ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επίσκεψη και ενημέρωση του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη για τις εργασίες στο δημοτικό γήπεδο της πόλης μας

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Επίσκεψη και ενημέρωση του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη για τις εργασίες στο δημοτικό γήπεδο της πόλης μας


Με τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμη Γιαννόπουλο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου κ. Λαλλά και κ. Στάππα, ενημερώσαμε σήμερα το Δήμαρχο για όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2 που θα συμμετέχει και η ομάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης.

Ο Δήμαρχος ζήτησε να εντατικοποιηθούν οι εργασίες, ώστε να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος μετά τις προσφυγές που έκανε ο κ. Αραμπατζής στις σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στο αρχικό χρονοδιάγραμμα.


Στη σημερινή επίσκεψη, συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Ποιότητας Ζωής κ. Γιάννης Αντζινάς, ο τεχνικός σύμβουλος του Δημάρχου κ. Φάνης Αναγνώστου, ενώ σημαντική λόγω των ιδιοτήτων του, ήταν η παρουσία του Ηλιουπολίτη κ. Θανάση Ζαννιά.



 Ο κ. Ζαννιάς είναι μέλος της κεντρικής αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. και Τομεάρχης Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Κώστας Γ. Σεφτελής
Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας – Δόμησης
Δήμου Ηλιούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: