ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σφυροδρέπανα , σβάστικες και στη μέση μια ΑΝΙΚΑΝΗ κυβέρνηση να επιβάλλει την ΤΑΞΗ!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Σφυροδρέπανα , σβάστικες και στη μέση μια ΑΝΙΚΑΝΗ κυβέρνηση να επιβάλλει την ΤΑΞΗ!


Αναθάρρησαν οι "Κασιδιάρηδες" από μια κυβέρνηση που επιτρέπει στην ΕΛ.ΑΣ να ανέχεται ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ. Ενώ η κα Μελόνι κάνει την μία δήλωση μετά την άλλη για να αποκηρύξει τις νεανικές της φασιστικές  "τρέλες" και δηλώνει ΥΠΕΡ των μέτρων της Ε.Ε κατά της αυταρχικής  Ρωσίας του Πούτιν εδώ οι τσέοι μαζεύουν την μάνα του Φύσσα και όχι τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ που προκλητικά χαιρετούν ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ μέσα στο Εφετείο που θα κρίνει εάν ο "Μεσσίας" τους θα εξακολουθήσει είναι επικεφαλής του φασιστικού μορφώματος "Έλληνες για την Πατρίδα" ή δεν θα έχει καν δικαίωμα συμμετοχής στις κάλπες του 2023 , εάν ολοκληρωθεί τελικά πριν τις κάλπες μια δίκη που και στον πρώτο της βαθμό ανέδειξε τα προβλήματα της Δικαιοσύνης. Εάν ο κος Κασιδιάρης καταδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό δεν θα έχει καν δικαίωμα συμμετοχής εάν η δίκη δεν έχει ολοκληρωθεί με την έως τώρα καταδίκη του και την τροπολογία Βορίδη ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ να είναι επικεφαλής των "Ελλήνων" που δεν έχουν ΛΥΣΗ για κανένα από τα προβλήματά σας. 

Όμως τα πράγματα στην Ελληνική Δικαιοσύνη δεν βαίνουν καλώς.  Πρόσφατα ΑΘΩΩΣΕ τους κλέφτες του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ Siemens και έχει ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ πλήρως ακόμα και στα μάτια των "νοικοκυραίων". 


Σε κάθε περίπτωση οι φωτογραφίες της φωτογράφου κα Τατιάνας Μπόλαρη από το πρακτορείο Eurokinissi κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου εκθέτοντας την χώρα μας διεθνώς. 

Κατανοούμε την δυσκολία αστυνομικών να συλλάβουν ομοϊδεάτες τους , αλλά δεν κατανοούμε την ΑΝΟΧΗ της κυβέρνησης στα συνεχιζόμενα κρούσματα "φάλτσων" και εξόφθαλμα άδικων αποφάσεων της Ελληνικής Δικαιοσύνης που προκαλούν ΑΗΔΙΑ σε κάθε δημοκρατικό πολίτη. 

Και έως τον Μάρτιο που τελικά θα γίνουν οι εκλογές όπως όλα δείχνουν , ο χρόνος κυλάει πολύ αργά και βασανιστικά για όσους δεν μπορούν να ανεχθούν η πατρίδα μας να εξευτελίζεται διεθνώς επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε έναν "κοιμισμένο" υπουργό Δικαιοσύνης και έβαλε ως υπεύθυνο για τον ευαίσθητο χώρο της προστασίας του Πολίτη εάν πρώην οπαδό του Σταλινισμού! 

Τελικά μόνη ελπίδα μας είναι η ΕΥΠ και για τον λόγο αυτό όσοι απεχθάνονται την ΑΛΗΘΕΙΑ προσπαθούν να περιορίσουν την δράση της. 

Δεν θα πετύχουν τίποτα , υπάρχουν τμήματα της ΕΥΠ που εδώ και δεκαετίες διαφυλάσσουν την ομαλή δημοκρατική πορεία της χώρας (και δεν δίνουν λογαριασμό σε ένα πολιτικό σύστημα που χρηματίζετε και δεν τιμωρείτε)  και δίνουν στη δημοσιότητα επιβαρυντικά στοιχεία για  όσους θεωρούν πως η χώρα μας μπορεί να αλλάξει γεωστρατηγικό προσανατολισμό , για να έχουν αυτοί λόγο πολιτικής ύπαρξης. 

Δεν γνωρίζουμε την απόφαση του Εφετείου για την Χρυσή Αυγή , αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι πως όσο απαξιώνεται η Ελληνική Δικαιοσύνη τόσο κινδυνεύει και φθείρεται η Αστική Δημοκρατία στη χώρα μας. 

Δεν προχωράει καλά η χώρα , έχει χάσει τον βηματισμό της,  και όσοι πιστεύουν πως στις κάλπες θα διορθωθεί η κατάσταση έχουν απλώς ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

Γιατί ο λαός μας επιμένει να αναζητεί "παραδείσους" μέσα στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Για το τι συνέβη σήμερα στο Εφετείο ρίξτε και μια ματιά εδώ στο αναλυτικό ρεπορτάζ του in.gr 

ΥΓ: Μόνο παρήγορο γεγονός η παρέμβαση Ντογιάκου για αναζήτηση ευθυνών όλων αυτών των κρατικοδίαιτων που άφησαν να παραγραφούν τα αδικήματα που διέπραξαν στελέχη της εταιρίας Siemens και πολιτικοί αλλά μάλλον θα έπρεπε την έρευνα αυτή να κάνουν ΞΕΝΟΙ δικαστές γιατί οι δικοί μας όπως και το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας μας είναι ΑΠΟΛΥΤΑ διεφθαρμένοι! Και φυσικά ένας έντιμος δικαστής όπως ο Ισίδωρος  Ντογιάκος δεν θα σώσει μια χώρα που ζέχνει από ΔΙΑΦΘΟΡΑ και ΦΑΣΙΣΜΟ! Και όπως είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό θα φανεί και στις κάλπες του 2023. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: