ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...


  • Στη  εκλογική περιφέρεια Β3 στο Νότιο Τομέα Αθηνών ( ανήκει και ο δήμος μας) κατεβαίνει ως υποψήφιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.  Η είδηση που "έπαιζε" καιρό επιβεβαιώθηκε σήμερα μετά από την επίσκεψη του στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.
  • Η εκλογή του για κάποιους θεωρείται βέβαιη , λόγω  κυρίως της υπουργικής καρέκλας που διαθέτει και φυσικά της απήχησης που έχει σε κομματικούς χώρους πέρα από τη ΝΔ! Εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως ο μόνος σίγουρος τρόπος εκλογής ενός βουλευτή είναι να τοποθετείται στο δεξιότερο κομμάτι του κόμματος και όχι στο κέντρο. Σε κάθε περίπτωση σκοπός δικός μας και των συναγωνιστών μας είναι η επικράτηση της ΝΔ στις κάλπες του 2023 και φυσικά επιλογές υπάρχουν πολλές για όλα τα "γούστα"¨. 

  • Όχι δεν μετακινήθηκε το εκλογικό σώμα δεξιότερα στη Γαλλία απλώς κάποιοι ανακάλυψαν τώρα τον χώρο αυτό που εδώ και δύο δεκαετίες καταγράφει σημαντικά ποσοστά. Την προεδρία η Λεπέν δεν την έχασε από τους Αριστερούς που έτσι και αλλιώς δεν έχουν καμία απήχηση στη Γαλλία αλλά από τα εκατομμύρια δεξιούς που δεν είναι ανόητοι να μην καταλαβαίνουν πως ο Εμανουέλ Μακρόν είναι περισσότερο κεντροδεξιός από μία Λεπέν που έχει μαζέψει στο κόμμα της κάθε λογής "ψεκασμένο". Διέλυσε το κόμμα που της παρέδωσε ως "δώρο" ο πατέρας της και φυσικά όλες και όλοι γνωρίζουν προς τα που κινήθηκαν τα ιστορικά του στελέχη! 

  • Όποτε και εάν γίνουν οι εκλογές στην Ελλάδα ο λαϊκισμός θα ηττηθεί . Η ΝΔ θα είναι πρώτη πολιτική δύναμη και αυτό που μένει απλώς να κριθεί είναι εάν θα έχουμε μια σταθερή μονοκομματική κυβέρνηση ή εάν θα πάμε σε ασταθείς πολυκομματικές κυβερνήσεις. Στη δεύτερη περίπτωση η χρεοκοπία της χώρας και ο νέος δανεισμός της θα είναι μονόδρομος αφού δεν είναι δυνατόν να εφαρμόσουν τον καπιταλισμό με επιτυχία όσοι δεν τον πιστεύουν. 

  • Δεν υπάρχει περιθώριο αισιοδοξίας για τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας όσο ο ένας τραβάει δεξιά και ο άλλος αριστερά δεν θα συναντηθούν ποτέ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει ΑΝΕΚΤΟΣ ο λαϊκισμός σε κεντροδεξιούς ψηφοφόρους που "μάτωσαν" εξαιτίας κάποιων "δεξιούληδων" που έσχιζαν τα μνημόνια στις πλατείες της "αγανάκτησης" των βολεμένων μαζί με Ανελίτες , Χρυσαυγίτες και τα "καλόπαιδα" του Τσίπρα! Αλλαγή για να την αλλαγή που θα σημαίνει πως θα πάμε από έναν κακό δήμαρχο σε έναν ακόμη χειρότερο δεν είναι η δική μας επιλογή και προφανέστατα όπως και το 2019 εμείς θα σας ΓΡΑΨΟΥΜΕ ποιος κατά την γνώμη μας είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ από τον άλλο στον δεύτερο γύρο. Εμείς ισαποστάκηδες δεν είμαστε σε καμία περίπτωση και όσο η κεντροδεξιά της πόλης δεν κινείται προς τα ΔΕΞΙΑ θα σπάει τα ΜΟΥΤΡΑ της . Το θαύμα του Γιάννη Αναγνώστου , θέλει και τον κατάλληλο επικεφαλής δεν βλέπουμε το ψηφοδέλτιο πασπαρτού του Γιάννη το 2006 με το οποίο θα ασχοληθούμε σε άλλη μας ανάρτηση αφού κατά "λάθος" έπεσε στα χέρια μας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: