ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο κ. Τασούλας για ακόμη μια φορά μας αποδεικνύει τι δεν πρέπει να είμαστε....

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Ο κ. Τασούλας για ακόμη μια φορά μας αποδεικνύει τι δεν πρέπει να είμαστε....



Μέλος στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης μπορεί να είναι ο οιοσδήποτε ακόμα και όσοι δεν έχουν ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ μητρώο. Εμείς γράψαμε πως ο κος Τασούλας δεν έχει παιδιά στα σχολεία της πόλης μας εκτός και θεωρεί ακόμα την κόρη του πεντάχρονη ή 18 χρονη πράγμα που βεβαίως και δεν ισχύει.  Αυτός για ακόμη μια φορά βγήκε να αμφισβητήσει την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ μας αυτός που αγνοεί ακόμα πράγματα που αφορούν το οικογενειακό του περιβάλλον βγήκε να μας αμφισβητήσει επειδή για ακόμη μια φορά γράψαμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Τα μέλη που τον ανέδειξαν προφανέστατα και εκτίμησαν την στάση που κράτησε ως πρόεδρος  έναντι του παιδεραστή - καθηγητή της πόλης μας η Ένωση του,  όχι μόνο δεν έβγαλε μισή ανακοίνωση καταδίκης αλλά απεναντίας έψεξε τους δημοσιογράφους που ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ το θέμα σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ αποκαλώντας τους ΚΟΡΑΚΙΑ! 


Έχουμε γράψει πολλές φορές για την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης και τον πρόεδρό της 

"Μαχητική" η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης - Αλλά σιωπά στην ασέλγεια ανηλίκου σε σχολείο της πόλης μας

Έτσι τον "τιμούσαν" και ζωντανό για την "φιλία" τους βρίζοντας διαδικτυακά τον ιερέα της Αγίας Μαρίνας που ο αείμνηστος Δημήτρης υπερασπιζόταν για το θάρρος του

Το "ηθικό αριστερό" πλεονέκτημα του κ. Τασούλα

Έτσι τον "τιμούσαν" και ζωντανό για την "φιλία" τους βρίζοντας διαδικτυακά τον ιερέα της Αγίας Μαρίνας που ο αείμνηστος Δημήτρης υπερασπιζόταν για το θάρρος του


Οι ασυναρτησίες του κ. Τασούλα προφανώς και δεν ξεγελάνε κανέναν για τους ουσιαστικούς λόγους της άδικης διαδικτυακής επίθεσης του προς την διοίκηση του δήμου μας

Και βέβαια ο Συριζαίος κ. Τασούλας ας κοιτάξει να ασχοληθεί με τα παιδιά πρωτίστως τα δικά του  και ας αφήσει τις σαχλαμάρες για το ποιος αναζητά ποιον σε αυτή την πόλη , γιατί προφανώς και η δική του δουλειά δεν είναι να συκοφαντεί  δημοσιογράφους αλλά να απαντά , και απάντηση σε όλα όσα δικαίως του έχουμε γράψει δεν έχει. Και δεν θα έχει και σε αυτά που θα γράψουμε και θα δει όλη η πόλη και στο μέλλον για εμάς δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ηθικός φραγμός που θα μας εμποδίσει να γράψουμε όσα όλοι οι άλλοι φοβούνται. Γιατί φυσικά και δεν το κάνουν για λόγους "δεοντολογίας" αλλά επειδή είναι το ίδιο ανήθικοι και κτηνώδεις με τύπους σαν τον κ. Τασούλα. 

Ας σταματήσει τα fake news που διαδίδει και ας ασχοληθεί με τον Sakis προσωπικά,  εμείς δεν έχουμε κανέναν που να μπορεί να μας προξενήσει ζημιά να μας "αναζητεί" , ελπίζουμε το ίδιο να ισχύει και για τον ίδιο και τους "συντρόφους" του. Και βέβαια εάν τους αναζητούσε κάποιος θα έσκουζαν πως στοχοποιούνται την ίδια στιγμή που "πουλάνε" ανέξοδους τσαμπουκάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρώντας πως εμείς θα "μασήσουμε" την στιγμή που δεν φοβηθήκαμε ποτέ κανέναν σε αυτή την πόλη. Ξαφνικά θα φοβηθούμε τον Sakis και τον πρόεδρο λες και η πόλη αυτή χωράει πολλούς προέδρους!



Εμείς προφανέστατα δεν αποζητούμε την αρνητική δημοσιότητα από Σταλινοφασίστες ούτε από οπαδούς του Άρη Βελουχιώτη αλλά γνωρίζουμε καλύτερα από αυτούς πως η πόλη άλλαξε και είμαστε περήφανοι που σε αυτήν πλέον η νεολαία μας , δεν ασπάζεται τον κόκκινο φασισμό ενώ οι δημότες μας μπορούν και εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους και μπορούν άνετα να κυκλοφορούν στην πόλη με μπλούζες που πριν 25 χρόνια φορούσαν μόνο όσοι "άντεχαν". 

Έτσι και επειδή η πόλη αυτή δεν είναι πλέον φιλικοί σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ καλό θα ήταν να σταματήσουν να τα βάζουν με τους δημοσιογράφους.  δεν είμαστε όλοι δουλικοί όπως άλλα ΜΜΕ και δεν ανεχόμαστε από τον οιοδήποτε Τασούλα να μας μοιράσει τίτλους ή να μας δώσει την "βούλα" των "Μπογιόπουλων" και των λοιπών Κνιτών μελών της ΕΣΗΕΑ. 

Δεν θα μας πει ο κος Τασούλας λοιπόν εάν είμαστε ή δεν είμαστε δημοσιογράφοι και ούτε βέβαια αναμένουμε από τον κ. Τασούλα που βρίζει νυχθημερόν την κυβέρνηση που τον "ταΐζει" ως δημόσιο υπάλληλο να μας υποδείξει ποιοι και εάν μας παρακολουθούν. 

Δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα από "άοπλους" σε επιχειρήματα , και φυσικά εάν θεωρούν κάποιοι πως είμαστε "εύκολος" στόχος συνταξιούχων ή μελών του ΠΑΜΕ ή της ανύπαρκτης στο "πεζοδρόμιο" νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λάθος. 

Η πόλη βαρέθηκε τις σαχλαμάρες των βολεμένων και είμαστε περήφανοι που βάλαμε και εμείς μισό λιθαράκι σε αυτό. 

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να δημιουργεί περισσότερα προβλήματα και να βάζει εμπόδια σε ό,τι καλό πάει να γίνει στο χώρο της Παιδείας. 
 
Θέλουν να διατηρήσουν την Παιδεία μας στα προηγούμενά της χάλια και για αυτό ξιφουλκούν επί ματαίω σε όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ,  και η άξια υπουργός της κα Κεραμέως. 

Θέλουν παιδεραστές καθηγητές στα σχολεία μας , δεν θέλουν κάμερες για να μην αποδεικνύονται τα εγκλήματά τους και τα χυδαία ανέκδοτα που ακούγονται από τάχα παιδαγωγούς και γενικά θεωρούν "ασφαλείς" τις τηλεπικοινωνίες μας,  όπου οργανώνουν δράσεις που ευτυχώς έχουμε καιρό να δούμε και δεν θα δούμε όσο είναι στην κυβέρνηση η ΝΔ. 

Στην ουσία της υπόθεσης μέλος σε αυτό το σωματείο έτσι που το έχουν , γίνεται ο οιοσδήποτε και επειδή μας προκάλεσαν τους ερωτούμε εάν  τα μέλη τους προσκομίζουν ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ μητρώο για να ενταχθούν σε αυτό , γιατί εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά πως δυστυχώς ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν πλέον! 

Πάντως ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ο κος Τασούλας ας μην αναμένει πως θα τον δικαιώσουν οι "σύντροφοί" του για τις άδικες επιθέσεις στο ιστολόγιό μας . Δεν είναι όλοι και όλες στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απολειφάδια του ΠΑ.ΣΟ.Κ σαν τον ίδιο που ανακάλυψαν την ΑΡΙΣΤΕΡΑ διανύοντας την 6η  δεκαετία της ζωής τους ! 




Μέλος ενός σωματείου  σαν και αυτό που ηγείται ο κος Τασούλας μπορεί να γίνει κάθε ΑΡΙΣΤΕΡΟ σκουπίδι της πόλης, έτσι όπως είναι το καταστατικό του. Ψηφίζεται αποκλειστικά από μια κλειστή "σέχτα" ατόμων τα οποία προφανέστατα και δεν έχουν θέμα με τους "Πολακισμούς" Τασούλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού θεωρούν πως θα πιάσουν πάλι καρέκλες εξουσίας περνώντας στο λαό το "μήνυμα" πως τα ΜΜΕ είναι αναξιόπιστα και συστημικά πλην όσων δεν υποκύπτουν γιατί δεν έχουν άλλωστε λόγους στον κόκκινο φασισμό τους.  

Σε όλα τα θέματα έως και αυτό της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία είναι ναι μεν αλλά και θεωρούν πως επειδή υποκριτικά στηρίζουν θέσεις του ΚΚΕ ξεγελούν και κανέναν πως έχουν τάχα σημαντικές  διαφορές,  ενώ έχουν και είχαν και στο παρελθόν τα ίδια ινδάλματα.

Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από το ΚΚΕ είναι πως οι πρώτοι δεν μένουν κολλημένοι σε αιμοσταγείς δικτάτορες του παρελθόντος αλλά αναζητούν νέους ενώ το ΚΚΕ θέλει να "αναστήσει" αυτούς που εδώ και πολλές δεκαετίες μας έχουν απαλλάξει από την θλιβερή παρουσία τους που γέμισε τον κόσμο πτώματα και οδήγησε ολόκληρους λαούς σε ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΠΕΙΝΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. 

Ακόμα και εάν ήταν άτεκνος  ο κος Τασούλας λοιπόν ( δόξα τον Θεό δεν είναι )  θα μπορούσε να είναι μέλος του σωματείου αυτού και να εκλεγεί και πρόεδρός του αφού τέτοιοι σύλλογοι δημιουργούνται μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα σε όσους αντί να προχωράνε μόνοι τους στην επίλυση των θεμάτων των παιδιών μας στα σχολεία κάθονται και χάνουν το χρόνο τους συνομιλώντας με ανθρώπους που δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα ποιος είναι ο νικητής του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου και αναπολούν ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ! 

 Ο  άνθρωπος έχει παιδιά απλώς δεν φοιτούν πλέον σε σχολεία της πόλης μας. Τώρα άμα δεν τον ψήφιζαν και "Κάνδηλες" και άλλοι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ σίγουρα δεν θα εκλέγονταν αφού πλην του "κολλητού" και συνοδοιπόρου του  στον λαϊκισμό  κ. Αραμπατζή , κανένας δεξιός δεν θα τον επιθυμούσε για πρόεδρο ενός συλλόγου που έχει να κάνει με τα παιδιά του. 

Όσο για τις "γνώσεις" του νυν  Συριζαίου κ. Τασούλα  προέδρου της Ένωσης ..... ενδεικτικές είναι οι αναρτήσεις του στο facebook . 


Δείτε και τα  μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης που έχουν την "τύχη" να ηγείται της Ένωσης τους που μόνο αρνητικά προσφέρει στην πόλη μας,  ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ κος Μιχάλης Τασούλας και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας. Άλλωστε εμείς δεν κατευθύνουμε κανέναν την ΑΛΗΘΕΙΑ γράφουμε πάντα και σεβόμαστε περισσότερο από τον οιοδήποτε βολεψάκια την δημοσιογραφική δεοντολογία. Εμείς όπως έχετε διαπιστώσει φυλαγόμαστε τις "κακοτοπιές" και δεν εκτιθόμαστε λέγοντας διαφορετικά πράγματα κάθε έτος υπερασπιζόμενοι Αρχές και Αξίες που όλοι όσοι μας διαβάζετε γνωρίζετε. 


Βάλανε έναν οδηγό λεωφορείου με γνώσεις εφημερίδας ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και ΑΥΓΗΣ να ενδιαφερθεί για μια Παιδεία,  που θα αλλάξει προς το καλύτερο είτε το θέλουν οι "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" της πόλης μας είτε όχι. Γιατί φυσικά και ΑΡΙΣΤΕΡΑ που πιστεύει στην Αστική Δημοκρατία δεν υπάρχει , υπάρχουν μόνο ΝΑΤΟτσολιάδες,  και όσοι ενώ όλο το σόϊ τους "γαμιέται" βγαίνουν στα social media να μας το παίξουν θιγμένοι. 


Με πόρνες ,νταβατζήδες και λοιπούς ποινικούς εμείς δεν είχαμε ούτε θα έχουμε καμία σχέση έτσι λοιπόν θεωρούμε τιμή μας μετά τις ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ πόρνες με το βαρύ επώνυμο που δεν το  τιμούν,  να βγαίνουν κάτι πρόεδροι  και κάποιοι Σταλινοφασίστες και να μας "απειλούν" πως μας ψάχνουν!

Λες και άμα μας ψάξουν θα βγάλουν άκρη,  ή άμα μας βρουν θα καταφέρουν και κάτι σημαντικό! Είπαμε και στον άλλο συνταξιούχο που ψάχνει την διεύθυνση έχοντας μόνο το νούμερο 20 να πάει να ρωτήσει στο ΑΤ Ηλιούπολης μπας και τους "ξυπνήσει" και είναι περισσότερο δραστήριοι σε θέματα ασφαλείας . 

Εμείς του είπαμε και την Διεύθυνση αφού έψαχνε κάποιον που θεωρεί πως τον είχε βρίσει!  Για ποιο λόγο δεν ανέφερε, και βέβαια δεν ανέφερε και πειστήρια για να καταλάβουν και όσοι αρέσκονται σε θεωρίες συνωμοσίας τι ακριβώς έχει συμβεί. Βέβαια οι "ψεκασμένοι" ό,τι στοιχεία και να τους προσκομίσεις τα δικά τους θα λένε και δεν είναι και λίγοι σε αυτή την πόλη, για αυτό και ήδη είναι διψήφιος ο αριθμός των δημοτών μας που έχουν φύγει από την πανδημία. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: