ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη ...

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη ...



  • Δομές του δήμου παραχωρούνται ΔΩΡΕΑΝ σε σωματεία , συλλόγους, συλλογικότητες για δράσεις που ελάχιστα ενδιαφέρουν την συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας. Άλλες διαφημίζονται από τα τοπικά ΜΜΕ άλλες πάλι δεν τις βρίσκεις πουθενά και μαθαίνεις μετά μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως πραγματοποιήθηκαν. Το θέμα είναι διαχρονικό και αντιλαμβανόμαστε την δυσκολία στην εκάστοτε διοίκηση να πει ΟΧΙ σε έναν σύλλογο την στιγμή που ο συγκεκριμένος ή άλλος χώρος έχει δοθεί σε άλλον για δράση αντίστοιχου περιεχομένου. Η πολιτική βέβαια της ΔΩΡΕΑΝ παραχώρησης μπορεί να είναι επωφελής για ψηφοθηρικούς λόγους και να ευνοεί την εκάστοτε διοίκηση αλλά παραμένει προβληματική για όλους όσους οραματίζονται μια διοίκηση που θα αναζητά έσοδα και δεν θα περιορίζεται στην διαχείριση των περίπου 40 εκ. ευρώ της ετήσιας κρατικής χρηματοδότησης που κάποτε ήταν διπλάσια. Ο δήμος μας έχασε πρόσφατα και τα έσοδα από το νεκροταφείο αφού με νόμο της κυβέρνησης πέρασαν στην Εκκλησία και φανταζόμαστε πως τελικά μόνο εμείς προβληματιζόμαστε για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο δήμος μας εξαρτάται αποκλειστικά από την κρατική χρηματοδότηση αφού και τους αθλητικούς του χώρους τους χρησιμοποιεί για να βοηθήσει τα τοπικά σωματεία χωρίς να έχει ως σκοπό του το ΚΕΡΔΟΣ από αυτές τις παραχωρήσεις έναντι συμβολικών τιμημάτων που ουδείς γνωρίζει εάν τελικά πληρώνονται. Και λέμε ουδείς γιατί έχουμε παρατηρήσει πως στους αναθεωρημένους προϋπολογισμούς τα έσοδα παραμένουν αμετάβλητα ενώ οι στηρίξεις αυξάνονται δυσανάλογα αλλά και πάλι όλοι παραπονιούνται! Για το θέμα που θα παίξει σε εμάς προεκλογικά πολύ δεν βλέπουμε καμία διαφορετική προσέγγιση από καμία από τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που αντιδρά χρόνια σε κάποιες παραχωρήσεις. Σε κάποιες γιατί σε άλλες πρωτοστατεί και τις διαφημίζει μέσα από το ιστολόγιό της που το τελευταίο πενθήμερο ανεβάζει ενδιαφέρουσες ειδήσεις για όσους ξέρουν να διαβάζουν πίσω από τις "γραμμές". 

  • Η εκάστοτε διοίκηση φοβάται ΜΟΝΟ τον κακό εαυτό της και ΟΛΕΣ χάνουν από εσωτερικά προβλήματα. Δεν φοβάται κανείς κανέναν επικεφαλής της αντιπολίτευσης κανένας δεν έχει "άστρο" άλλωστε έχουν συμμετάσχει ΟΛΟΙ σε εκλογικές διαδικασίες και τα ποσοστά που απέσπασαν δεν εμπνέουν ΦΟΒΟ. 

  • Μας στείλατε και πάλι mail για ΝΕΑ  υποψηφιότητα στελέχους της ΝΔ στις κάλπες του 2023 και φυσικά διαβάσαμε με προσοχή το μήνυμά σας αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανακοινώσουμε κάτι που ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ο υποτιθέμενος νέος υποψήφιος δήμαρχος που ανήκει στο χώρο της ΝΔ. Όταν ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητα του εμείς εδώ θα είμαστε να φιλοξενήσουμε το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ όπως μας γράφετε πρόγραμμά του και να στηρίξουμε κιόλας εάν ΥΙΟΘΕΤΕΙ έστω και μισή γραμμή από την δική μας ΑΝΤΖΕΝΤΑ που είναι γνωστή και συγκεκριμένη στους αναγνώστες μας. Εμείς μην έχετε αμφιβολίες δεξιό υποψήφιο θα ψηφίσουμε για δήμαρχο στον κρίσιμο πρώτο γύρο και εάν περάσει και στον δεύτερο γύρο θα μας απαλλάξει από το "βάρος" να επιλέξουμε από δύο κεντροαριστερούς τον λιγότερο ΚΑΚΟ. Τέλος για εμάς ΕΧΘΡΟΙ είναι μόνο όσοι ΔΗΜΟΣΙΑ έχουν προσπαθήσει να ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ αυτό το τοπικό ΜΜΕ και ουδείς άλλος. 


  • Κριτική στην κυβέρνηση πάντα κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε δεν είμαστε από αυτούς που θεωρούν πως πρέπει να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Στις εκλογές ψηφίζουμε αυτό που θεωρούμε το λιγότερο κακό και όχι το ιδεατό γιατί αυτό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. 


  • Διαβάζουμε για σκάνδαλο και αναρωτιόμαστε εάν υπάρχουν πρόβατα στην πόλη που να πιστεύουν πως είναι δυνατόν να υπάρξει ΜΙΖΑ για διαγωνισμό που ούτε έχει προκηρυχθεί αλλά ούτε έχει κατοχυρωθεί από κανέναν έως σήμερα. Με λύπη παρακολουθούμε επίσης τις απίστευτα χυδαίες επιθέσεις σε Αντιδήμαρχο της διοίκησης που παρουσιάζεται ως το απόλυτο κακό αυτής της πόλης! Βέβαια όλες και όλοι κρινόμαστε για τις απόψεις μας και οι δημότες μας όσο ηλίθιοι και εάν είναι δεν θεωρούμε πως μπορούν να παρασυρθούν από σκανδαλολογία για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια. 


  • Δεν είδαμε δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης για την Ηρώ Κωνσταντοπούλου και φυσικά μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως ξέχασαν μια συντρόφισσά τους που έδωσε την ζωή της για τις κοινές τους ΙΔΕΕΣ. Στις φωτογραφίες που ανέβασε μάλιστα ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης στον προσωπικό του λογαριασμό του facebook δεν είδαμε κομμουνιστές να λαμβάνουν μέρος στο "πανηγύρι" που είχαν στήσει τάχα για να την τιμήσουν όσοι αγνοούν ακόμα και τον ύμνο της ΕΠΟΝ και κυρίως ποια ήταν τα ιδρυτικά της στελέχη αλλά ανέβηκαν στο βήμα για να μας κάνουν μαθήματα Ιστορίας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: