ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι "αλληλέγγυοι" στους ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ κάνουν πως πέφτουν από τα σύννεφα ενώ εάν ψαχτεί περισσότερο η υπόθεση θα φανούν τα μεροκάματα που έπαιρναν όσοι ακόμα αντιδρούν στην αστυνόμευση των πανεπιστημιακών χώρων

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Οι "αλληλέγγυοι" στους ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ κάνουν πως πέφτουν από τα σύννεφα ενώ εάν ψαχτεί περισσότερο η υπόθεση θα φανούν τα μεροκάματα που έπαιρναν όσοι ακόμα αντιδρούν στην αστυνόμευση των πανεπιστημιακών χώρων

 


Απαγωγές , ληστείες , μπραβιλίκια, εμπόριο ναρκωτικών και επιθέσεις σε ανυποψίαστους πολίτες που αντιδρούσαν στο όργιο παραβατικότητας που κάλυπτε η Πρυτανεία του ΕΚΠΑ. 

Η χθεσινή έφοδος της ΕΛ.ΑΣ χθες στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου έδωσε μια προσωρινή λύση γιατί εάν δεν συνεχιστούν οι δράσεις της ΕΛ.ΑΣ το κακό δεν θα ξεριζωθεί. 
Ποινικές ευθύνες έχουν και όσοι από τους καθηγητές γνώριζαν και κάλυπταν τις δράσεις των συμμοριών ενώ αξίζουν συγχαρητήρια στους λίγους φοιτητές που με μαρτυρικές καταθέσεις τους οδήγησαν τις αρχές στην εξάρθρωση των συμμοριών. 

Οι κοριοί είχαν καταγράψει εδώ και μήνες συνομιλίες μελών των εγκληματικών οργανώσεων ενώ όσα γίνονταν στις φοιτητικές εστίες ήταν γνωστά στο πολιτικό προσωπικό της χώρας εδώ και τρεις τουλάχιστον δεκαετίες. 

Ελπίζουμε η κυβέρνηση να συνεχίσει αφού η παραβατικότητα στις φοιτητικές εστίες θα συνεχιστεί εάν σε αυτές δεν είναι ΠΑΡΩΝ αστυνομικές δυνάμεις που θα διώξουν μια για πάντα νταβατζήδες που είχαν και οίκους ανοχής μέσα στα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα. 

Ελπίζουμε η Ελληνική Δικαιοσύνη να προφυλακίσει όλους τους συλληφθέντες γιατί εάν αφεθούν ελεύθεροι σίγουρα θα εξαφανιστούν και θα τους ψάχνουμε πάλι. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: