ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υπάρχουμε σαν να μην "υπάρχουμε" εδώ και μια δεκαετία διαδικτυακά σε μια πόλη που τρέφεται με ΜΥΘΟΥΣ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Υπάρχουμε σαν να μην "υπάρχουμε" εδώ και μια δεκαετία διαδικτυακά σε μια πόλη που τρέφεται με ΜΥΘΟΥΣ


Δεν θα μπούμε καν τώρα στη διαδικασία να σας αναφέρουμε τους λόγους της  διαδικτυακής μας απουσίας,  που συνέπεσε με την ολιγοήμερη απουσία από τα social media του οραματιστή και δημιουργού αυτού του τοπικού ΜΜΕ,  δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη. 

Οι φήμες η "ανησυχία" (εντός ή εκτός εισαγωγικών) εχθρών και φίλων αλλά και τα οφέλη αυτής της διακοπής , δεν θα αναλυθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. 

Εμείς μπήκαμε (μας άρεσε η διακοπή) για να εξυπηρετήσουμε φίλους,  όπως κάνουμε εδώ και 10 χρόνια , χάσαμε τον σχολιασμό σημαντικών θεμάτων,  και ελπίζουμε από σήμερα κιόλας να αναπληρώσουμε τις "χαμένες" μέρες , όπου μια επικοινωνία αμφίδρομη με όσους έχουν κοινές ΙΔΕΕΣ με εμάς,  κρατάει ΖΩΝΤΑΝΗ την ΕΛΠΙΔΑ για ένα καλύτερο αύριο αυτής της πόλης. 

Καλή σας ανάγνωση,  και φυσικά όσοι ανησύχησαν για την υγεία μας έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν. Από υγεία πάμε μια χαρά δόξα τον Θεό για όσους πιστεύουν,  για όσους πάλι δεν τα έχουν καλά με τα δόγματα , η ΤΥΧΗ μπορεί να μην μας χαμογελά συχνά,  αλλά έχουμε μάθει σε αυτή την ζωή να αγωνιζόμαστε και δεν κρατάμε δυνάμεις για καμία άλλη. 

Θα φύγουμε "κουρασμένοι",  αλλά γεμάτοι υπερηφάνεια πως αγωνιστήκαμε και κυρίως πως ήμασταν στη ΣΩΣΤΗ πλευρά της Ιστορίας. 

Σε αυτή την πόλη υπάρχουμε ως η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ άποψη και εκδοχή για ιστορικά γεγονότα που η πλέμπα κόκκινου ή μαύρου χρώματος προσπαθεί και πετυχαίνει είναι αλήθεια σε πολλές περιπτώσεις, να διαστρεβλώσει. 

Στην πόλη που τιμώνται όσοι δεν θα έπρεπε,  και που ευτυχώς (χωρίς εισαγωγικά)  η πλειοψηφία της νεολαίας μας  προσεύχεται να πέσουν οι "ΔΙΑΣ" από τις μηχανές ,  παραμένουμε για να καυτηριάζουμε όσα μας κρατάνε ΠΙΣΩ , μη ξεχνώντας να τιμήσουμε όσους αξίζουν και να αποδοκιμάζουμε τις απέλπιδες προσπάθειες κάποιων να ξαναγράψουν την ΙΣΤΟΡΙΑ εάν και ηττημένοι! 

Και βέβαια η εικόνα ως σύνολο της ΕΛ.ΑΣ δεν τιμά κανέναν,  και δεν συμβάλει σε καμία περίπτωση στο να γίνει κοινός τόπος πως η Αστική μας Δημοκρατία είναι καλύτερη από κάθε μορφής τυραννία κόκκινη ή μαύρη. 

Διατηρώντας μια τέτοια αστυνομία αυτό που πετυχαίνουν οι κυβερνώντες , είναι να ωθούν όλο και περισσότερους ακόμα και φιλήσυχους πολίτες στην αντίδραση και τον ΛΑΪΚΙΣΜΟ, αφού  με κάτι τόσο ΣΑΠΙΟ και ΑΠΕΧΘΕΣ δεν μπορεί κανείς δημοκρατικός πολίτης να μην είναι ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ. 

ΥΓ: Σε νέα έκθεσή της η ΕΥΠ πληροφορεί τον αρμόδιο υπουργό "Προστασίας" του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο για τις "επιτυχίες" της ΕΛ.ΑΣ στη σύναψη αγαστών σχέσεων με μια σειρά ποινικών και είμαστε βέβαιοι πως εάν η κόντρα κυβέρνησης - ΕΥΠ συνεχιστεί η έκθεση αυτή θα γίνει κοινός τόπος για όλες και όλους μας με τρομερές συνέπειες για την εικόνα του κράτους μας στους φίλους και σύμμαχούς μας. Το να απειλούνται στελέχη της ΕΥΠ από επίορκους αστυνομικούς να μην μιλήσουν δείχνει μια "αφέλεια" που έχουν πληρώσει έως σήμερα πολλές κυβερνήσεις που αναρωτήθηκαν ποιος κυβερνάει αυτόν τον Τόπο! Για το θέμα των παρακολουθήσεων η παρωδία της εξεταστικής πρέπει να τερματιστεί δεν είναι δυνατόν να δίνονται στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ή να φωτογραφίζονται στελέχη της ΕΥΠ με αποδεδειγμένη αξία στην διαχείριση κρίσεων μόνο και μόνο για να καλύψει το πολιτικό κατεστημένο την πλήρη ανικανότητά του να διαχειριστεί και τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: