ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το 2006 η παράταξη του κ. Γιάννη Αναγνώστου κάλυψε μια διαφορά της τάξεως του 6% στον δεύτερο γύρο

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Το 2006 η παράταξη του κ. Γιάννη Αναγνώστου κάλυψε μια διαφορά της τάξεως του 6% στον δεύτερο γύρο


15.546 ψήφους είχε πάρει ο κος Γιάννης Αναγνώστου στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2006 όταν και εκλέχτηκε για πρώτη φορά κεντροδεξιός δήμαρχος. 

Δίπλα από το όνομά του το κουτάκι είναι κάργα μπλε χωρίς το λευκό του ανεξάρτητου και επομένως ας μην συνεχίσουν να αναπαράγουν τις αηδίες περί δήθεν αριστερού δήμου όσοι με τα καπρίτσια τους διέλυσαν αυτή την παράταξη και αναζητούν "ενώσεις" αγνοώντας την συμβολή του στο να "υπάρχουμε". 

Γιατί υπάρχεις όταν ΝΙΚΑΣ και όχι όταν απλώς συμμετέχεις σε μια διαδικασία . Υπάρχουμε γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας και όχι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και βέβαια εφόσον επιθυμούν να χάσουν ξανά στις κάλπες του 2023 ας επιμείνουν στα ίδια πρόσωπα που δοκιμάστηκαν και δεν κατάφεραν να καρπωθούν ούτε το 35% που πέτυχε η ΝΔ στον δήμο μας στις κάλπες του 2019. 

Τα πάνω από κόμματα και χρώματα είναι καλά σε πολυσυλλεκτικά ψηφοδέλτια αλλά όταν κληθείς να ασκήσεις διοίκηση το "καράβι-δήμος" προς τα κάπου θα πρέπει να κινηθεί. 

Για το πως το 32% έγινε 25% στις κάλπες του 2019 ( τόσο συγκέντρωσαν Ευσταθίου - Αραμπατζής μαζί) σε μια ευνοϊκή συγκυρία για την κεντροδεξιά ας μας εξηγήσουν οι 9 εναπομείναντες "κεντροδεξιοί" δημοτικοί σύμβουλοι που εάν δεν πιέσουν για ΕΝΩΣΗ δεν θα βγουν με τον νέο εκλογικό νόμο και πάλι δημοτικοί σύμβουλοι. 

Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν έχουμε να χάσουμε ΤΙΠΟΤΑ από μία νέα ήττα της κεντροδεξιάς , αυτοί που θα χάσουν, αντί να ξιφουλκούν εναντίον του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ κεντροδεξιού τοπικού ΜΜΕ ας αναλάβουν δράσεις ώστε να ενωθούν ΟΛΟΙ οι κεντροδεξιοί μεταξύ μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: