ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νιώθουν οργή γιατί ελάχιστοι πλέον είναι οι συνδημότες μας που ταυτίζουν το συμφέρον τους με αυτό των δημοτικών υπαλλήλων!

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Νιώθουν οργή γιατί ελάχιστοι πλέον είναι οι συνδημότες μας που ταυτίζουν το συμφέρον τους με αυτό των δημοτικών υπαλλήλων!

Οργισμένες ανακοινώσεις από τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας κατά του Αντιδημάρχου κ. Σταύρου Γεωργάκη,  τον οποίο μόνο  "Πούτιν" δεν τον έκαναν ενώ του απέδωσαν ΑΔΙΚΑ χαρακτηρισμούς όπως αυταρχικός και νταής! 

Οι παρατάξεις που έβγαλαν ανακοινώσεις ζητώντας μέχρι και την αποπομπή του Αντιδημάρχου δεν έχουν εκδώσει ούτε ΜΙΣΗ ανακοίνωση για να καταδικάσουν την Ρωσική Εισβολή στην Ουκρανία ενώ κάποιες δεν έχουν συγκεντρώσει ούτε ένα πακέτο μακαρόνια για τον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό. 

Κάποιες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο καταδίκασαν την απόφαση της κυβέρνησης να στείλει οπλισμό σε όσους μάχονται για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους και ήρθαν τα ίδια αυτά ΠΟΥΤΙΝΑΚΙΑ να σταθούν στο πλευρό δημοτικών υπαλλήλων που ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ και αναγκάζουν τους συνδημότες μας να έρχονται όλο και πιο ΚΟΝΤΑ σε όσα τους γράφουμε επί χρόνια. 

Δηλαδή πως ο Κρατισμός δεν είναι ΛΥΣΗ αλλά καταστροφή για την χώρα μας που την οδήγησε ήδη σε μια χρεοκοπία και εάν συνεχίσουμε έτσι θα χρειαστούν και άλλα μνημόνια! 

Η απήχηση που είχε η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ των εργαζομένων του δήμου μας για την αυταρχική τάχα συμπεριφορά του Αντιδημάρχου κ. Σταύρου Γεωργάκη ήταν ΜΗΔΑΜΙΝΗ. 

Ελάχιστοι διαμαρτυρήθηκαν για μια ακόμα ψευδή ανακοίνωση του ΣΕΔΗ που φωτογράφιζε "διαπλοκή" την στιγμή που η ταλαιπωρία του συνδημότη μας οφείλονταν σε μια ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ υπηρεσία καθαριότητας που για να κάνει αυτοψία και να δώσει ένα τυπικό χαρτί στην ουσία πρέπει να αναγκαστεί ένας Αντιδήμαρχος να φωνάζει και να χτυπάει προστατευτικά πλέξιγκλας! 

Η συγγνώμη του κ. Σταύρου Γιωργάκη δεν τους ήταν αρκετή αφού στην ανακοίνωσή του ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ πως θα κάνει τα πάντα για να μην ταλαιπωρούνται οι συνδημότες μας και ΑΥΤΟ είναι που ενοχλεί τους λαϊκιστές μιας αντιπολίτευσης που θεωρούν πως τα συμφέροντα δημοτών και δημοτικών υπαλλήλων είναι ΚΟΙΝΑ! 

Κάνουν λάθος , το έχουμε καταδείξει και έχει γίνει συνείδηση στους πολλούς πως είναι ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ και όσο οι δημοτικοί υπάλληλοι λειτουργούν με τους συνήθεις ρυθμούς η πόλη θα βουλιάζει! 

Εμάς το ιδεολογικό μας στίγμα είναι συγκεκριμένο και σαφές και για τον λόγο αυτό δεν περιμένουμε να μας "δικαιώσει" ουδείς , δεν ζητάμε αναγνώριση από ένα χθες που ήδη έχει "πεθάνει" και δεν το γνωρίζει. 

Η οργή λοιπόν των Σταλινοφασιστών της πόλης μας και των "συντρόφων" τους από το άλλο άκρο έχει να κάνει πρωτίστως με το γεγονός πως ο δημότης μας δεν ΤΑΥΤΙΖΕΙ πλέον τα συμφέροντά του με το δήθεν "κοινό καλό" , πιστεύει περισσότερο στον ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ που ΤΣΑΚΙΖΕΙ τις Σοβιετίες κα περισσότερο από ΠΟΤΕ δεν τον αφορά εάν θα καεί η στολή του "Ματατζή" εάν ο τελευταίος προστατεύει τον "μπράβο" της πόλης! 

Πλέον η νέα γενιά ξέρει να ξεχωρίζει το θύμα από τον θύτη,  δεν μπερδεύεται με ιδεολογίες που έχουν πεθάνει και παρά την οικονομική κρίση είναι σχεδόν αδύνατον να επαναληφθεί το 2015! 

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας βρέθηκαν με ανακοινώσεις στην λάθος πλευρά της Ιστορίας , θεωρώντας προφανώς λογικό το χρονικό διάστημα ταλαιπωρίας ενός ηλικιωμένου ζευγαριού για ένα χαρτί της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου μας που τελικά πρωτοκολλήθηκε μόλις ένας Σταύρος ύψωσε απλώς τον τόνο της φωνής του. 

Χρειάζονται και άλλοι Σταύροι ( μάλλον το έχει το όνομα) και κυρίως χρειάζεται όλες και όλοι μας να επιλέξουμε με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε. 

Εάν αυτοί οι λίγοι που είδαμε στη συγκέντρωση χθες,  είναι αυτοί που θα προστατέψουν από την "φωτιά" την στολή του "Ματατζή"  που προστατεύει το χθες της πόλης μας  να είσαστε σίγουροι πως αυτή θα "καεί" σύντομα. 

Και εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν θα έχουμε ούτε μισό δάκρυ , όπως δεν έχουμε και για κάθε Ρώσο εισβολέα που σκοτώνεται υπηρετώντας έναν δικτάτορα και προσπαθώντας να καταστρέψει ένα κράτος και έναν πολιτισμό ΑΝΩΤΕΡΟ του! 

Η πόλη θα πάει μπροστά μόνο όταν αλλάξει η συνταγή,  και είναι φανερό πως και η παρούσα διοίκηση δεν θέλει να ξεβολέψει όσους μας ταλαιπωρούν επί δεκαετίες! 

Σ.Μ 

Διαβάστε επίσης: 

Σταύρος Γεωργάκης: Το Δημαρχείο είναι το σπίτι του δημότη και πρέπει να τον εξυπηρετούμε χωρίς να κάνουμε τα πράγματα πιο πολύπλοκα και χωρίς καθυστερήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: