ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό- Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό- Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ (ΒΙΝΤΕΟ)



  • Αφού σας ευχαριστήσουμε για τις επισκέψεις του( Σαββατοκύριακου στο ιστολόγιο μας ( οι περισσότερες σε ένα ΣΚ από όταν άνοιξε αυτό εδώ το ιστολόγιο το μακρινό 2013) να σας τονίσουμε πως δεν "χάνουμε" θέματα απλώς είμαστε επιλεκτικοί στο τι θα σας παρουσιάσουμε και τι όχι. Άλλωστε υπάρχουν όπως έχουμε τονίσει και άλλη φορά αρκετά έως πολλά τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ από όπου μπορείτε να βρείτε ό, τι εσείς θεωρείτε πως θα μπορούσε να έχει θέση και στο δικό μας ιστολόγιο.

  • Δεν ξέρουμε γιατί κάποιοι έπεσαν από τα σύννεφα για το ό,τι ο δήμαρχος μας Γιώργος Χατζηδάκης είναι ένας από τους αριστίνδην συνέδρους του κόμματος που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και έχει για ηγέτη του τον Αλέξη Τσίπρα και φυσικά δεν βλέπουμε τις διαφορές του με τον "μεγάλο" ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου που πριν 30 και βάλε χρόνια μας έλεγε τις ίδιες μ@λ@κίες για τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. 

  • Η πόλη μας δεν ήταν και δεν είναι αριστερή και πως θα μπορούσε να ήταν όταν ΜΟΝΟ η ΝΔ έχει πάνω από 30% σε αυτή και παραμένει η πρώτη πολιτική δύναμη. Όσοι διακινούν τα περί αριστερής πόλης είναι στην ουσία και οι κύριοι ΕΝΟΧΟΙ για την κατάντια της αφού συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που απονέμουν τιμές στο απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ που αυτοί σας εμφανίζουν ως κάτι το ξεχωριστό που του οφείλουμε τιμές. Έτσι έχουμε όλο και περισσότερο ΑΠΑΞΙΩΣΗ δομών της πόλης και φυσικά η νεολαία μας έχει ήδη αποφασίσει στο προς τα που θα κινηθεί και δεν "ψήνεται" με τα κομμουνιστικά παραμύθια που έχουν πλέον απήχηση και σε στελέχη της ΝΔ της πόλης που είναι καιρός να αποσυρθούν αφού δέκα χρόνια τώρα αποτυγχάνουν επειδή σέβονται περισσότερο από όσο και εμείς φανταζόμασταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ αγώνες και ρέπουν επικίνδυνα προς έναν "δεξιόστροφο" ή καλύτερα ακροδεξιό λαϊκισμό που μας είναι περισσότερο απεχθής και από τον ΑΡΙΣΤΕΡΟ. Γιατί θεωρούσαμε και θεωρούμε τους ΔΕΞΙΟΥΣ περισσότερο ευφυείς ώστε να συντηρούν τόσο χονδροειδή ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. 

  • Δεν αναζητάμε "κοπάδι" άνευ χρώματος και κόμματος για να μπούμε ούτε φοβηθήκαμε ποτέ να μείνουμε εκτός μη μας φάει ο "λύκος" ή μοχθηρή "κοκκινοσκουφίτσα". Άλλωστε είμαστε αρκετά ευφυείς για να αντιληφθούμε τι συμβαίνει και σίγουρα συνένοχους στον "φόνο" της κεντροδεξιάς που ετοιμάζουν και πάλι για τις δημοτικές εκλογές του 2023 δεν θα μας έχουν. Το ξέρουν και οι ίδιοι και ατυχώς το βλέπουν και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι πως όσο ακολουθούμε το δόγμα ΟΛΟΙ οι καλοί χωράνε στο τέλος θριαμβεύουν τα γνωστά λαμόγια της κεντροαριστεράς που μπορούν να σου παρουσιάσουν τους Ρώσους εισβολείς θύματα ενώ είναι οι μεγάλοι θύτες μια ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ που δεν θα τους βγει στο τέλος σε καλό γιατί πάντα η Δύση θα ΝΙΚΑΕΙ. 


  • Αφιερώνουμε αυτό σε κάθε μ@λ@κα της πόλης που θεωρεί πως μπορεί να αλλάξει ο γεωστρατηγικός προσανατολισμός της χώρας σε όποιο κόμμα και εάν ανήκει 

Δεν υπάρχουν σχόλια: