ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Ουρά" της κα Καραγιαννίδου η παράταξη " Η πόλη που θέλω" ντράπηκε και η ντροπή με την στάση ενός "κεντροδεξιού" στο δημοτικό μας συμβούλιο!

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

"Ουρά" της κα Καραγιαννίδου η παράταξη " Η πόλη που θέλω" ντράπηκε και η ντροπή με την στάση ενός "κεντροδεξιού" στο δημοτικό μας συμβούλιο!


Μπράβο στον Αντιδήμαρχο Τοπικής Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Ηλιούπολης κ. Σταύρο Γεωργάκη για την τοποθέτηση του στο θέμα με την ακραία συμπεριφορά του εναντίον της επικεφαλής του τμήματος ΤΑΠ Ηλιούπολης.  Για εμάς λάθος η συγγνώμη του δεν θα αλλάξει ο κόσμος από όσους θεωρούν πως χωρίς πειθαρχικές κυρώσεις εναντίον υπαλλήλων, θα αλλάξει η νοοτροπία που επικρατεί και ταλαιπωρεί τον πολίτη ,επειδή κάποιοι θεωρούν πως με την ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ μπορούν να μας πρήζουν τα @ρχίδι@ για πολλά χρόνια ακόμα. 

Το θέμα θα λυθεί κεντρικά, με  μικρότερο και πιο ευέλικτο κράτος και ουδείς ΜΟΝΙΜΟΣ υπάλληλος,  γιατί η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ γεννά ΔΙΑΦΘΟΡΑ! 

Για εμάς πλέον ο κος Σταύρος Γεωργάκης δεν είναι για δεύτερο ρόλο, ή για να συμμετάσχει σε ένα σχήμα που δεν θέλει να αλλάξει κάτι,  είναι για "πρώτο βιολί" . Παρόλο που δεν έχουμε καμία ιδεολογική σχέση με την οικογένειά του, και δεν γνωρίζουμε και προσωπικά και τον ίδιο.  από εμάς ΜΠΡΑΒΟ για το "ξέσπασμά" του αφού ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Δεν μπορεί ο δήμος μας να λειτουργήσει με αυτούς τους υπαλλήλους ας το καταλάβουν καλά οι "κότες" αντιδήμαρχοι που τους γλύφουν τα @ρχίδι@ πως στις κάλπες θα "μαυριστούν" όπως μαυρίζει και εμείς η δική μας ζωή όταν καθημερινά για να πάρεις ένα χαρτί από τα ΚΕΠ της πόλης ξεπερνάς ακόμα και την εβδομάδα! Και όλα αυτά την στιγμή που διαδικτυακά η μεταρρύθμιση του κ Πιερρακκάκη κόλησε σε τηλεδιασκέψεις με υπαλλήλους που αντί να μπορείς με ένα mail να κάνεις την δουλειά σου θέλουν ρόλο σε μια κοινωνία που μπορεί να λειτουργήσει με το μισό τουλάχιστον προσωπικό από όσα απασχολούν τα ΚΕΠ της πόλης μας! 

Κότες είναι όλοι οι ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ που ανέχονται τον ΔΙΑΧΥΤΟ πλέον  ΦΑΣΙΣΜΟ υπαλλήλων που αδυνατούν να κατανοήσουν πως τα "ψωμιά" τους τελειώσαν όσο και εάν σκούζουν όσα επισκέψεις σε ψυχιάτρους και εάν κάνουν ή θα δουλέψουν ή θα τεθούν σε διαθεσιμότητα από μια επόμενη διοίκηση που φυσικά δεν θα έχει "ανάπηρες" κότες για Αντιδημάρχους αλλά ανθρώπους που θέλουν το καλό των δημοτών μας. 

Για τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και την στάση τους το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως αποτελούν "ουρά" τάχα δικαιωματιστών , που ό,τι πράττουν το κάνουν απλώς για τα μεροκάματα. 

Και αυτά είναι πολλά και καθημερινά σε όσους παραβιάζουν καθημερινά τους νόμους του κράτους όταν λαδώνονται αλλά φοβούνται μην φάνε καμία σφαλιάρα όταν ταλαιπωρούν αυτούς που δεν θα τους τα δώσουν έτσι και αλλιώς γιατί έχουν "άκρες" . Και σε λίγο καιρό άκρη θα αποκτήσει και η "κουτσή Μαρία" γιατί πλησιάζουν και δημοτικές εκλογές και έτσι καμία πουτ@ν@ δεν θα κόψει ψήφο από αιρετό επειδή θέλει να φύγει νωρίτερα από την υπηρεσία της για να φτιάξει μαλλί! 

Όταν η ίδια η θιγμένη ζητάει να λήξει το θέμα ,και έχεις όλους τους άλλους να θέλουν το "κεφάλι" ενός Αντιδημάρχου, και κάποιοι ζήτησαν έως και την παραίτηση του ε τότε η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους δεν έχει όρια ,και φυσικά εμείς με τέτοιους τύπους δεν θέλουμε να έχουμε ουδεμία ΣΧΕΣΗ! 

Η υπηρεσία καθαριότητας γιατί πρωτοκόλλησε ένα χαρτί με καθυστέρηση 5 εβδομάδων; Μήπως για να γίνει η αυτοψία έπρεπε να κουβαλήσουμε κανέναν ντενεκέ λάδι από την Καλαμάτα; Και πόσο άθλιος είναι ο κος Αραμπατζής που λέει πως γνωρίζει την υπόθεση όταν προεκλογικά θα κατανοήσει και ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ σε εμάς πως πως λειτούργησε και ο ίδιος ως Αντιδήμαρχος αλλά και ως συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης. Και τότε θα τρέχει στα δικαστήρια για να ψάχνει πραγματογνώμονες για να σας αποδείξει πως άδικα στοχοποιείται από έναν "τρελό" που παραβιάζει προσωπικά δεδομένα  θέλοντας να "τρενάρει την ξέφρενη πορεία του" προς την κατάκτηση του δημαρχιακού θώκου! 

Φανταζόμαστε πως κάποιοι θεωρούν πως ο κόσμος αλλάζει χωρίς ΒΙΑ , κάνουν λάθος ό,τι καλό βιώνουμε στις καπιταλιστικές μέρες μας έγιναν επειδή κάποιοι έχυσαν το ΑΙΜΑ τους για να μην ζούμε σήμερα σε ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ. 

 Σε κάθε περίπτωση όποιος θίγεται ας πάει στην Ελληνική Δικαιοσύνη μπας και ανοίξει και κάποτε ο δρόμος να πάνε κάποιοι ΜΟΝΙΜΑ στο σπίτι τους! 

Η τοποθέτηση του δημάρχου ήπια για το θέμα και ως γνωστόν η "μαλθακότητα" πληρώνεται στις κάλπες! 

ΥΓ: Ο κος Γεωργάκης δεν υιοθετεί τον δικό μας ακραίο λόγο δεν ήταν ποτέ φίλος μας και ούτε στο μέλλον συμφωνεί με τα περισσότερα που εδώ αναφέρουμε για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις και τον "κάψουμε"! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: