ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο "Ορθόδοξος" Ιβάν με τον Τσετσένο Ραμζάν Καντίροφ την ώρα που οι εγχώριοι Πουτινολάγνοι ονειρεύονται "Βασιλεύουσες"!

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Ο "Ορθόδοξος" Ιβάν με τον Τσετσένο Ραμζάν Καντίροφ την ώρα που οι εγχώριοι Πουτινολάγνοι ονειρεύονται "Βασιλεύουσες"!


Ελληνικά δεν ομιλεί , τα "ποντιακά"  του είναι ανάλογα των Ρωσοπόντιων της Καλλιθέας και κάνει δουλειές όπως λένε οι σύμμαχοί μας Αμερικανοί με τον Ρώσο δικτάτορα Πούτιν! 

Παρόλα αυτά τα ΟΡΚ εξακολουθούν και θεωρούν πως αυτός ο άνθρωπος που ήρθε στην χώρα μας εκμεταλλευόμενος την χρεοκοπία της τάχα  για να "βοηθήσει",  θα μας σώσει και θα μας "φέρει" και την Πόλη πίσω! 

Την ώρα που οι Τσετσένοι του Καντίροφ σφάζουν και βιάζουν γυναικόπαιδα στην Ουκρανία οι εγχώριοι Πουτινολάγνοι αναπολούν μέρες εμφυλίου και μας πρήζουν με την "ρωσική ανωτερότητα" που δεν μπορεί να επικρατήσει στρατιωτικά ούτε σε ένα  κράτους που δεν κατάφερε να μπει στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε επειδή κάποιοι "Ευρωπαίοι" σκέφτονταν πως οι δουλειές με τους Ρώσους είναι καλύτερες από την ίδια την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! 

Ο Ιβάν ο "τρομερός" δεν μένει πλέον στην Ελλάδα , αλλά διατηρεί επιχειρήσεις που σύντομα θα αναγκαστεί να πουλήσει,  αφού η ΑΝΟΧΗ του Ελληνικού κράτους στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες σύντομα θα  δημιουργήσει πρόβλημα με τους συμμάχους μας από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 


Έτσι η "εξυγίανση" του ποδοσφαίρου που την είδαμε εμείς οι Παναθηναϊκοί στην πράξη πως ήταν ένα ακόμα ΨΕΜΑ,  καθώς και η επαρχιακή ομάδα με τα μόλις 3 εγχώρια πρωταθλήματα και τις "μεγάλες" ευρωπαϊκές διακρίσεις θα πληρώσει για όσα ζημίωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Για τους Ορθοδοξοταλιμπάν τα νέα θα είναι και πάλι δυσάρεστα , η Δύση θα επικρατήσει για ακόμη μια φορά απέναντι στην απόλυτη βαρβαρότητα της Ανατολής. 

Για όσους δεν γνωρίζουν τον βίο και την Πολιτεία του Ραμζάν ας ανατρέξουν στην ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ή ας γκουγκλάρουν το όνομά του,  εμείς βαριόμαστε να αναφέρουμε τα "επιτεύγματα" βαρβάρων που θεωρούν πως μπορούν να αποτελούν κομμάτι του κόσμου που εμείς όχι απλώς ονειρευόμαστε αλλά ζούμε! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: