ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο Κέντρο Υγείας του δήμου Ηλιούπολης ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Στο Κέντρο Υγείας του δήμου Ηλιούπολης ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης

 

Το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης όπου ενημερώθηκε από τον διοικητή κ. Αθανάσιο Λαϊνά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο υγείας της πόλης μας στο οποίο όπως όλες και όλοι γνωρίζουν λειτουργεί και εμβολιαστικό κέντρο κατά της πανδημίας.

Τον κ.  Κυρανάκη υποδέχθηκαν στο ΚΥ Ηλιούπολης στελέχη της ΝΔ της πόλης μας,  ενώ το παρών έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γιάννης Πούλος. 

Στην συνέχεια όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ο κος Κυρανάκης είχε συναντήσεις με τοπικά στελέχη της ΝΔ. Ενώ στο τραπέζι γνωστής καφετέριας της πόλης παραβρέθηκε και συζήτησε μαζί του και ο Αντιδήμαρχος τοπικής Ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας της πόλης μας κος Σταύρος Γεωργάκης. 



 

Φυσικά επειδή απευθυνόμαστε σε κεντροδεξιούς θεωρούμε πως όλες και όλοι γνωρίζουν τον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιάννη Αναγνώστου, τον πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλο , τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσο Ευσταθίου και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του  Ανδρέα Τσουκαλά και Παναγιώτη Καρανδρέα,  και βέβαια ευχάριστη έκπληξη για εμάς η παρουσία του συνδημότη μας Ευάγγελου Λιακόπουλου που μάχεται χωρίς κανένα όφελος για μια ΕΝΙΑΙΑ κεντροδεξιά για να μην έχουμε πάλι καταστάσεις που θα οδηγήσουν σε νέες ήττες στις κάλπες του 2023! 

Δεν ήμασταν στην συνάντηση και εάν ξεχάσαμε κάποιους σίγουρα εμείς δεν το κάνουμε από πρόθεση. Άλλοι "ενεργοί"  ΦΑΣΙΣΤΕΣ ενοχλήθηκαν από την παρουσία ενός κεντροδεξιού βουλευτή στην πόλη μας και φυσικά όχι εμείς , που έτσι και αλλιώς συμπαθούμε όσους συγκρούονται με τον αριστερό και και δεξιό λαϊκισμό,  κάτι που έχει κάνει και θα συνεχίσει να κάνει ο δραστήριος βουλευτής της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Κυρανάνης. 

Και βέβαια όταν ένας κυβερνητικός βουλευτής επισκέπτεται μια δομή Υγείας της πόλης μας ,για εμάς είναι επιβεβλημένη η υποδοχή από εκπρόσωπο της εκάστοτε διοίκησης χωρίς αυτό να σημαίνει πως όσοι παρίστανται αγάπησαν ξαφνικά τις θέσεις και τις αρχές του κόμματος της ΝΔ. 

Εδώ οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ πάνε σε συγκεντρώσεις των λαϊκιστών του ΣΥΡΙΖΑ και το διαφημίζουν κιόλας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  που δεν έχουν κάποιον θεσμικό ρόλο,  θα έλειπαν από την επίσκεψη αυτή όσοι ψηφίστηκαν για να υπηρετούν τους δημότες της πόλης μας; 

Άλλωστε και τον πρωθυπουργό  Κυριάκο Μητσοτάκη είχαν υποδεχθεί στελέχη της σημερινής διοίκησης του δήμου μας  ως όφειλαν εκ του θεσμικού τους ρόλου , αυτό δεν σημαίνει πως αγάπησαν ξαφνικά την ΝΔ. 

Οι δικές τους παρουσίες σε εκδηλώσεις υβριστών της παράταξής μας είναι ανεξήγητες για όσους αδαείς ακόμα δεν τους έχουν καταλάβει.  Πηγαίνουν χωρίς να έχουν κανέναν θεσμικό και τους ΕΝΩΝΕΙ με τους φασίστες της Αριστεράς  το κοινό τους  ΜΙΣΟΣ  για ό,τι ΔΕΞΙΟ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ κινείται σε αυτή την πόλη. 

Άλλωστε τι έχουν να χωρίσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ , όσοι το 2012 τον ψήφισαν καταδικάζοντας την χώρα μας σε 4,5 χρόνια συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: