ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καμία "επίθεση" δεν κάναμε ποτέ σε κανέναν πρόεδρο απαντήσαμε απλώς στην διαδικτυακή του χυδαιότητα

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Καμία "επίθεση" δεν κάναμε ποτέ σε κανέναν πρόεδρο απαντήσαμε απλώς στην διαδικτυακή του χυδαιότητα

 


Το σωματείο (ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) προφανέστατα και δεν "έπεσε από τα σύννεφα" για την χθεσινή μας επίθεση που απαντούσε στη διαδικτυακή χυδαιότητα του προέδρου του. 

Εμείς απαντήσαμε στο παρακάτω (ήταν αναρτημένο στη σελίδα iloupolisonline club  στο facebook) που ούτε η "ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" δεν θα τολμούσε να ανεβάσει σε χώρους του αντιεξουσιαστικού χώρου που φιλοξενούν "επαναστατικές" απόψεις ή δράσεις. Αλλά εδώ τα "ερείπια του σοσιαλισμού" να μας κατηγορούν,  επειδή απλώς  γράψαμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Τα μέλη της "ένωσής" τους είναι γνωστά σε εμάς  , ανάμεσα σε αυτούς θα δείτε αρκετούς με προβλήματα με την Ελληνική Δικαιοσύνη , και φυσικά αρκετοί δεν έχουν παιδιά στα σχολεία της πόλης μας , απλώς ασχολούνται μπας και καταστρέψουν τα δικά σας! 

Οι θέσεις της Ένωσης είναι γνωστές για το μέλλον που θέλουν να έχουν τα παιδιά σας .Οι απόψεις τους για τις μεταρρυθμίσεις που γίνονται στον χώρο της Παιδείας επίσης γνωστές και "φυσικά" προσπαθούν να τις σαμποτάρουν. Ενώ οι συνεργασίες τους και με άλλες "Ενώσεις" είναι και αυτές στην κατεύθυνση του να γίνουν τα παιδιά σας χειρότεροι από τους ίδιους. 

Όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί,  καμία σχέση δεν έχουν οι νέοι άνθρωποι με αυτούς παλιότερων γενιών σε γνώσεις,  και φυσικά τα Πανεπιστήμιά μας θέλοντας και μη θα ακολουθήσουν την πορεία των αντίστοιχων ιδρυμάτων του εξωτερικού . 

Του δυτικού κόσμου βεβαίως , γιατί ΜΟΝΟ αυτός παράγει επιστήμη και πολιτισμό. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυία για να καταλάβεις τι πρεσβεύουν . Η σελίδα τους στο αμερικανικό facebook   με τα 691 μέλη λέει τα πάντα . 

Επισκεφθείτε την εάν θέλετε να χάσετε τον πολύτιμο χρόνο σας και αναλογιστείτε πως επέλεξαν τον κατάλληλο υβριστή αφού προφανέστατα αντιπρόεδροι , γραμματείς και φαρισαίοι δύσκολα θα προσπαθούσαν να παραποιήσουν τόσο εξόφθαλμα κάτι που δεν γράψαμε επειδή του θίξαμε το "φιλαράκι" του Sakis που δεν το ακολουθεί κανείς από την ΚΝΕ στον οχετό που ανεβάζει καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθώντας να σας πείσει για την ανάγκη "αποναζιστικοποίησης" της Ουκρανίας ή το πόσο "φασίστες" είναι υπουργοί της κυβέρνησης αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας μας Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Γιατί το ΚΚΕ όπως και όλα τα αστικά κόμματα έχουν αποδεχθεί τον ρόλο τους που δεν είναι άλλος από την προάσπιση της Αστικής μας Δημοκρατίας. Το ό,τι λένε και πέντε μ@λ@κίες για "επαναστάσεις" όταν ωριμάσουν οι κοινωνικές συνθήκες είναι ανάλογες με τις δηλώσεις του Τσίπρα για τα μνημόνια που θα έσχιζε πριν ανέβει βέβαια στην Εξουσία. 

Μετά κατάλαβε τις αυταπάτες του συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ και για 4,5 χρόνια κυβέρνησε όπως κυβέρνησε και κρίθηκε από τον λαό στις κάλπες του 2019. 

Βάλτε και τον συνταξιούχο  κηπουρό Sakis στην "Ένωση" να σας την κάνει μεγαλύτερο "μπουρδέλο" αφού δεν έχετε καν την ευθιξία να "μαζέψετε" τον υβριστή όσων χωρίς παραχωρημένες αίθουσες από τον δήμο , fax και τηλέφωνα κ.ο.κ σας ενημερώνει ΤΖΑΜΠΑ για όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν. 

Γιατί κάτι  "δείγματα" κεντροδεξιών θα σας παρουσιάσουν οι "θιγμένοι" Όπως θα σας παρουσιάσουμε και εμείς τι σας στοιχίζουν σε ετήσια βάση όσοι "εθελοντικά" θεωρούν υποχρέωση του δήμου (και εσάς των φορολογουμένων στην Ελλάδα)  να τους παραχωρεί χώρο για να ασκούν τι άραγε; Πάντως εσείς πληρώνετε τα έξοδα και είναι καλό να το γνωρίζετε, όπως από εμάς μαθαίνετε πως όλοι οι δημοτικοί χώροι παραχωρούνται ΔΩΡΕΑΝ σε διάφορες εθελοντικές και αλληλέγγυες τάχα συλλογικότητες αλλά την συντήρηση όλων αυτών των χώρων τις πληρώνετε εσείς που βέβαια για πολλές από αυτές δεν θέλετε ούτε καν να ακούτε πόσο μάλλον να διαβάζετε! 

H ανάρτηση του κ. Τασούλα που αντί να εξηγεί για την στάση τους βγήκε να ζητήσει και τα ρέστα

Διαβάστε και μερικά ποσταρίσματα των δημοκρατών που αναζητούν "απαρτίες"  και αφήστε εμάς  να συνεχίσουμε την ενημέρωση και του τελευταίου δημότη αυτής της πόλης . Γεμίσαμε "αλληλεγγύη" και σοσιαλισμό και βέβαια όλες και όλοι αυτοί πετροβολούν όσους σας έδωσαν πάνω από τις δυνάμεις της Ελληνικής Οικονομίας το επίδομα των 200 ευρώ και αύξηση μισθού 50 ευρώ που είναι λίγο αλλά αυτή δεν σας έταξαν "σοσιαλιστικούς παραδείσους" , ούτε σας παραμύθιασαν πως τάχα θα σχίσουν τα μνημόνια της ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ και πως θα ζείτε με δανεικά και αγύριστα όπως παλιά. Γιατί εάν σας τα έταζαν θα σας έλεγαν ΨΕΜΑΤΑ τα χειρότερα δεν τα περάσαμε είναι μπροστά μας αφού για δεκαετίες οι "Τασούλες" της πόλης φρόντισαν για αυτό. Και είναι πολλοί απλώς εδώ έχουμε να κάνουμε με περίπτωση ΘΡΑΣΟΥΣ απερίγραπτου αφού εμείς ουδέποτε θα τα βάζαμε με τον τελευταίο τροχό της αμάξης αλλά αφού είναι πρόεδρος και θεωρεί πως ο "στρατός του" μας φοβίζει εμείς θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε όσα όλοι οι άλλοι δεν τολμούν γιατί δεν θέλουν βρε αδελφέ και να μπλέξουν αφού το "σύστημα" δεν αλλάζει! Όχι μόνο αλλάζει αλλά όλη η Δύση νιώθει υπερηφάνεια για την αντίσταση μιας χούφτας Αζόφ απέναντι στον περίφημο κόκκινο στρατό που εάν δεν το έχετε καταλάβει ήδη οδηγείτε από ήττα σε ήττα. Όπως οδηγείτε σε καταστροφή μια Ρωσία που δεν έχει ενναλακτική αφού διάδοχη κατάσταση του Πούτιν είναι οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ φασίστες που μάλιστα θέλουν να επαναφέρουν και την σημαία της ΕΣΣΔ για να καταδείξουν σε όλο τον κόσμο την ΑΠΟΛΥΤΗ βαρβαρότητά τους. 




Απαιτούν φυσικά ό,τι δεν συμβαίνει πουθενά στον δυτικό κόσμο και βέβαια μετά τις γιορτές και με δεδομένο πως η κυβέρνηση ( παρατηρείστε πως την γράφουν με κεφαλαίο οι "επαναστάτες") χαλάρωσε τα μέτρα κατά της πανδημίας είμαστε βέβαιοι πως αυτοί θα πανηγυρίζουν και εσείς θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ γιατί η πανδημία δεν τελείωσε και με χαλαρότητα η τέταρτη δόση για όλους θα πρέπει να θεωρείται πλέον δεδομένη. 

Φυσικά είναι κατά της αξιολόγησης αφού βολεύονται με τις ελλιπείς γνώσεις καθηγητών και βέβαια δεν είχαν ανακοίνωση για το περιστατικό με τον παιδεραστή - καθηγητή της πόλης αφού κάνουν πως έπεσαν από τα σύννεφα την στιγμή που κόντευε να γνωρίζει την ανάρμοστη σχέση εκτός από την μητέρα της ανήλικης και η κοινότητα των καθηγητών αφού όπως γράφει και η δικογραφία που έχει σχηματιστεί παράπονα μαθητών ήταν σε γνώση του διευθυντή του σχολείου και παραλίγο υποψήφιου δημοτικού συμβούλου της πόλης μας που απλώς δεν είχε στοιχεία και πρότεινε την μετακίνηση του εν λόγω εκπαιδευτικού στο Υπουργείο Παιδείας! Τελικά μετακόμισε στις φυλακές Κορυδαλλού και έχουν απορριφθεί έως τώρα αιτήσεις αποφυλάκισής του με αίτημα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει συγγενικό του πρόσωπο. 

Άρα το θέμα ήταν και παραμένει ΣΟΒΑΡΟ δεν το ανακάλυψαν τα "κοράκια" της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ όπως μας έγραφε ο κος Τασούλας και η Ένωσή του δεν είχε μισή ανακοίνωση έστω για να καταδικάσει όλους όσους με κίνδυνο να βρεθούν κατηγορούμενοι είχαν την ΕΥΘΙΞΙΑ να γράψουν ΔΗΜΟΣΙΑ για το έγκλημα ενός ΚΤΗΝΟΥΣ! 

Στο δίλημμα λοιπόν που σας πλασάρουν οι βολεμένοι ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ η απάντηση είναι πως ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ αποτελεί την μεγαλύτερη ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ και όπου επικράτησε έφερε ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΠΕΙΝΑ - ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. 

Για ποια αξιοπρέπεια μπορούν να σας μιλήσουν οι καιροσκόποι που την είδαν και "Βελουχιώτηδες" και μας αναζητούν να μας ρίξουν τάχα στην πηγάδα! 

Λυπούμαστε  για την απέραντη ανοησία τους και καλούμε τις αρχές να τους "μαζέψουν". 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: