ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Είχαμε πολλά να γράψουμε σήμερα , αλλά θα τα αφήσουμε για το Σαββατοκύριακο αφού από ό,τι φαίνεται οι δημότες μας σήμερα έχουν κλείσει το διήμερό τους στο πανηγύρι του Τράγου που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Ελευθεριανιτών Ναυπακτίας - Η Αγία Παρασκευή στα Πολυκλαδικά Ηλιούπολης. Για όσους είναι από άλλες περιοχές της Αττικής θυμίζουμε πως η είσοδος είναι στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και το γλέντι εκεί κρατάει έως το πρωί.  Το πρόγραμμα είναι το παρακάτω και όσοι δεν πήγατε σήμερα και αύριο μέρα είναι !


Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου 2022: Νίκος Βλαχοδήμος, Βασίλης Κωστούλας, Φαίδρα Διαμάντη. Κλαρίνο: Πάνος Κοτρώτσος.

Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου 2022: Γιώργος Μπέκιος, Δήμητρα Μπέκιου, Σταύρος Τσαλάγκας. Κλαρίνο: Κώστας Αριστόπουλος


  • Δεν αντιλαμβανόμαστε όλες και όλους αυτούς που διαδικτυακά κριτικάρουν την παρούσα διοίκηση του δήμου μας όταν προεκλογικά το 2019 μας κατηγορούσαν επειδή τους γράφαμε πόσο ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ είναι κάποιοι από τους συνυποψηφίους τους. Και εντάξει εμείς δεν έχουμε θέματα με τις επιθέσεις τους άλλωστε δεν μας αφορούν δεν ασκούμε εμείς διοίκηση. Και επειδή έχουν καταλάβει πως προεκλογικά το 2023 θα "στολίσουμε" τα social media τα οποία διαχειριζόμαστε με τους ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ υποψηφίους τους , βλέπουμε να γινόμαστε και πάλι στόχος . Σε κάθε περίπτωση οι ίδιοι θα βρίζουν και τον επόμενο κεντροαριστερό δήμαρχο αφού εξαιτίας της εμμονής της παράταξης του κ. Αραμπατζή για αυτόνομη πορεία δεν θα υπάρχει και το 2023 ΔΕΞΙΟΣ υποψήφιος δήμαρχος στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Τα γράφουμε από τώρα μπας και φερθεί έξυπνα ο κος Αραμπατζής που δεν έχει να χάσει ΤΙΠΟΤΑ αλλά να κερδίσει πολλά εάν υποχωρήσει για χάρη του παλιότερου υποψηφίου. Ήδη η κεντροδεξιά έχει απώλεια στελεχών της προς την παράταξη του νυν δημάρχου με υποψηφίους που θεωρώντας πως η τοπική αυτοδιοίκηση είναι πάνω από χρώματα και ΚΟΜΜΑΤΑ ενώ ψηφίζουν ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές θα κατέβουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη. Και για να μην λένε οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ή ΦΑΣΙΣΤΕΣ όπως τους αποκαλούμε εμείς εάν συμφωνούμε η απάντηση είναι όπως πάντα ΞΕΚΑΘΑΡΗ πως δεν συμφωνούμε αλλά δεν βλέπουμε και μια ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ ΔΕΞΙΑ παράταξη να τους προτείνουμε ως ενναλακτική πριν εκλεγούν με την παράταξη του κ. Χατζηδάκη. Γιατί θα εκλεγούν σε μια πόλη που αρέσκεται να βρίζει από το πρωί έως το βράδυ τον Κυριάκο Μητσοτάκη και που η πλειοψηφία των δημοτών της θεωρεί ΦΟΝΙΑΔΕΣ των λαών τους Αμερικανούς! Σε μια τέτοια πόλη δήμαρχοι όπως ο τωρινός είναι πολυτέλεια εδώ Τσατσούλη μας ταιριάζει ως πλειοψηφία να παίρνουμε τρόφιμα με δελτίο αλά Σοβιέτ! 


  • Όσο οι εκλογές πάνε προς το τέλος της τετραετίας τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απειλεί να είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στην πόλη μας. Ένα σενάριο που είχαμε ξεγράψει από το μυαλό μας το 2019 αφού ενώ οι περισσότεροι κατάλαβαν τα ΨΕΜΑΤΑ του Τσίπρα σε αυτή την πόλη όπου θεωρούν πολιτικό ηγέτη τον Ανδρέα Παπανδρέου με τα πάμπερς και το "κωλόσπιτο" ο Τσίπρας φαντάζει τουλάχιστον λιγότερο διεφθαρμένος και περισσότερο "ειλικρινής" από τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που οδήγησε την χώρα μας πρώτα στην ΗΘΙΚΗ χρεοκοπία αναγνωρίζοντας κάθε ΠΟΙΝΙΚΟ ως δήθεν αγωνιστή και με τους συνεχείς δανεισμούς του για να δημιουργήσει το ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ του από δήθεν πατριώτες οδήγησε την χώρα και στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ που έσκασε στα χέρια του γιού του! Το ότι η διακυβέρνηση Κώστα Καραμανλή επίσπευσε την χρεοκοπία τα έχουμε γράψει άλλωστε ο ανιψιός του ιδρυτή της ΝΔ δεν κατανόησε ποτέ πως η χώρα μας ανήκει στη Δύση και από ό,τι διαπιστώνουμε ακόμα δεν το έχει κατανοήσει! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: