ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στη Β Εθνική (επαγγελματική κατηγορία) η Ηλιούπολη χωρίς να έχει γήπεδο που να πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις!

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Στη Β Εθνική (επαγγελματική κατηγορία) η Ηλιούπολη χωρίς να έχει γήπεδο που να πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις!

Φτάσαμε στο και πέντε και τελικά έστω από σπόντα η αγαπημένη μας Ηλιούπολη θα αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. 

Η ομάδα που ανέβηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στη Γ΄ Εθνική δείχνει εκτός από την τύχη να έχει και τις απαραίτητες ικανότητες που θα την διατηρήσουν σε μια κατηγορία που είναι ο προθάλαμος για την μεγάλη Super League εκεί όπου παίζουν μόνο ομάδες των οποίων οι πρόεδροι αναγκαστικά βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. 

Ο "Ήλιος" με την νέα του διοίκηση έχει αποδείξει πως βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και πως αποτελούν παρελθόν οι εποχές όπου η ομάδα μας έπαιζε σε ερασιτεχνικές κατηγορίες. 

Επομένως διοίκηση ΙΣΧΥΡΗ υπάρχει , φίλαθλοι υπάρχουν αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο και ΔΙΨΑ για διάκριση υπάρχει στους περισσότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας. 

Οι πολλές προσθήκες θα βοηθήσουν στο να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο και ο προπονητής θα έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να έχει περισσότερες από μία επιλογές για να επιλέξει αυτή που θα κρατήσει την ομάδα μας στην επαγγελματική κατηγορία αφού το να μιλάμε για άνοδο στην Super League είναι ένα όνειρο που θέλουμε βέβαια να το ζήσουμε και η μόνη ομάδα της πόλης που μπορεί να μας το εκπληρώσει είναι ο "Ήλιος". 

Η ομάδα έχει εμπειρία από επαγγελματική κατηγορία αλλά τα πράγματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν αλλάξει αρκετά κατά την ταπεινή μας άποψη προς το καλύτερο. 

Σε μερικά χρόνια όλες οι κατηγορίες θα λειτουργούν επαγγελματικά και οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι θα αρχίσουν να βγάζουν και πάλι ταλέντα γιατί κάτι τέτοιο δεν βλέπουμε να συμβαίνει την τελευταία δεκαετία για λόγους που εμείς δεν γνωρίζουμε αλλά σίγουρα έχουν να κάνουν με την οικονομική κρίση που διέλυσε πολλούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. 

Το ποδόσφαιρο ο βασιλιάς των σπορ παγκοσμίως συγκεντρώνει πάνω του την προσοχή όλων των κοινωνικών ομάδων και παθιασμένος με την ομάδα του μπορεί να είναι ένας δισεκατομμυριούχος και ένας που δύσκολα βγάζει τον μήνα. 

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας δεν απασχολούν αρνητικά τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων και αυτό είναι μια επιτυχία της νυν διοίκησης που μάζεψε καταστάσεις που δεν τιμούσαν κανέναν. 

Στο site του ποδοσφαιρικού ΓΣΗ ( κάντε κλικ εδώ) μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για όλα τα νέα της ομάδας , τις ΝΙΚΕΣ , τις προκρίσεις της και τις μεταγραφές που ήταν πολλές φέτος αφού όλοι ανέμεναν πως τελικά η ομάδα θα έπαιζε σε επαγγελματική κατηγορία. 

Το ρόστερ της ομάδας , οι άνθρωποι που τρέχουν τον σύλλογο και βέβαια όλα όσα θέλετε να μάθετε θα τα βρείτε εκεί και ο καθένας από εσάς μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα όταν η ομάδα θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της σε μια επαγγελματική κατηγορία που έχει υψηλές απαιτήσεις. 

Το μόνο που μπορούμε εμείς να κάνουμε είναι να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να στηρίζουμε με κόσμιο τρόπο την αγαπημένη μας ομάδα γιατί πολλοί είναι αυτοί που ήδη περιμένουν να τιμωρήσουν τον σύλλογό μας εάν επιδείξει συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε σοβαρά αθλητικά σωματεία. 

Και ο ΓΣΗ είναι ένα από αυτά που έχει πολύ ΙΣΤΟΡΙΑ μπροστά του να γράψει,  αφού υπάρχει η διάθεση από την διοίκηση του συλλόγου για πράγματα που δεν έχει ξαναζήσει η πόλη μας. 

Οι ενημερώσεις που κάνουν τα μέλη του Δ.Σ του ιστορικότερου συλλόγου στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας βοηθούν προς την σωστή κατεύθυνση ώστε αυτοί να καταλάβουν τις ανάγκες της ομάδας και των τμημάτων του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ώστε να είναι να θέση  να απαντήσουν σε όσες παρατάξεις ακόμα θεωρούν πως ο ΓΣΗ είναι εύκολος στόχος και μπορεί να λοιδορείται από ιδεοληπτικούς μέσα σε δημοτικά συμβούλια ,  που φαντάζονται πράγματα που  δεν ισχύουν.  Αυτούς τους ΜΥΘΟΥΣ που διατηρούνται για να χτίζουν κάποιοι πολιτικές καριέρες και που είναι καιρός να ξεπεραστούν αφού δεν βοηθούν παρά μόνο όσους έτσι και αλλιώς δεν έχουν τύχη να διοικήσουν τον δήμο μας. 

Αφού ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου θέλουμε να ελπίζουμε πως η διοίκηση του δήμου σε συνεργασία με τους ανθρώπους του ΓΣΗ θα προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ σε όλες τις ανακατασκευές που χρειάζεται το γήπεδο για να μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες επαγγελματικής κατηγορίας. 

Ας χαλάσουν και κανένα εκατομμύριο ευρώ για τον ιστορικότερο σύλλογο της πόλης που φέρνει διακρίσεις και μετάλλια ουδείς θα τους ψέξει για αυτό εκτός από αυτούς που έχουν ακόμα ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ για μαζικό αθλητισμό σοβιετικού τύπου! 

Ο ΓΣΗ όπως τονίζει σε όλες τις ανακοινώσεις του δεν ΜΠΛΕΚΕΙ με την πολιτική όμως παντού και πάντα η ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι αυτή που δίνει λύσεις στα προβλήματά μας και ΟΛΕΣ οι ομάδες έχουν ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ πρόσημο που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους ιδιοκτήτες τους. 

Υπάρχει π.χ ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι σαφέστατα διαφορετικός από αυτό των Νταϊφά, Κόκκαλη , Γουλανδρή και φυσικά ο ιστορικός του μέλλοντος μετρώντας ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις θα κάνει την τελική σούμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: