ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • O "Μεσσίας" και οι οπαδοί του ενδιαφέρονται τόσο επιδερμικά για τα κοινά που ούτε τις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων δεν γνωρίζουν. Άλλωστε και όσοι τις γνωρίζουν επιδίδονται σε έναν ΑΚΡΑΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ θεωρώντας πως και το 2023 θα επαναληφθούν από τους συνδημότες μας τα ίδια λάθη. Μπορεί να είναι ο εύκολος δρόμος να κατηγορείς τους πάντες για ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και να αποδεικνύεται πως όταν εσύ αναλάβεις θέσεις ευθύνης είσαι μία από τα ίδια ή και χειρότερος. 

  • Όχι δεν προλαβαίνει κανείς κεντροδεξιός να κατεβάσει νέα δημοτική παράταξη για τις κάλπες του 2023 και ούτε η ΝΔ που θα παλεύει να συγκυβερνήσει με τον Κυριάκο Βελόπουλο θα έχει καμία διάθεση να χρίσει κάποιον ΥΠΟΨΗΦΙΟ δήμαρχο της πόλης μας πόσο μάλλον να τον στηρίξει πραγματικά. Άλλωστε τις ίδιες μ@λ@κίες ακούμε εδώ και 10 χρόνια. Η δική μας ΑΠΟΨΗ που δεν έγινε αποδεκτή από κανέναν ήταν τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ή όσοι θα γραφτούν στη ΝΔ να επιλέξουν τον υποψήφιο ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ δήμαρχο αλλά σε αυτή την πόλη η ΔΙΑΦΘΟΡΑ είναι τόση που δεν υπάρχουν ξεχωριστά ΚΑΦΕΝΕΙΑ. Όλοι μαζί πάνω από κόμματα και χρώματα με σήμα την ΚΟΥΤΑΛΑ! 


  • Κεφαλλονίτη θα εκλέξουν για επικεφαλή τους  μαθαίνουμε από την δημοτική παράταξη "ΗΛΙΟΥ- πόλις -Ανθρώπινη  πόλη" . Έξυπνοι άνθρωποι και εκρηκτικοί με καταγωγή από ένα νησί που δεν γνώρισε την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής και έτσι δεν έχει τα "κουσούρια" που συναντάς σε πολλά μέρη της πατρίδας μας. Μετράει πολύ ποιος είναι ο κατακτητής σου το γνωρίζουν καλά αυτό οι αδελφοί Κύπριοι που από την βρετανική κυριαρχία βρέθηκαν εν μια νυκτί υποδουλωμένοι σε ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ!  Περίπου το 30% του νησιού βρέθηκε υποδουλωμένο σε έναν λαό που ελάχιστα έχει να προσφέρει στον σύγχρονο κόσμο. 

  • Πολύ γκρίνια ακούμε αλλά καμία διάσπαση στην δημοτική παράταξη που διοικεί τον δήμο. Εάν περιμένουν κάποιοι πως θα τους σώσει το ΕΝΑΚ θα απογοητευθούν αφού μπορεί να "μοιρολογούν" αλλά δεν κάνουν και καμία κίνηση αποχώρησης διατηρώντας αντιδημάρχους στην νυν διοίκηση. Τώρα εάν θεωρούν ηλίθιους τους δημότες και επαναλάβουν τις "ανταρσίες" του 2019 δεν το γνωρίζουμε αφού άλλωστε δεν έχουμε επαφή με την συγκεκριμένη δημοτική παράταξη. Εμείς ακούμε, βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφορα και αποφεύγουμε και να σχολιάζουμε εδώ αφού δεν μας ΑΦΟΡΑ το τι θα συμβεί στον χώρο της κεντροαριστεράς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: