ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αυξάνει η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά παράλληλα έχουμε και "νεκρανάσταση" του ΠΑ.ΣΟ.Κ σε νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Αυξάνει η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά παράλληλα έχουμε και "νεκρανάσταση" του ΠΑ.ΣΟ.Κ σε νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega

 



"Πληγωμένη" από το σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά πάντα πρώτη δείχνει τη ΝΔ νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς κάνοντας κλικ εδώ ή πιο πάνω στα έντονα γράμματα η εκτίμηση ψήφου δίνει τη ΝΔ στο 34,1% και τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο 24,9%. 

Το θέμα είναι το 15,7% που είναι η εκτίμηση ψήφου για το ΠΑ.ΣΟ.Κ αφού άνετα εάν επιβεβαιωθεί αυτό το ποσοστό θα μπορεί να σχηματιστεί μια κεντροαριστερή κυβέρνηση από το κόμμα του κ. Ανδρουλάκη μαζί με αυτό του κ. Τσίπρα που έτσι και αλλιώς όσο μακραίνουν οι εκλογές ( άνοιξη ή και καλοκαίρι του 2023) είναι πιθανό ένα τέτοιο ενδεχόμενο. 

Στα δεξιά της ΝΔ υπάρχει ένα 8,2% σύμφωνα με την δημοσκόπηση αλλά εάν αφαιρέσουμε το κόμμα Κασιδιάρη και αυτό του Κυριάκου Βελόπουλου στην ουσία στη ΝΔ μένει μόνο το 2% του κόμμα Τζήμερου- Φαήλου που ίσως στήριζαν μια κεντροδεξιά κυβέρνηση για να μην έρθει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία. 

Το βέβαιο είναι πως σε κάθε περίπτωση μετά τις κάλπες του 2023 θα έχουμε μια ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ κυβέρνηση που θα αποτελείται από περισσότερα από ένα κόμματα και θα θυμίζει την συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου ή αυτή των Τσίπρα - Καμμένου με ορατό πλέον το ενδεχόμενο της νέας χρεοκοπίας για την χώρα μας. 

Αφού τέτοιες κυβερνήσεις όχι μόνο δεν κάνουν μεταρρυθμίσεις αλλά βολεύουν περισσότερα άτομα στο Δημόσιο για να εξυπηρετήσουν για ψηφοθηρικούς λόγους φυσικά το "κοινό" τους. 

Δεν είμαστε από αυτούς που θα αναζητούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις κάλπες του 2023 δεν ήμασταν άλλωστε και ποτέ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ αλλά σίγουρα τον προτιμούμε από το να δούμε και πάλι σε θέσεις ευθύνης πολιτικούς αρχηγούς όπως ο Αλέξης Τσίπρας! 

Εμείς ως ΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ δεν έχουμε καμία επιλογή να μετακινηθούμε προς τα δεξιά αφού και τα τρία κόμματα που είναι αναγνωρίσιμα σε ποσοστά στις δημοσκοπήσεις δεν τα θεωρούμε ικανά να δώσουν λύσεις για την πατρίδα. Οι φασίστες του Κασιδιάρη , οι "ψεκασμένοι" του Κυριάκου Βελόπουλου και ο αταίριαστος για εμάς συνδυασμός Τζήμερου - Φαήλου δεν έχουν να προσφέρουν και πολλά πράγματα σε μια χώρα που χρειάζεται άμεσα να αντιληφθεί πως δεν είναι το κέντρο του κόσμου και πως δεν μπορεί να ασχολούνται όλοι μαζί της όταν οι περισσότεροι έχουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης και στις δικές τους χώρες. 

Είχαμε επισημάνει εδώ και χρόνια πως τα δύσκολα είναι ΜΠΡΟΣΤΑ μας πως τα μνημόνια δεν τελείωσαν και πως με την συνταγή κρατισμού που ακολουθεί η χώρα μας αργά ή και πολύ γρήγορα θα χρειαστεί και πάλι νέα μνημόνια αφού ουδείς σε δανείζει χωρίς να υπογράψεις συμβάσεις που θα τον "καλύπτουν" πως έστω σε έναν αιώνα θα πάρει μέρος του ποσού που σου δάνεισε! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: