μαθηματική ακρίβεια το "κακό" εάν δεν αλλάξει η συνταγή θα συμπαρασύρει τους πάντες. 

Δεν νοείται να πληρώνονται το ίδιο όσοι δουλεύουν με όσους απλώς παρίστανται και φυσικά η "λύση" για νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού έχουν δοκιμαστεί και αποτύχει. 

Στην ουσία του δημοσιεύματος του κ. Κάνδηλα που υπαινίσσεται ΛΑΘΟΣ αντιπολίτευση από τον κ. Τάσο Ευσταθίου για εμάς τα φθηνά show στα δημοτικά συμβούλια δεν θα ωφελήσουν όσους δεν έχουν κάτι άλλο να ζητήσουν παρά την αποπομπή όσων προσπαθούν έστω με άκομψο και ανώφελο τρόπο να δείξουν πως έγιναν αιρετοί για να αλλάξουν πράγματα και όχι για να ακούνε τους υπαλλήλους να τους πουν πως ΜΟΝΟ έτσι γίνεται η ΔΟΥΛΕΙΑ. 

Όποιος δεν "αντέχει" παραιτείται και βέβαια η εικόνα δεν αλλάζει όταν πραγματικά αφεντικά του δήμου είναι οι ΜΟΝΙΜΟΙ εργαζόμενοι και οι αυτοδιοικητικοί απλώς "μαριονέτες" και "κότες" που πρέπει να ασπαστούν την άποψη πως μια "επιχείρηση-δήμος" με περίπου 700 υπαλλήλους δεν δύναται να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα! 

Η μετριοπαθής στάση του κ. Ευσταθίου σίγουρα και δεν μας ενθουσιάζει αλλά την προτιμούμε από έναν άκρατο λαϊκισμό όπου δίνει χώρο και χρόνο σε όσους θεωρούν πως κινδυνεύει η Αστική μας Δημοκρατία από τον φασισμό τους. 

Αγανακτούμε και εμείς με την "αφέλεια" μιας διοίκησης που πιστεύει σε "θαύματα" αλλά από την άλλη δεν είμαστε από αυτούς που έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως μας αξίζουν καλύτεροι αυτοδιοικητικοί σε αυτή την πόλη με δεδομένες τις διαχρονικές επιλογές στις κάλπες της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ των συνδημοτών μας. 

Το να ζητάς κ. Κάνδηλα την παραίτηση ενός Αντιδημάρχου ή ενός δημάρχου δεν είναι αντιπολίτευση. Είναι λαϊκισμός ανάλογος με εκείνον όσων δεν επιθυμούν την συνέχιση της διακυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη επειδή ξεβολεύει κοπρόσκυλα. 

Επειδή έχει ΗΘΙΚΟ πλεονέκτημα και πήρε ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και επειδή δεν νοιάζεται να σταματήσει ο πόλεμος εις βάρος ενός Έθνους που έκανε το λάθος να πιστεύει πως έχει δικαίωμα στην ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ. 

Δεν μας ενδιαφέρει ως ΜΜΕ εάν θα ξεπαγιάσουν εκατομμύρια Ευρωπαίοι εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης όσο μας ενδιαφέρει να ηττηθεί η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής που δεν κατανοεί πως οι Ουκρανοί είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για αυτό που είναι και δεν θα υποκύψουν στο να κατακτηθούν από έναν υποδεέστερο πολιτισμό! 

Για όσους κ@υλώνουν με Στάλιν , Λένιν ΚΑΙ λοιπά απόβλητα της Ιστορίας ας συνειδητοποιήσουν πως ο κόσμος δεν θα ξαναγυρίσει πίσω ακόμα και εάν χρειαστεί να πεθάνουν εκατομμύρια . Θα χάσουν και πάλι όσοι κατά ΛΑΘΟΣ βρέθηκαν ευκαιριακά στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

Στα δικά μας η παράταξη του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή  έχει μόνο μία επιλογή πολιτικής επιβίωσης. Να ρίξει τους τόνους να ενωθεί υπακούοντας στους νόμους της λογικής που λένε πως η μικρότερη παράταξη δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις να ηγηθεί και κυρίως να σταματήσει να μαζεύει χουντικά απολειφάδια τα οποία βαπτίζει ενεργούς πολίτες. 

Διώξτε για πάντα από τους συνδυασμούς σας τους εχθρούς της Αστικής μας Δημοκρατίας , αφήστε τις εξυπνάδες πως δήθεν εμείς είμαστε κυνηγοί φασιστών που τάχα δεν υπάρχουν και αντιληφθείτε πως σε αυτή την πόλη εμείς θα κυκλοφορούμε ΑΝΕΤΑ για πολλά χρόνια ακόμα επειδή εμείς δεν είμαστε ούτε το παίζουμε "Άγιοι" και δεν το έχουμε σε τίποτα να το κάνουμε "Ισλαμαμπάντ" , ούτε φοβηθήκαμε ποτέ κανέναν "παπουτσωμένο" πόσο μάλλον "ξυπόλητο"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: