ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο "δημοκράτης" Γαβριήλ Αραμπατζής ζητάει την παραίτηση του Αντιδημάρχου Σταύρου Γεωργάκη την στιγμή που ανέχεται τον ΦΑΣΙΣΜΟ του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του κ. Χριστοφίδη!

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Ο "δημοκράτης" Γαβριήλ Αραμπατζής ζητάει την παραίτηση του Αντιδημάρχου Σταύρου Γεωργάκη την στιγμή που ανέχεται τον ΦΑΣΙΣΜΟ του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του κ. Χριστοφίδη!

 


Ο κος Αραμπατζής "είδε" ανάρμοστη συμπεριφορά Αντιδημάρχου ή έτσι είπε το ΣΕΔΗ αλλά όλα τα παρακάτω μάλλον είναι "τυφλός" και δεν τα βλέπει. Ο υποψήφιος του βλέπει ΕΙΔΙΚΑ δικαστήρια , Νιγηριανούς να μας απειλούν, βλέπει "ψευδοκράτος των Αθηνών" αλλά δεν είδε την ΧΟΥΝΤΑ του Γεώργιου Παπαδόπουλου την οποία και διαφημίζει! 





Αναρωτιέται μάλιστα γιατί δικάστηκαν οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ας ρωτήσει τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης στην οποία ανήκει ο οποίος υιοθετεί την οιαδήποτε καταγγελία ενός σωματείου το οποίο έχει εκλέξει ως πρόεδρό του μια γυναίκα που "λατρεύει" την Αστική μας Δημοκρατία και δεν το κρύβει άλλωστε!



Και βέβαια στην ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" κάνουν like 10 μ@λ@κες που δεν έχουν κουβέντα για όλα τα παραπάνω και για πολλά άλλα και ευελπιστούν πως μπορούν να κηλιδώσουν έναν δημοκράτη Αντιδήμαρχο που βρέθηκε στη δίνη όσων θέλουν να μην αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτή την πόλη και αναπολούν το ΕΛΑΣ - ΕΛΛΗΝΩΝ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ κάποιοι ίσως αναπολούν και τον "πατερούλη" Στάλιν αλλά με αυτούς θα ασχοληθούμε σε άλλη μας ανάρτηση. 

Να θυμίσουμε απλώς πως ο κος Γεωργάκης είναι αιρετός έχει εκλεγεί για να αλλάξει πράγματα και οι "μονιμάδες" του δήμου ας αντιληφθούν πως όποιος θίγεται καταφεύγει στη Δικαιοσύνη. 

Βρίσκουν και τα κάνουν σε μια άλλη διοίκηση ήδη η υπάλληλος θα είχε περάσει πειθαρχικό αλίμονο εάν κάποιος που εκλέγεται δεν γνωρίζει τον ΝΟΜΟ και τον γνωρίζουν όσοι τάχα θα τον παραβίαζαν. 

Το περιστατικό θα μπορούσε να είχε λυθεί εάν οι εργαζόμενοι όπως συμβαίνει σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία είχαν κάμερες ασφαλείας στους χώρους εργασίας τους έτσι ώστε να μην έχουμε μια "καταγγελία" τώρα αλλά ένα ολοκληρωμένο θέμα με εικόνα και ήχο έτσι ώστε να μην μπορούν κάποιοι να λαϊκίζουν και βέβαια να μπορεί ανά πάσα στιγμή η εκάστοτε διοίκηση ( ο εργοδότης δηλαδή ) να βλέπει τι κάνουν οι υπάλληλοί του και πως περνάνε το οκτάωρό τους. 

Οι κάμερες όπως και η ψηφιοποίηση υπηρεσιών θα μας γλιτώσει και από άλλα παρατράγουδα για τα οποία πλέον δεν υπάρχουν στοιχεία αφού υλικό χωρίς την συγκατάθεση του άλλου μπορεί να ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ μόνο όταν πας κατηγορούμενος! 

Είμαστε τόσο πολύ υπέρ του Σταύρου Γεωργάκη γιατί γνωρίζουμε περισσότερα από όσα δυστυχώς μπορούμε να γράψουμε. 

Στην ανακοίνωση του ΣΕΔΗ δεν είδαμε το όνομα της θιγόμενης αλλά είπαμε όποιος έχει φαντασίες ας καταφύγει στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αφού ευτυχώς για την Αστική μας Δημοκρατία πλέον ο φόβος της κόκκινης τρομοκρατίας έχει εκμηδενιστεί. 

Και βέβαια τρεις δημοτικές παρατάξεις έχουν δείξει ήδη την επιπολαιότητά τους και τον ΑΚΡΑΤΟ λαϊκισμό τους και δεκάδες συνδημότες μας αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά πως δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το ΘΥΜΑ από τον ΘΥΤΗ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: