ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν αναρωτήθηκε ο κος Αραμπατζής γιατί δεκάδες κυβερνήσεις από το 1943 έως να έρθουν "οι τιμούμε τους πάντες" Πασόκοι δεν είχαν ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ την αντιστασιακή δράση της Ηρούς;

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Δεν αναρωτήθηκε ο κος Αραμπατζής γιατί δεκάδες κυβερνήσεις από το 1943 έως να έρθουν "οι τιμούμε τους πάντες" Πασόκοι δεν είχαν ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ την αντιστασιακή δράση της Ηρούς;

 

Και με τους Πόντιους και με την Ηρώ ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής που κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο βρήκε στοιχεία για να διανθίσει την χθεσινή ομιλία του στην επιμνημόσυνη δέηση κάτω από το άγαλμα της Ηρούς Κωνσταντοπούλου. 

Και μπορεί να εντυπωσίασε με τις γνώσεις του τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ( είπαμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο και να μην τους αποκαλέσουμε όπως τους αξίζει) αλλά εμάς για ακόμη μια φορά μας έπεισε για τον ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ του. 

Μόνο την ΛΑΜΨΗ του σκηνοθέτη Νίκου Φώσκολου δεν επικαλέστηκε για να μας πείσει για την αντιστασιακή δράση της ΕΠΟΝ μέλος της οποίας ήταν η άγρια δολοφονημένη από τους Γερμανούς κατακτητές Ηρώ,  όμως για δεκαετίες το Ελληνικό Κράτος δεν αναγνώριζε ως ήρωες όσους ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ πραγματικούς πατριώτες. 

Η ΕΠΟΝ ήταν και θα παραμείνει , όσα ΨΕΜΑΤΑ και εάν ειπωθούν από τους διαστρεβλωτές της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας ένα παράρτημα του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ που όχι μόνο δεν αντιστάθηκε ενεργά στους Ναζί αλλά κατέσφαξε μετά την αποχώρηση των κατακτητών στον εμφύλιο χιλιάδες Εθνικιστές. 

Το ό,τι ο πολιτικός απατεώνας Ανδρέας Παπανδρέου, τίμησε ως "ήρωες" εγκληματίες δεν παραγράφει την χρυσή ιστορία που έγραψαν στο Γράμμο και στο Βίτσι όσοι κράτησαν δίνοντας το ΑΙΜΑ τους στη χώρα μας σωστή πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 

Και βέβαια η αναφορά του στο Μνημείο των Ποντίων κατέδειξε και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του αφού οι Πόντιοι σφαγιάστηκαν από τους συντρόφους της Ηρούς Κωνσταντοπούλου που είχαν τις ίδιες κομμουνιστικές αντιλήψεις με την εκλιπούσα και αντιμετώπισαν όλους τους Πόντιους που δεν ήταν κομμουνιστές ως ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

Η Σπαρτιάτισσα λοιπόν Ηρώ Κωνσταντοπούλου εάν δεν δολοφονούνταν από τους ΝΑΖΙ θα είχε πιθανότατα  συνεχίσει την αντεθνική της δράση μέσα από μια οργάνωση που μόνο ΔΕΙΝΑ πρόσφερε στην πατρίδα μας. 

Επειδή είναι και ψηφοφόρος της ΝΔ ο κος Αραμπατζής ας δει και το παρακάτω βίντεο όπου το κόμμα στο οποίο ανήκει , ΔΕΝ αναγνώρισε στη Βουλή τους κατσαπλιάδες. Όχι η Ηρώ δεν είναι πρότυπο για κανέναν δημοκρατικό πολίτη,  πόσο μάλλον για κάποιον Εθνικιστή. Είναι πρότυπο για όσους άκριτα ακολουθούν ένα κύμα που όπως όλες και όλοι έχουν καταλάβει έχει αλλάξει όχι μόνο στην πατρίδα μας αλλά και παγκοσμίως. Η τιμή λοιπόν σε όσους έστω και  μέσα στην νεανική τους αφέλεια υπηρέτησαν τους αντεθνικούς σκοπούς των Ελλήνων ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ είναι για εμάς κατακριτέα. Το άλλο εξέχων στέλεχος της ΕΠΟΝ Λευκάδας ο Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας υπηρέτησε και το άλλο άκρο του ΦΑΣΙΣΜΟΥ ως δοτός δήμαρχος της χούντας. Μήπως να ακούσουμε τον κ. Αραμπατζή και να τον τιμήσουμε και αυτόν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: