ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιορτάζουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους!

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Γιορτάζουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους!

 


Η προκλητική ανάρτηση της Ρωσικής Πρεσβείας στην Αθήνα προσπαθεί να ξαναγράψει την Ιστορία και να μας πει τι έγινε 77 χρόνια πριν. 

Όμως ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ δηλαδή ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ με τα εκατομμύρια θύματα σε όλο τον κόσμο έχει πλέον "ξεγυμνωθεί" στα μάτια της κοινής γνώμης. 

ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΠΕΙΝΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ σε όλους έφερε η επικράτηση του Στάλιν στις Ρωσικής τάχα δημοκρατίες της πρώην ΕΣΣΔ. 

Οι Ουκρανοί έχουν πληρώσει και πληρώνουν και πάλι στο πετσί τους την ΑΠΟΛΥΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ που οδήγησε επί Στάλιν στο μεγάλο λιμό (1932-1933) με θύματα 7-10 εκατομμύρια Ουκρανούς. 

Σήμερα οι Ρώσοι επιχειρούν και πάλι να φτιάξουν την δική τους ζώνη επιρροής σε ένα κράτος που έχει πολεμήσει την ΑΝΑΤΟΛΗ και τις ασυναρτησίες του Ντούγκιν και το λοιπών ναζιστών συμβούλων του Πούτιν και επέλεξε να ανήκει στην ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ Δύση που αυτή την φορά δεν μπορεί να δώσει χώρο σε όσους δεν σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία. 

Δεν ξέρουμε πόσοι Ουκρανοί ακόμη θα χρειαστεί να θυσιαστούν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας . Αυτό που θα κάνουμε εμείς από εδώ για πάντα είναι να τιμάμε τον ΑΓΩΝΑ όσων αυτή την στιγμή δίνουν την ζωή τους για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ Ευρώπη των Εθνών , των αξιών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 



Οι Ουκρανοί θα ΝΙΚΗΣΟΥΝ γιατί πάντα η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επικρατεί απέναντι του ΜΑΥΡΟΥ ή του ΚΟΚΚΙΝΟΥ φασισμού. 

Όσοι υπερασπίζονται τα καθάρματα του Πούτιν είναι απλώς Πουτινόσκυλα που απολαμβάνουν την Αστική μας Δημοκρατία και θέλουν να μας οδηγήσουν σε "σοσιαλιστικούς παραδείσους" 

Δεν υπάρχει δίλημμα ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ γιατί απλούστατα ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. 

Δείτε τι γίνεται στην Σανγκάη από τους κομμουνιστές Κινέζους, δείτε και την "δημοκρατία" της Βόρειας Κορέας και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: