ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την νέα φροντιστηριακή χρονιά στο "Κυρίτσης" (Φωτογραφίες)

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την νέα φροντιστηριακή χρονιά στο "Κυρίτσης" (Φωτογραφίες)



Όπως σας είχαμε αναφέρει ( δες σχετική ανάρτηση εδώ) πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε η τελετή Αγιασμού στο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κυρίτσης" στην οποία φέτος παραβρεθήκαμε για να συγχαρούμε και από κοντά τον ικανό εκπαιδευτικό κ. Νικόλαο Κυρίτση για τα νέα του καθήκοντα ως προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Ηλιούπολης.

Από την σύντομη ομιλία του ίδιου κρατήσαμε και σας μεταφέρουμε πως στο Φροντιστήριο εκτός από γνώσεις παλεύουν καθημερινά στο να διαπλάσουν και ηθικούς χαρακτήρες αφού η Παιδεία δεν πρέπει να περιορίζεται στην συλλογή γνώσεων για τα νέα παιδιά αλλά να ποιεί και ΗΘΟΣ. 

Στην τελετή είδαμε μεταξύ άλλων την κα Γεωργία Πουλάκη γραμματέα του Φροντιστηρίου μαζί με τον σύζυγό της, τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου & Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου μας κ. Παναγιώτη Κόκλα και τον συνδημότη μας δημοσιογράφο κ. Γιάννη Γιαννόπουλο τον οποίο δεν αποθανατίσαμε με το κινητό μας τηλέφωνο από δική μας αμέλεια. 

Έτσι και αλλιώς εκτός από τις φωτογραφίες που τραβήξαμε εμείς ( να δείξουμε και σε κάποιους πως κινούμαστε μέσα στην πόλη και δεν είναι οι μοναδικοί "ενεργοί") θα υπάρξει και σχετικό δελτίο τύπου για την σημερινή τελετή Αγιασμού του Φροντιστηρίου "Κυρίτσης" που με χαρά θα δημοσιεύσουμε. 

Δείτε μερικές σημερινές φωτογραφίες και ακολουθούν δύο αναρτήσεις που θα συζητηθούν αυτό το ΣΚ στην πόλη μας. 







Κρατήστε την τελευταία αυτή φωτογραφία με δύο ικανούς συνδημότες μας που συνδράμουν μια διοίκηση που εμάς προφανέστατα και ιδεολογικά δεν μας ικανοποιεί. Αλλά στη λογική των πολλών (μιας ισχυρής πλειοψηφίας της πόλης μας που διαχρονικά γέρνει προς τα αριστερά)  πάνω από κόμματα και χρώματα για το καλό της πόλης , δεν διαφωνεί ουδείς θεωρούμε  πως πρόκειται για ένα δυνατό και κυρίως αποτελεσματικό δίδυμο! 



Να ευχηθούμε και ΔΗΜΟΣΙΑ στον κ. Νικόλαο Κυρίτση καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα αφού πρόσφατα ανέλαβε χρέη προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης που έχει όπως όλες και όλοι γνωρίζουν οικονομικά ανοίγματα της τάξεως των 300.000 ευρώ από προηγούμενα έτη. 

Το γράφουμε γιατί "καλοθελητές" σε αυτή την πόλη υπάρχουν πολλοί , μη βρεθεί κανένας "πονηρός"  πριν δείξει το έργο του ο νέος πρόεδρος να κατηγορηθεί  για "αμαρτίες" παλαιότερων διοικήσεων. 

Το αμαρτίες σε εισαγωγικά γιατί ΄όπως όλες και όλοι ισχυρίζονται,  τα χρήματα πήγαν σε ανάγκες θέρμανσης των παιδιών σας που φοιτούν στα σχολεία της πόλης μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: