ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άκρατος λαϊκισμός από το editorial της εφημερίδας "Ηλιοτυπία"

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Άκρατος λαϊκισμός από το editorial της εφημερίδας "Ηλιοτυπία"



Την μονιμοποίηση των "συμβασιούχων covid" που προσβλήθηκαν με σύμβαση ορισμένου χρόνου εργασίας λόγω της πανδημίας ζητάει μέσα από άρθρο του ο εκδότης της εφημερίδας. 

Και βέβαια τα "λογικά" επιχειρήματά του έχουν ήδη απαντηθεί από την χρεοκοπία της χώρας μας το 2010 όταν αυτές οι "επιβεβλημένες" πρακτικές μονιμοποίησης χιλιάδων συμβασιούχων από την κυβέρνηση κ. Κώστα Καραμανλή έφεραν πιο γρήγορα από όσο κάποιοι φαντάζονταν την χρεοκοπία και τα επακόλουθά τους μνημόνια. 

Και βέβαια η ανάρτησή μας δεν βγήκε να ψέξει τον εκδότη της εφημερίδας αλλά να του υπενθυμίσει πως ο λαϊκισμός εν έτει 2022 δεν "πουλάει" τόσο όσο "πουλούσε" το  2015


Και βέβαια αήθη επίθεση εναντίον των εργαζομένων δεν είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ που είναι πως υπέγραψαν συμβάσεις ορισμένου χρόνου οι οποίες έχουν παραταθεί ήδη και πως δεν υπάρχουν χρήματα για την ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ τους χωρίς υψηλό κόστος για όλες και όλους που φορολογούμαστε στην Ελλάδα. 

Λιγότερο και πιο ευέλικτο κράτος είναι η ΛΥΣΗ για να αποφύγουμε νέα μνημόνια τα οποία φυσικά και δεν θα αποφύγουμε όταν θεωρείται "αυτονόητο" πως πρέπει να μονιμοποιηθούν πάνω από 150 εργαζόμενοι στο δήμο μας επειδή σε κάποιους αρέσει να "χαϊδεύουν" αυτιά . 

Και βέβαια καμία υποχρέωση δεν έχουμε να "αυτοκτονήσουμε" τασσόμενη με την πλευρά ενός άκρατου κρατισμού που οδήγησε την χώρα μας στα βράχια. 

Διαβάστε εδώ και το κείμενο της εφημερίδας "Ηλιοτυπία" που στα αυτιά κάποιων είναι ιδιαίτερα ευχάριστο αφού ΛΕΦΤΑ υπάρχουν όπως έλεγε προεκλογικά το 2009 και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου πριν μας ανακοινώσει την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της χώρας στο Καστελόριζο! 

ΥΓ: Σε κάθε περίπτωση η ενίσχυση των δήμων με προσωπικό έγινε και από την παρούσα κυβέρνηση αλλά παρόλο που οι εργαζόμενοι στο δήμο μας φτάνουν τους 700 σίγουρα δεν επαρκούν και αυτό είναι κάτι που βλέπουμε όλες και όλοι μας σε τομείς όπως το Πράσινο και η καθαριότητα. Όχι πως οι άλλες δομές του λειτουργούν καλύτερα απλώς αυτές δεν βρίσκονται στην "καθημερινότητα" όλων μας και οι ατέλειες και δυσλειτουργίες τους γίνονται εμφανείς στις κρίσεις ή στα "ξεσπάσματα" αιρετών που δεν ήρθαν για να αφήσουν τα κακώς κείμενα αλλά για να τα αλλάξουν. Βέβαια για να αλλάξεις κάτι σε αυτή την χώρα πρέπει αναγκαστικά να είσαι επικεφαλής γιατί όπως λέει και ο λαός μας το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: