ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το απόλυτο τίποτα , ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ηλιούπολης κος Άγγελος Κάνδηλας θεωρεί πως θα μπορούσε να κατανοήσει τα δικά μας κείμενα που απευθύνονται ΜΟΝΟ σε δημοκράτες

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Το απόλυτο τίποτα , ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ηλιούπολης κος Άγγελος Κάνδηλας θεωρεί πως θα μπορούσε να κατανοήσει τα δικά μας κείμενα που απευθύνονται ΜΟΝΟ σε δημοκράτες


Αναμένοντας τις "εκπλήξεις" των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και των "συνεργών" τους από την άκρα αριστερά έως και την άκρα δεξιά είπαμε να απαντήσουμε σε όσους δεν κατανοούν τα κείμενά μας όπως αυτό εδώ . Και βέβαια και τα κατανοούν , και αντιλαμβάνονται την απήχησή τους,  αφού εμείς NO DATA σαν το ιστολόγιο του κ. Κάνδηλα ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ακόμα και εάν δεν αναρτούμε για πάνω από 7 μήνες ΤΙΠΟΤΑ! 

Το δικό μας ΔΕΞΙΟ ιστολόγιο προφανέστατα και έχει ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις σε όλα τα ζητήματα και δεν θέλει να μοιάζει σε όσους  αλλάζουν άποψη ανάλογα με τα συμφέροντά τους. 

Εάν δεν βλέπει ο κος Κάνδηλας τους φασίστες της πόλης , καθώς και οι "Αραμπατζήδες" , είναι δικαίωμά τους , όπως δικαίωμα του οιοδήποτε είναι να εκτίθεται βγάζοντας φωτογραφίες  με λαϊκιστές,  που εισήλθαν στο δημοτικό συμβούλιο με την ψήφο συνδημοτών μας.

Αυτά είναι η δική μας απάντηση σε όσους δεν είδαν και δεν άκουσαν ΤΙΠΟΤΑ για τα παρακάτω  ποσταρίσματα  , και μας κατηγορούν ως δήθεν διώκτες του κόκκινου και του μαύρου φασισμού που δεν αντιλαμβάνονται επειδή και οι ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!








ΥΓ: Φασίστας είσαι όταν ΔΕΝ αντιδράς σε όλα τα παραπάνω (έστω για τα μάτια του κόσμου) και φυσικά όσες φορές και εάν προσπαθήσαμε να είμαστε "φιλικοί" και "διαλεκτικοί" με εχθρούς της Αστικής μας Δημοκρατίας το αποτέλεσμα δεν ευνόησε κανέναν,   άρα δεν μπαίνουμε καν πάλι στον κόπο. 

Οφείλουμε όμως να απαντάμε σε όσους μας συκοφαντούν έστω και ανώνυμα άλλωστε εμάς εννοούν γράφοντας για διώκτες του ΦΑΣΙΣΜΟΥ δεν θεωρούμε πως έχει κανείς την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως εννοούν τους "Δριμυλήδες" ή την κα Τσατσούλη! Η τελευταία τουλάχιστον δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της δηλώνει κομμουνίστρια και είναι ενώ κάποιοι θεωρούν πως μπορούν ταυτόχρονα και είναι και κομμουνιστές και Χίτες! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: