ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Είναι ειρωνικό να επικαλείται την Αστική Δημοκρατία ο κος Αραμπατζής που πρότεινε να τιμηθεί ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κ. Δελλαπόρτας

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Είναι ειρωνικό να επικαλείται την Αστική Δημοκρατία ο κος Αραμπατζής που πρότεινε να τιμηθεί ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κ. Δελλαπόρτας


Ας κατανοήσει επιτέλους η παράταξη "Η πόλη που θέλω" ( με Π κεφαλαίο γράφεται μόνο η Κωνσταντινούπολη για να μην ξεχνιόμαστε) πως είναι τουλάχιστον οξύμωρο να ομιλεί για παραβίαση κανόνων της Αστικής μας Δημοκρατίας και παράλληλα ο επικεφαλής της κος Γαβριήλ Αραμπατζής να ζητάει μέσα σε δημοτικό συμβούλιο να τιμηθεί ( για ποιο πράγμα άραγε;) ο δοτός δήμαρχος της ΧΟΥΝΤΑΣ Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας στον οποίο ο κος Αραμπατζής θεωρεί πως οφείλει αυτή η πόλη τιμές και αγάλματα προφανώς για να μας θυμίζουν αυτούς που υποτάχθηκαν στον ΦΑΣΙΣΜΟ των Απριλιανών. 

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν στον κ. Αραμπατζή πως ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ σταθερά και διαχρονικά το δημοτικό μας συμβούλιο οι ΜΑΥΡΟΙ και ΚΟΚΚΙΝΟΙ φασίστες που μια πόλη που ΖΕΧΝΕΙ από φασισμό στέλνει ως δημοτικούς συμβούλους για να μας πουν πως μαζί με τον Άρη Βελουχιώτη, την Επονίτισσα - κομμουνίστρια Ηρώ Κωνσταντοπούλου και τον "υπουργό" της "κυβέρνησης του βουνού" Παπαμαύρο πρέπει να τιμηθεί και ο δοτός δήμαρχος της χούντας της πόλης μας για να μην αφήσουμε καμία όψη ΦΑΣΙΣΜΟΥ να έχει παράπονα!

Δεν χωράνε όλοι αυτοί σε μια χώρα που έχει αποφασίσει με ποια πλευρά της Ιστορίας θα πορευτεί και φυσικά όσο πανηγυρίζει για τις "επιτυχίες" του με τις ενστάσεις του στην Περιφέρεια Αττικής για τα "κακώς κείμενα" τόσο θα οδηγεί περισσότερους πολίτες που μπορεί μεν να είναι ΔΕΞΙΟΙ αλλά όχι ΦΑΣΙΣΤΕΣ στην αγκαλιά μιας διοίκησης η οποία προφανέστατα και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πως απεχθάνεται τον δημοκρατικό διάλογο αλλά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υλοποιήσει όσα ζητάνε ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

Από την επίσημη σελίδα της παράταξης του κ. Αραμπατζή που θεωρεί πως μπορεί να χωρέσει στο ίδιο τσουβάλι την Ηρώ και τον Κωνσταντίνο κάντε κλικ εδώ για να απολαύσετε πως ο κόκκινος φασισμός μπλέκει με τον μαύρο και πως ο Κατσίφας "κολλάει" να είναι π.χ δίπλα στο μνημείο Παπαμαύρου για να "συζητούν" σε έναν άλλο κόσμο για τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις τους για τα εθνικά θέματα! 

Η πόλη δεν μπορεί να διοικείται από όσους έχουν ΘΟΛΗ εικόνα για πράγματα που το κόμμα στο οποίο ανήκουν έχει λύσει από το μακρινό 1974 με την αποκατάσταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και την φυλάκιση των πρωταιτίων της χούντας. 

Οι απέλπιδες προσπάθειες του κ. Αραμπατζή να μας "προστατέψει" από την ΔΙΑΦΘΟΡΑ την δήθεν αντιδημοκρατικότητα μιας διοίκησης που ατυχώς για εκείνη συνομιλεί με κάθε λογής νοσταλγούς θα κριθούν βέβαια από όλες και όλους εσάς στις κάλπες του 2023. 

Εκεί που για ακόμη μια φορά όπως συμβαίνει μετά την ήττα του κομμουνιστή δημάρχου Δ. Κιντή θα ηττηθούν εκ νέου όσες και όσοι θεωρούν πως υπάρχει καλύτερο πολίτευμα από την Αστική μας Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και αναζητούν από δημοκρατικούς πολίτες να τιμούν πρόσωπα τα οποία ήδη τα έχει κρίνει η ΙΣΤΟΡΙΑ αρνητικά. 

Όσα αγάλματα και να τοποθετήσουν σε αυτή την πόλη η ΙΣΤΟΡΙΑ δεν θα ξαναγραφεί για να χωρέσει τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους καμία αξία δεν έχουν όλα αυτά τα αγάλματα σε έναν καπιταλιστικό κόσμο που πορεύεται σε αντίθετη κατεύθυνση με όσα πρέσβευαν αυτοί τους οποίους τιμάτε με ονοματοδοσίες οδών , πλατείες και αγάλματα. 

Σε κάθε περίπτωση στην ουσία της υπόθεσης τα θέματα που θα έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο θα περάσουν και πάλι από μια πλειοψηφία που δεν φοβάται κανέναν ΔΙΑΛΟΓΟ ιδίως όταν έχει να κάνει με όσους εκπροσωπούν ένα ΧΘΕΣ που είμαστε βέβαιοι πως δεν θα ξαναζήσουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: