ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η διοίκηση του δήμου μας επέλεξε να στέκεται στη ΛΑΘΟΣ πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Η διοίκηση του δήμου μας επέλεξε να στέκεται στη ΛΑΘΟΣ πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Την διασταύρωση των οδών Δαιδάλου και Εθνάρχου Μακαρίου επέλεξε η νυν διοίκηση του δήμου μας για να "τιμήσει" τον παιδαγωγό Μιχάλη Παπαμαύρο. 

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Παπαμαύρος μπορείτε να διαβάσετε στη ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ . Την πρωτοβουλία για να κατασκευαστεί το μνημείο την πήρε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ηλιούπολης "Μιχάλης Παπαμαύρος" που διατηρεί γραφεία στην πόλη μας και που μέσω των δελτίων τύπου που εκδίδει σε τακτά χρονικά διαστήματα έχει αποδείξει τι πρεσβεύει , και πόσο αγαστές σχέσεις έχει με το ΚΚΕ. 

Όλα τα δελτία τύπου τους μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που δεν κρύβουν και ορθώς πράττουν πως είναι κομμουνιστές και δεν υπάρχει δελτίο τους όπου να μην γίνονται δυσμενείς αναφορές όχι για την εκάστοτε κυβέρνηση αλλά συνολικά για το πολιτικό σύστημα που μάλλον το αντιλαμβάνονται διαφορετικά και όχι με εκλογές! 

Άλλωστε και ο Μιχάλης Παπαμαύρος υπήρξε "υπουργός της κυβέρνησης του Βουνού" που δεν πείθονταν για τις αγαθές προθέσεις των συμμάχων μας και θεωρούσαν λογικό πως μετά το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου έπρεπε ο λαός να ξεσηκωθεί για να "απελευθερωθεί" η χώρα μας από Βρετανούς και Αμερικανούς! 

77  χρόνια μετά την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την ΗΤΤΑ τους στον εμφύλιο τα ίδια λένε ( καλό αυτό για την σταθερότητά τους αλλά επιζήμιο για την πατρίδα) και καλούν σε εξέγερση λαϊκά στρώματα που καμία αξία δεν δίνουν στις κομμουνιστικές τους αντιλήψεις όπως αποδεικνύεται κάθε τέσσερα χρόνια στις Εθνικές κάλπες. 

Και εάν υπάρχει μια λογική να τιμηθεί ο επί 12 χρόνια δήμαρχος μιας πόλης που τιμήθηκε με την ΨΗΦΟ των πολλών στην περίπτωση του ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΥ δεν υπάρχει καμία νομιμοποίηση στο να τιμηθεί η αμφιλεγόμενη προσφορά του. 

Με την ίδια λογική οι "Κασιδιάρηδες" ίσως αύριο ζητήσουν να τιμηθεί από την δημοτική αρχή ο δοτός δήμαρχος της χούντας, κάποιοι άλλοι τα ηγετικά στελέχη του "Ρουβίκωνα" για τις θετικές δράσεις του υπέρ του κοινωνικού συνόλου  και κάθε φορά η εκάστοτε δημοτική αρχή θα πρέπει να αποφασίζει με βάση τα δικά της ιδεολογικά πιστεύω και κατανοώντας ή μη πως η χώρα μας είναι μέρος του δυτικού κόσμου για τον ποιος πρέπει να τιμηθεί και ποιος όχι. 

Γιατί όταν ένα παιδί βλέπει ένα μνημείο είναι λογικό πως θα ρωτήσει γιατί τιμάτε κάποιος και σε μια πόλη που τιμάται ο οιοσδήποτε που σύμφωνα με την ιδεολογία του το Αστικό Κράτος πρέπει να ανατραπεί , δεν υπάρχει καλό μέλλον. 

Πιστεύουμε πως αυτές οι στρεβλώσεις θα οδηγήσουν στο μέλλον και άλλα ακραία σχήματα εντός Βουλής για να παλεύουν πως θα καταργήσουν το καλύτερο πολίτευμα,  δηλαδή αυτό της κοινοβουλευτικής μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που είναι προτιμότερο από οιαδήποτε ΤΥΡΑΝΝΙΑ. 

Το ό,τι συζητάμε ακόμα σε αυτή την πόλη για το εάν ήταν καλός κάποιος που θεωρούσε πως οι λαϊκές "δημοκρατίες" ή τα πραξικοπήματα είναι ενδεχομένως καλύτερα από αυτό που ζούμε σήμερα είναι δείγμα πως η πόλη ζέχνει από ΦΑΣΙΣΜΟ και το μέλλον της είναι προδιαγεγραμμένο. 

Έχουμε επισημάνει καιρό πως η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει κανόνες που στεναχωρούν και εμάς πολλές φορές. Υπάρχουν άδικοι νόμοι, υπάρχουν αδικίες , και γενικά δεν ζούμε σε εποχές όπου όλα βαίνουν καλώς αλλά σίγουρα  το αντίθετο συμβαίνει. 

Όμως το να "τιμούμε" , όπως βέβαια τιμούμε τον οιοδήποτε , μας οδηγεί σε λάθος δρόμους από τους οποίους θα προκύψουν δυσάρεστες καταστάσεις και τότε ίσως κάποιοι καταλάβουν πως δεν ζούμε σε ΧΟΥΝΤΑ όπως ισχυρίζονται ορισμένοι  σήμερα όπου ο καθένας και πολύ σωστά μπορεί όχι μόνο να κριτικάρει τον πρωθυπουργό της χώρας αλλά και να τον υβρίσει χωρίς επιπτώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να κάνει πρωτοσέλιδο αλά ΜΑΚΕΛΕΙΟ γράφοντας πράγματα που δεν μπορεί να αποδείξει και πολλές φορές δεν έχουν ούτε μισό ψήγμα αλήθειας. 

Δεν περιμέναμε είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ από την νυν διοίκηση του δήμου μας να προχωρήσει στην παραχώρηση χώρου για να ανεγερθεί μνημείο για τον Μιχάλη Παπαμαύρο ούτε φυσικά άνθρωποι που υπηρετούν τον καπιταλισμό και την Αστική μας Δημοκρατία μπορούν να ξεγελάσουν τους κομμουνιστές της πόλης πως ξαφνικά τους αγάπησαν και παλεύουν για τα ίδια ΙΔΑΝΙΚΑ. 

Δεν μας αρέσει όμως και η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να "τιμούμε" ανθρώπους που φυλακίστηκαν και ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΑΝ για τις λάθος κατά εμάς Ιδέες τους και την παραβατική τους και πολλές φορές εγκληματική δράση  με όσους εφαρμόζουν ακριβώς τα αντίθετα με όσα πρέσβευαν στη ζωή τους τα "τιμώμενα" πρόσωπα. 

Προσωπικά δεν μας ενοχλούν οι ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ,  αλλά δεν μπορούμε να μένουμε ΣΙΩΠΗΛΟΙ στην τεράστια υποκρισία μιας διοίκησης που θεωρεί πως μπορεί να είναι και με τον ΘΥΤΗ και με το ΘΥΜΑ ταυτόχρονα. 

Εμείς δυστυχώς ως τοπικό ΜΜΕ έχουμε επιλέξει πλευρά στην ΙΣΤΟΡΙΑ και είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για όσους πολέμησαν τους ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΥΣ έτσι ώστε η χώρα μας να μην γίνει υποχείριο της ΕΣΣΔ. 

Δεν έχουμε θέμα με τους ηττημένους,  σεβόμαστε τις Ιδέες τους αλλά θα πολεμάμε πάντα μέσω της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ οδού για να μην επικρατήσουν. 

Εάν χρειαστεί να κάνουμε και πάλι εμφύλιο για να παραμείνουμε στη ΣΩΣΤΗ πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ κανένα πρόβλημα δεν έχουμε , άλλωστε στη νέα εποχή του Ψυχρού Πολέμου είμαστε βέβαιοι πως η ΑΝΟΧΗ των κρατών της Ε.Ε στον κόκκινο και το μαύρο φασισμό θα περιοριστεί. 

Σε μερικά χρόνια δεν θα πρέπει σε κανέναν να φανεί παράξενο που κόμματα που δεν πιστεύουν έστω υποκριτικά στην Αστική Δημοκρατία δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές. 

Και λέμε έστω υποκριτικά γιατί βλέπουμε πως ακόμη και στα αστικά κόμματα υπάρχουν φωνές που λατρεύουν τις "επαναστάσεις" και τις "Σοβιετίες" και αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα γιγαντωθεί  μπροστά μας. 

Εάν ποτέ η χώρα μας αλλάξει με εκλογές ΘΕΣΗ και βρεθεί στη ΛΑΘΟΣ πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ φυσικά και δεν θα μείνουμε εδώ για να υπηρετήσουμε κανέναν ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ και εάν δεν έχουμε επιλογή φυγής η τύχη μας θα είναι προδιαγεγραμμένη!

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από τον Ριζοσπάστη για να μην θεωρεί και κανείς αφελής πως είχαμε καμία διάθεση να επισκεφθούμε το μνημείο. Εμείς το σεβόμαστε μένοντας μακριά , τι δουλειά έχουμε εμείς με "κυβερνήσεις του Βουνού" και με όσους είχαν ως πρότυπο τους  τον Στάλιν! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: