ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στους 155 αριστίνδην συνέδρους , του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης!

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Στους 155 αριστίνδην συνέδρους , του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης!

Όχι πως "πέσαμε από τα σύννεφα" και βέβαια εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν βλέπουμε σε τι διαφέρουν ΚΙΝΑΛ από ΣΥΡΙΖΑ εάν εξαιρέσεις έναν Ανδρέα Λοβέρδο και μία Εύα Καϊλή για τους υπόλοιπους του "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" και τους λάτρεις του πολιτικού απατεώνα Ανδρέα Παπανδρέου τα έχουμε γράψει εδώ και καιρό. Και βέβαια όταν ο ιδρυτής σου υπήρξε λαϊκιστής αλλάζεις όνομα προσπαθώντας να σώσεις ό,τι σώζεται αλλά τελικά δεν θα σωθούν! 

Έτσι ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Χατζηδάκης ακολουθώντας την "φυσιολογική" του πορεία στο χώρο της Αριστεράς (σιγά μην πήγαινε στη ΔΕΞΙΑ να τον πούμε ΦΑΣΙΣΤΑ και συνοδοιπόρο του Πλεύρη , του Άδωνι και του Βορίδη η αριστερή πλέμπα της πόλης) είναι ένας από τους 155 αριστίνδην συνέδρους που θα τιμήσουν την ενότητα του προοδευτικού χώρου (στο προοδευτικός εμείς οι δεξιοί γελάμε) που είναι με την "Ειρήνη" και δεν μπλέκει σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους που ως γνωστόν κάνουν οι ΗΠΑ! Έτσι τουλάχιστον πιστεύουν οι "θολωμένοι" του η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες "Κασιδιάρηδες" της πόλης μας! Λες και η Ελλάδα θα μπορούσε να ανήκει σε Ινδιάνους , το θέμα ήταν και παραμένει σε ποια πλευρά της Ιστορίας θα ταχθεί κάθε φορά! 

Διαβάστε εδώ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της "Αυγής" με τους υπόλοιπους 154 συνέδρους που θα προσπαθήσουν να αναστήσουν το φάντασμα του Σοσιαλισμού.

Στο μόνο που  φταίνε οι ΗΠΑ ως ηγέτιδα δύναμη του ΔΥΤΙΚΟΥ κόσμου , είναι πως δεν "αφήνουν" τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ που αποτελεί την ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ να επικρατήσει. 

Σοσιαλισμός ή εθνικοσοσιαλισμός ή κομμουνισμός είναι για εμάς η ίδια μήτρα που γεννάει το ΚΑΚΟ! 

Και βέβαια το καλό για εμάς χωρίς εισαγωγικά είναι οι ΗΠΑ , η Αστική Δημοκρατία και όσα ο δυτικός πολιτισμός πρεσβεύει. 

Απέναντι ήταν και θα παραμείνουν όσοι στηρίζουν ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥΣ, ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ κ.ο.κ και δεν ανησυχούμε καθόλου για την χώρα μας όπως και την περίοδο 1946-1949 οι καλοί θα επικρατήσουν των ανόητων σφαγέων που δεν έβαλαν ακόμα μυαλό και υψώνουν το ανύπαρκτο ανάστημά τους απέναντι σε κράτη που προστατεύουν αυτό που εάν χαθεί η ΖΩΗ όλων μας δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ αξία. Και εννοούμε προφανέστατα όσα πρεσβεύει ο δυτικός κόσμος στον οποίο υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Πουθενά αλλού δεν υπάρχει ας το καταλάβουν αυτό καλά όσοι παρασύρονται από γελοία συνθήματα που ακούγαμε παλιά στα συνέδρια του ΠΑ.ΣΟ.Κ και ακούμε σήμερα στα συνέδρια του ΣΥΡΙΖΑ! 

Δεν ξέρουμε γιατί η έκπληξη από τους πρώην συντρόφους του για τον κ. Χατζηδάκη  αφού για εμάς και το ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ήταν και παραμένουν στη ΛΑΘΟΣ πλευρά της Ιστορίας! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: