ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ασβεστάς: Τα προβλήματα είναι διαχρονικά στο δήμο μας με τις καθυστερήσεις δεν θέλουμε να κάνουμε ανθρωποφαγία!

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Ασβεστάς: Τα προβλήματα είναι διαχρονικά στο δήμο μας με τις καθυστερήσεις δεν θέλουμε να κάνουμε ανθρωποφαγία!



Οι διευθυντές των υπηρεσιών του δήμου πρέπει να είναι στα δημοτικά συμβούλια και να μας λένε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόνισε ο κος Ασβεστάς. 

Τις δικές του αριστερές αντιλήψεις που θεωρεί πως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και όχι φυσικά την δική μας πάγια θέση που είναι πως έχουμε τις διοικήσεις και τους δημοτικούς μας υπαλλήλους που μας αξίζουν και αρκετά καλύτερους. 

Οι υπηρεσιακοί θα πρέπει να απαντούν στα δημοτικά συμβούλια δήλωσε ο κος Ασβεστάς εάν κρίνουμε από την εκπρόσωπο των εργαζομένων του δήμου μας δεν θέλουμε ούτε να τους ακούμε πόσο μάλλον να τους βλέπουμε! 

Οι δημότες ψηφίζουν ανθρώπους να διοικούν και να εφαρμόζουν πολιτικές ΚΟΝΤΡΑ σε όσους και αυτοί είναι οι δημοτικοί μας υπάλληλοι διαχρονικά στάθηκαν ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε οιοδήποτε τους ξεβόλεψε! 

Στον δήμο μας δεν το έκανε ούτε ο δοτός δήμαρχος της χούντας τους είχε όλες και όλους να κάνουν κουμάντο και ο ίδιος ασχολήθηκε με το πως θα μας κληρονομήσει μια κεντροδεξιά που τιμάει ανύπαρκτους αγώνες και ασχολείτε με τα κοινά μπας και κάτσει η μπίλια και πάρουν καρέκλες . 

Και να τις πάρουν εάν δεν γκρεμίσουν αυτές των υπαλλήλων που μας παιδεύουν ας μείνουν για άλλα 20 χρόνια οι κεντροαριστεροί που μας διοικούν και που γλύφουν όπως και οι δικοί μας την οιαδήποτε ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. 

Κότες είναι όλοι τους κάνουν κουμάντο όσοι δεν έχουν καταλάβει πως οι ΕΠΟΧΕΣ άλλαξαν! 

ΥΓ: Για μια ακόμα φορά ο κος Αραμπατζής "αυτοεξεφτελίστηκε" στο δημοτικό συμβούλιο λέγοντας ΨΕΜΑΤΑ πως η υπάλληλος πιέστηκε . Και βέβαια για εμάς όποιος ακολουθεί λαϊκιστές σαν τον κ. Αραμπατζή δεν έχει ουδεμία σχέση με τη ΝΔ! Ο άνθρωπος είναι γεννημένος να καταδικάζει οτιδήποτε καλό πάει να συμβεί στην πόλη. Και βέβαια ανάμεσα στην ευφυΐα του κ. Αραμπατζή και του κ. Σταύρου Γεωργάκη προτιμάμε αυτή που υπάρχει δηλαδή του Σταύρου Γεωργάκη. Το μόνο λάθος που έκανε είναι πως ασχολήθηκε να απαντήσει σε ανθρώπους που έτσι και αλλιώς δεν θα καταλάβουν ποτέ τι σημαίνει να ταλαιπωρείται καθημερινά ο δημότης μας!  

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: