ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό... Δεν τους βλέπω ούτε καν!

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό... Δεν τους βλέπω ούτε καν!


  • Καλό το θέμα του ilioupolinews.gr που ύστερα από τηλεφώνημα  που δέχθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιώνγια το θέμα που ανέδειξε μέσα στις γιορτές ο κ.  Γαβριήλ Αραμπατζής για αναστήλωση στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται πέριξ του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης Ηλιούπολης αποκάλυψε πως η παράταξη του κ. Αραμπατζή " Η πόλη που θέλω" απείχε από την Οικονομική Επιτροπή όταν αυτή ενέκρινε το ποσό των 12.000 ευρώ που θα αφορούσε την αναστήλωση στο μικρό αυτό εκκλησάκι. Διαβάστε και κάνοντας κλικ εδώ  το θέμα μην έχουμε άλλα για "κλοπές" που κάναμε από το site της πόλης μας . Και βέβαια εμείς δεν το βάλαμε για να καταλογήσουμε "υποκρισία" στον κ. Αραμπατζή αλλά για να τονίσουμε πως για εμάς κράτος και εκκλησία δεν είναι ένα πράγμα και εάν η Ελλαδική Εκκλησία επιθυμεί να αξιοποιήσει το εκκλησάκι έχει την οικονομικά δυνατότητα να το κάνει. Αρκετά μας έχει προβληματίσει η στάση πλειάδας Ορθοδόξων κληρικών στο ουκρανικό ζήτημα εμείς δεν θα αφήσουμε ως τοπικό ΜΜΕ να καταστρέψουν και ΠΑΛΙ την χώρα μας όσοι μισούν την Δύση και κάποιοι δεν το κρύβουν! Τέλος η ασυδοσία το Άγιο Όρος θα σταματήσει είτε το επιθυμεί η Ελληνική κυβέρνηση είτε όχι και δεν έχουμε λόγους να πιστέψουμε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βαλθεί να καλύψει την ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ για να πάει μια ώρα νωρίτερα! Οι καρέκλες θα χαθούν όσο το Άγιο Όρος φιλοξενεί ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και ενισχύεται με ματωμένα ρούβλια ας το καταλάβουν καλά εχθροί και κυρίως "φίλοι" 


Η φωτογραφία είναι από το Άγιο Όρος και τις επόμενες ημέρες θα έρθει στο φως της δημοσιότητας και άλλο επιβαρυντικό υλικό για όσους θεωρούν πως φορώντας ένα ράσο μπορούν να εξακολουθούν να παραμένουν ΠΟΙΝΙΚΟΙ στο απυρόβλητο!


Δημοτικό συμβούλιο σήμερα για το παραμύθι δεκαετιών μιας ιδιωτικής περιουσίας που έγινε ΔΗΜΟΣΙΑ και τώρα κάποιοι την θέλουν να δοθεί στο δήμο μας για να χτίσουν πολιτικές καριέρες ή για να αγοράσουν κότερα , ελικόπτερα ή ακίνητα που τραγούδαγε και ο μακαρίτης ο Mad Clip!



Το επόμενο στάδιο θα είναι να μαζεύουμε τα σκουπίδια μόνοι μας αφού η υπηρεσία καθαριότητας έχει ανεπαρκή όπως ισχυρίζεται αυτή και όλες οι ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ προσωπικό , και φυσικά ουδείς θα κάνει νέες προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού για να οδηγήσει την χώρα μας σε νέα μνημόνια και νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις!



Άλλοι βγαίνουν για φαγητό και άλλοι για βολές! Έτσι είναι ο καπιταλισμός αδέλφια αλλά κάποιοι δεν τα γράφουν ή δεν τα μελοποιούν γιατί είναι αδελφές! Γιατί βέβαια όσο αριστερός και ας φαίνεται ο Dani Gabino είναι δυστυχώς και αυτός "θύμα" του καπιταλισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: