ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλή Ανάσταση σε όσους την πιστεύουν και Καλό Πάσχα με υγεία για όλες και όλους μας

Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Καλή Ανάσταση σε όσους την πιστεύουν και Καλό Πάσχα με υγεία για όλες και όλους μας


 Μετά από 10 χρόνια συνεχής διαδικτυακής παρουσίας στα τοπικά ΜΜΕ με γνώμονά μας το συμφέρον της πόλης μας θα θέλαμε εκτός από τις ευχές μας να σας ευχαριστήσουμε και για την στήριξη σας και την ανεκτικότητά σας στην "διαφορετικότητά" μας. 

Δεν είχαμε σκοπό να προστεθούμε απλώς ως ένα ακόμα ιστολόγιο με σημείο αναφορά την πόλη μας αλλά να δημιουργήσουμε τα "αυτιά" που θα ήθελαν να ακούσουν πως αυτή θα αλλάξει ακόμα και εάν χρειαστεί να ξεβολευτούν. 

Όλες οι συγκρούσεις μας ακόμα και με τοπικά ΜΜΕ αφορούν πρωτίστως πως εμείς δεν μπορούμε να μη καταδεικνύουμε το πρόβλημα που υπάρχει στην πόλη μας με βασικό την παντελής έλλειψη ΠΙΣΤΗΣ στην Αστική μας Δημοκρατία. 

Όλες οι διοικήσεις του δήμου μας από το 1974 έως και σήμερα "χάιδεψαν αυτιά" που ήθελαν να ακούνε πως για την κατάντια μας και γενικότερα της χώρας φταίει ΜΟΝΟ το πολιτικό προσωπικό και όχι η καθεμία και ο καθένας από εμάς που με την ΨΗΦΟ μας και με τις καθημερινές μας επιλογές φέρουμε την κύρια ΕΥΘΥΝΗ για την χρεοκοπία της χώρας. 

Πολιτικοί που έλεγαν πως ζούσαμε πάνω από τις οικονομικές μας δυνάμεις υπήρξαν αλλά δεν ψηφίστηκαν, ΜΜΕ που έγραφαν το ίδιο υπήρχαν και υπάρχουν αλλά λοιδορήθηκαν από "Μεσσίες" που ανακάλυψαν "πλούτο" της χώρας μας που θα μας έκανε Ελβετία , Κατάρ και κάποιοι θέλησαν να μας κάνουν και Βενεζουέλα!

Ο λαϊκισμός και από τα δύο άκρα οδήγησε στα γεγονότα της Marfin στα αχρείαστα μνημόνια του ΣΥΡΙΖΑ , στην συγκυβέρνηση με το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ των ΑΝΕΛ στην πλήρη απαξίωση του ανιψιού του ιδρυτή του κόμματος της ΝΔ που "κατάφερε" να κάνει πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο! 

Η χώρα μετά την λαίλαπα των μνημονίων εξακολουθεί και έχει ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ακόμα και κεντροδεξιά στελέχη θεωρούν πως μπορεί η εικόνα να αλλάξει χωρίς να γίνουν ριζικές μεταρρυθμίσεις σε ένα σωρό τομείς. 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη λόγω πανδημίας και πλέον του πολέμου στην γειτονιά μας βρίσκεται εγκλωβισμένη ανάμεσα σε συμπληγάδες που δύσκολα θα διαβεί αφού η κοινωνία έχει πάλι λόγω οικονομικής κρίσης κατρακυλήσει σε έναν λαϊκισμό που ανακαλύπτει θεωρίες συνωμοσίας για τα εμβόλια, φλερτάρει με δικτάτορες όπως ο Πούτιν και ονειρεύεται "ξανθά γένη" που θα μας δώσουν την Πόλη! 

Όλο αυτό το "πράγμα" δεν παλεύεται με διάλογο γιατί ο διάλογος με "ψεκασμένους" που κρύβουν τον φασισμό τους και δεν έχουν μισή καλή κουβέντα για την Αστική μας Δημοκρατία είναι μάταιος. 

Όπως μάταιο είναι να εξηγήσεις σε "ιθαγενείς" γιατί πρέπει ο Τύπος να ασκεί κριτική σε όλους τους θεσμούς με στοιχεία και να μην τηρείται το "γράμμα" του Νόμου που βεβαίως και μπορεί να αλλάξει εάν αντί να προστατεύει την Αστική μας Δημοκρατία την ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ στα μάτια των πολλών. 

Δείτε πόσα λάθη έγιναν στην περίπτωση της Πάτρας. Δείτε πόσα θέματα έβγαλαν τα τελευταία δύο χρόνια τα "συστημικά" δήθεν ΜΜΕ που σας κρύβουν την αλήθεια. 

Φυσικά και υπάρχουν θλιβερές εξαιρέσεις και στα ΜΜΕ αλλά στην πλειοψηφία τους αυτά κάνουν καλά το λειτούργημά τους και στην χώρα μας βρέθηκαν ως πλειοψηφία για δεκαετίες στη ΣΩΣΤΗ πλευρά της Ιστορίας. 

Δεν μπορεί να υπάρχουν προσωπικά δεδομένα όταν συντελούνται ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και μάλιστα ειδεχθή δεν θα κάνουμε τον κάθε νταβατζή μάγκα εν έτει 2022 όπου τα πάντα παρακολουθούνται και είναι εύκολη η καταγραφή κάθε παράνομου μεροκάματου. 

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δημιουργεί έναν πιο ασφαλή κόσμο για όλες και όλους μας με περισσότερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ για τους πολλούς. 

Εγκλήματα που παλιότερα έμεναν ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ με τις νέες τεχνολογίες εξιχνιάζονται με την βοήθεια της επιστήμης και της τεχνολογίας. 

Δεν νοείται να κάνουν τόσο καιρό να βγάλουν μια ιατροδικαστική γνωμάτευση για τα λάθη τους , δεν πρέπει να χρειάζεται επέμβαση υπουργού για να κινηθεί η Δικαιοσύνη. 

Εάν η Ελληνική Δικαιοσύνη θέλει την "βοήθεια" του εκάστοτε υπουργού για να λύσει το θέμα ενός πολίτη τότε η Δημοκρατία μας δεν προχωρά προς την σωστή κατεύθυνση και αναγκαστικά πρέπει και άλλοι δικαστικοί να πάνε σπίτια τους . 

Δεν δύναται να "κυβερνούν" οι δικαστές  και φυσικά κανένας δεν μπορεί να σεβαστεί έναν θεσμό εάν ο ίδιος δεν αυτοπροστατεύεται έχοντας άξιους λειτουργούς. 

Έτσι λοιπόν άδικα αντιδρούν και για την δική μας "σκληρή" κριτική οι ασκούντες εξουσία ή αιρετοί που σας τάζουν άλλο αποτέλεσμα με την ίδια αποτυχημένη συνταγή. 

Το "θαύμα" της Ανάστασης του Κυρίου δεν μπορεί να πετύχει από "μαθητευόμενους μάγους" ή σαμάνους που για να βάλουν πέντε ευρώ στην τσέπη σας υπόσχονται ανέφικτα πράγματα. 

Περιμένοντας πως ο άδικος νόμος για τα προσωπικά δεδομένα που προστατεύει ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ θα καταργηθεί, και με την βεβαιότητα πως η ΦΙΜΩΣΗ που επιχειρείται από επίορκους δικαστές εις βάρος δημοσιογράφων δεν θα έχει συνέχεια ετοιμαζόμαστε για "σοκαριστικά" ρεπορτάζ που είναι ΜΟΝΟ αυτά που με εικόνα , ήχο και ΣΤΟΙΧΕΙΑ αδιάσειστα αποκαλύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Η ζωή δεν είναι πρόβα αλλά μια παράσταση όπου γελωτοποιοί της πόλης δεν μπορούν να αμφισβητήσουν την δική μας δημοσιογραφική ιδιότητα επειδή είναι βουτηγμένη στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

Ας ανάψουν ένα κεράκι στην Αστική μας Δημοκρατία που δεν επιτρέπει την ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ προσωπικών δεδομένων πέραν αυτών που έχουν συλλεγεί από τις αρμόδιες αρχές και ας αφήσουν τις ανοησίες πως τάχα είναι ικανή να ΦΙΜΩΣΟΥΝ ένα ΜΜΕ που η ηλεκτρονική του διεύθυνση λήγει σε com. 

Θα "ιδρώσουν" πάρα πολύ ( το κάνουν ήδη) και θα οδηγηθούν στην φυσική τους θέση είναι κάτι που σας υποσχόμαστε αφού εμείς εδώ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κανέναν και τίποτα σε αυτή την πόλη από όσους την κατάντησαν αρκετοί να λατρεύουν τους "πατερούληδες" και αρκετοί να αποζητούν ξεφτιλισμένους καραβανάδες και "κραυγάζουν" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "Που είσαι βρε Παπαδόπουλε να μας σώσεις!"

Τελευταία αναζητούν και "ηγέτη" ανάλογου διαμετρήματος με τον Πούτλερ μη κατανοώντας πως όση λάσπη και να ζήσουν δεν έχουν να επιδείξουν πραγματικούς ήρωες αναζητώντας ψευτοήρωες που τιμώντας μόνο στην τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε δηλαδή την πατρίδα μας! 

Και σε κάποια κράτη- παρίες ακόμα που ευτυχώς για τον Πολιτισμό μας αποδυναμώνονται αφού δεν μπορεί ΠΟΤΕ κανένας κατώτερος πολιτισμός να καθυποτάξει έναν ΑΝΩΤΕΡΟ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: