ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Δήμος Ηλιούπολης μαζεύει σχολικά είδη για να δοθούν στις υποστηριζόμενες οικογένειες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Δήμος Ηλιούπολης μαζεύει σχολικά είδη για να δοθούν στις υποστηριζόμενες οικογένειες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας


Ο Δήμος Ηλιούπολης, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς απευθύνει πρόσκληση στους συμπολίτες μας, με πνεύμα αλληλεγγύης, να προσφέρουν σχολικά είδη, καινούρια ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση έτοιμα να χρησιμοποιηθούν, για τα παιδιά οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 18:00, στην είσοδο του Δημαρχείου Ηλιούπολης.
 
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να εισφέρουν σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, μαρκαδόρους, μολύβια και στυλό, γόμες, διορθωτικά και ξύστρες, ξυλομπογιές, τέμπερες, κηρομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, πινέλα, ψαλιδάκια, κόλλες, χάρακες, κλπ, ώστε όλοι οι μαθητές να ξεκινήσουν με τα βασικά απαραίτητα.

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε» και τα δώρα θα προσφερθούν στα παιδιά των υποστηριζόμενων οικογενειών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ηλιούπολης.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 9970009.
 
Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται σταθερά δίπλα στην κοινωνία εκφράζοντας τις Αρχές και τις Αξίες της Συλλογικότητας και της Αλληλεγγύης.
9 Σεπτεμβρίου 2022
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Αυτοί έχουν τουλάχιστον ένα αρχείο με τις υποστηριζόμενες από το κοινωνικό Παντοπωλείο οικογένειες με τα ονόματα όσων μέσω της κρίσης έπεσαν στην ανάγκη ενός κράτους που προστατεύει την ανωνυμία δίνοντας "όπλα" σε όσους ομιλούν για ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Από συζητήσεις με δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης καταλάβαμε πως ουδείς από αυτούς γνωρίζει τους "ωφελούμενους" του κοινωνικού μας παντοπωλείο παρά μόνο έναν ΑΡΙΘΜΟ αυτών που είναι περίπου 300. Λίγοι εάν αναλογιστεί κανείς πως βρισκόμαστε επί μια 12ετία σε παρατεταμένη οικονομική κρίση και μετά τα μνημόνια είχαμε πανδημία και τώρα πόλεμο που δημιούργησε παγκόσμια ενεργειακή κρίση. Σε κάθε περίπτωση κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό όμως ας το έχουν υπόψιν τους όσοι είναι σε θέσεις ευθύνης πως έτσι το πράγμα οδηγεί σε καχυποψία που είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Αστικής μας Δημοκρατίας. Σε αυτή την πόλη που κάποιοι αναρωτιούνται στα social media εάν έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ έστω και νόμιμη οδηγεί σε δημιουργία νέων φασιστών που στο όνομα και πάλι της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ οδηγούνται με την ψήφο πολιτών στη Βουλή ώστε να "νομιμοποιηθεί" ο κόκκινος ή μαύρος φασισμός τους. Η Πολιτεία απλώς παρατηρεί τους νέους "αγανακτισμένους" και ο δήμος μας έχει πολλές φορές ΣΙΩΠΗΣΕΙ στο διάχυτο φασισμό που υπάρχει στην πόλη μας. Εμείς πάντως θα σας προτείναμε να είσαστε ιδιαίτερα καχύποπτοι σε οιαδήποτε δράση συλλογικότητας ή αλληλεγγύης αφού πολλές φορές στο παρελθόν στη χώρα μας επιδόματα ανέργων έπαιρναν άνθρωποι που οδηγούσαν FERRARI και έκαναν μηδενικές φορολογικές δηλώσεις ενώ είχαν εκατομμύρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.  



Δεν υπάρχουν σχόλια: