ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το Ποτέ Ξανά σε μια πόλη που ζέχνει Φασισμό προφανέστατα και δεν μπορεί να θεωρηθεί ευχή εάν ταυτόχρονα δεν καταδικάζονται όσοι συνέργησαν με τους ξεφτιλισμένους καραβανάδες

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Το Ποτέ Ξανά σε μια πόλη που ζέχνει Φασισμό προφανέστατα και δεν μπορεί να θεωρηθεί ευχή εάν ταυτόχρονα δεν καταδικάζονται όσοι συνέργησαν με τους ξεφτιλισμένους καραβανάδες

 


Πού είσαι Παπαδόπουλε; ερωτά η μισή πόλη και η άλλη μισή ετοιμάζεται να γιορτάσει σε λίγες μέρες τις ένδοξες νίκες του Σοβιετικού στρατού που εγκαθίδρυσε την μεγαλύτερη ΤΥΡΑΝΝΙΑ στον κόσμο. 

Οι πραξικοπηματίες της 21ης Απριλίου του 1967 με το πρόσχημα πως ετοίμαζαν "επανάσταση" οι κομμουνιστές κατέλυσαν την Αστική μας Δημοκρατία που για αυτούς ήταν και παραμένει διεφθαρμένη και οδήγησαν την χώρα μας σε ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

Η διαφθορά τους και τα σκάνδαλά τους άπειρα και το επιχείρημα πως πέθαναν "φτωχοί" ισχύει μόνο επειδή έχασαν τις καρέκλες μετά από 7 χρόνια αλλά παράλληλα με τις δικές τους καρέκλες χάθηκε το 38% του εδάφους της Κύπρου και η χώρα μας απομονώθηκε διεθνώς ζώντας έναν ΜΕΣΑΙΩΝΑ. 

Η χούντα δεν καταδίωξε μόνο τους κομμουνιστές αλλά όσους αντιστέκονταν στην ανείπωτη ηλιθιότητα ξιπασμένων καραβανάδων. 

Ο ήρωας Εθνικιστής Σπύρος Μουστακλής αγωνιστής του ΕΔΕΣ ήταν ανάμεσα στα θύματά της και δεν υπάρχει ουδείς εθνικιστής ανά τον κόσμο που να υπερασπίζεται το μόρφωμα αυτό που μας θυμίζει πολλούς αποστράτους που βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα για να μας σχολιάσουν την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. 

Μας είναι αδιανόητο στρατιωτικοί που υπηρέτησαν το ΝΑΤΟ να βγαίνουν να λένε τέτοιες αθλιότητες και θεωρούμε ΟΝΕΙΔΟ για την χώρα μας που είχε ( και μάλλον έχει) τέτοιους αξιωματικούς. 

Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν κατάλαβε τίποτα από ό,τι συνέβη και μέσα στον ελληνικό στρατό και στα σώματα ασφαλείας την περίοδο των μνημονίων και αυτό δείχνει μια "ελαφρότητα" που ίσως πληρώσουμε στο μέλλον. 

Μόνη υπηρεσία που υπερασπίζεται ( εάν και αποδυναμωμένη από προσωπικό) την βαρβαρότητα είναι και ευελπιστούμε πως θα συνεχίσει να είναι η ΕΥΠ. 

Και βέβαια το "σπάσιμο" της στα δύο με άλλους να δίνουν αναφορά απευθείας στον πρωθυπουργό και άλλους στον υπουργό Άμυνας είναι ένα λάθος που μας έχει υποδειχθεί και από τους συμμάχους μας. 

Η πορεία προς τις κάλπες δεν θα είναι ρόδινη και φυσικά καλούμε και πάλι ( το έχουμε κάνει και στο παρελθόν) την κυβέρνηση να ενισχύσει με προσωπικό την ΕΥΠ , να την ενοποιήσει και πάλι και κυρίως να αυξήσει τους μισθούς σε πράκτορες που κινδυνεύουν καθημερινά την ζωή τους σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης για να διατηρήσουν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας. 

Η Ουκρανία αντέχει και θα αντέξει για πολλά χρόνια ακόμα επειδή η CIA και οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες έγκαιρα διέγνωσαν τα σχέδια του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Βλαδίμηρου Πούτιν. 

Οι Ρώσοι και οι εγχώριοι υποστηρικτές τους ας μην έχουν αυταπάτες για την τελική έκβαση του πολέμου στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ. 

Η Ρωσία θα συντριβεί ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και στρατιωτικά και θα καταστεί περισσότερο κράτος-παρίας από αυτό που αποτελεί σήμερα. 

Όση έχουν αυταπάτες πως η Δύση θα ηττηθεί ας κατανοήσουν πως "θαύματα" δεν γίνονται ακόμα και εάν τα ρωσικά όπλα ευλογεί ο Ρώσος Πατριάρχης Κύριλλος και ένα παπαδαριό που θεωρεί πως μπορεί εν έτει 2022 να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Καλή Ανάσταση στον Ουκρανικό λαό και ο πόλεμος να σταματήσει μόνο όταν ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ όσοι τον δημιούργησαν επειδή δεν δέχονται πως ουδείς δημοκρατικός λαός θέλει να συνυπάρξει μαζί τους. 

Οι οπαδοί του Ντούγκιν και του πουτινόσκυλα της εγχώριας πολιτικής σκηνής θα πρέπει να γνωρίζουν πως ό,τι ζουν είναι Δύση και η ανθρώπινη ζωή δεν έχει ΚΑΜΙΑ αξία σε "κόσμους" που δεν επικρατούν οι Αρχές και οι Αξίες της. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: