ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο "Ήλιος" μπροστά σε μια ακόμη πρόκληση αναζητά την άνοδό του σε επαγγελματική κατηγορία

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Ο "Ήλιος" μπροστά σε μια ακόμη πρόκληση αναζητά την άνοδό του σε επαγγελματική κατηγορία


Τι και εάν κατέκτησε το πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής στον όμιλο του, τι και εάν κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΑ 2021-2022 οι "απαιτητικοί" οπαδοί της ομάδας ονειρεύονται άνοδο σε επαγγελματική κατηγορία κάτι που θα κριθεί στα μπαράζ όπου ανεβαίνουν οι 4 από τις 7 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο μίνι πρωτάθλημα. 

 Οι 7 ομάδες που συμμετέχουν στα μπαράζ είναι  οι ακόλουθες (Ηλιούπολη , Αγροτικός Αστέρας, Κοζάνη, Ηρακλής Λάρισας, Παναχαϊκή, Προοδευτική, ΠΑΟ ΡΟΥΦ , ) και βέβαια όλες έχουν την δική τους Ιστορία. 



Ευχόμαστε καλή τύχη στον "Ήλιο" και βέβαια οι φίλαθλοι και οι οπαδοί της ομάδας πρέπει να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα . Η διοίκηση , ο προπονητής και οι παίκτες έχουν αποδείξει πως έχουν δώσει τα πάντα και μένει να φανεί εάν αυτά είναι αρκετά για να παίξει και πάλι η Ηλιούπολη σε επαγγελματική κατηγορία. 


Η διαφορά της και η ποιότητα της σε σύγκριση με άλλες ομάδες της πόλης μας είναι πλέον εμφανής. 


Άλλωστε πρόσφατα  σε όσους υποβιβάστηκε και η ομάδα του Χαραυγιακού επειδή κάποιοι "έξυπνοι" να αλλάξουν πρόεδρο ζητώντας το κάτι παραπάνω! 


Το κάτι παραπάνω ήταν τελικά ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ  από την κατηγορία ,  και θεωρούμε εξαιρετικά αμφίβολο με την νέα ηγεσία , εάν θα καταφέρει και του χρόνου η ομάδα του Χαραυγιακού να ανέβει στη Γ΄Εθνική. 


Γιατί στο ποδόσφαιρο όπως άλλωστε και στη ζωή , εκτός από χρήματα χρειάζεσαι τύχη , εμπειρία και "άκρες" για να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. 









Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: