ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη....

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη....



  •  Φανταζόμαστε οι "Κασιδιάρηδες" της πόλης θα ενημερώνονται για  τις δράσεις του φυλακισμένου μέλους της  εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη  από τις συνεχείς συνεντεύξεις του στην αγαπημένη τους δημοσιογράφο που όταν πριν λίγο  καιρό της γράφαμε πως κλείνει τα μάτι στο ΦΑΣΙΣΜΟ έκανε πως  έπεφτε από τα σύννεφα. Μαζί με την μυθομανή υποψήφια δημοτικής παράταξης της πόλης μας , και ΟΛΗ την πλέμπα προσπαθούσε να σπιλώσει το μοναδικό δημοσιογράφο της πόλης που βλέπει πως αυτή ζέχνει από ΦΑΣΙΣΜΟ,  και προειδοποιεί  πως θα έχουν την "τύχη" του Κασιδιάρη.

  • Η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής δεν εξαρθρώθηκε από τους κόκκινους φασίστες αλλά από όσους οι πολέμιοι της Αστικής μας Δημοκρατίας αποκαλούν ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. Ας μην ευελπιστούν πως έχουν καμία ιδεολογική συγγένεια οι "Κασιδιάρηδες" και οι εδώ οπαδοί τους  με εθνικιστικά κινήματα που έχουν άνοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση , γιατί εκείνοι δεν αμφισβητούν την γεωστρατηγική θέση της χώρας τους , και για το λόγο αυτό  ετοιμάζονται να συγκυβερνήσουν με  ΔΕΞΙΕΣ παρατάξεις των χωρών τους,  βάζοντας εμπόδιο στη ΛΑΙΛΑΠΑ της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ!  Μιας ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που συνεργάζεται με "Καμμένους" σε μια απέλπιδά της προσπάθεια να αποκτήσει ουσιαστικό πολιτικό λόγο και να δικαιολογήσει τις κωλοτούμπες της , που έχουν να κάνουν με μια πραγματικότητα που τους έχει ξεπεράσει εδώ και πολλά χρόνια. 

  • Μαθήματα Ιστορίας από κάποιον που θέλει ο δήμος μας να αποδώσει ΤΙΜΕΣ και ΔΟΞΕΣ στο δοτό δήμαρχο της χούντας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα φυσικά και αυτή η διοίκηση δεν θα πάρει. Ματαιοπονεί ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής εάν νομίζει πως χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Δεν μπορείς να υπηρετείς ταυτόχρονα και τον Θεό και τον Σατανά,  ούτε να παρουσιάζεις ως "λύσεις" πράγματα που γνωρίζεις πως δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθούν,  απλώς για να πεις κάτι. 


  • Που είναι οι "ευαίσθητοι" καραβανάδες να διώξουν το ΚΥΤ Υμηττού τώρα που πλέον νομιμοποιήθηκε και με τη βούλα του νέου προεδρικού διατάγματος για την Ανάπτυξη και Προστασία του Υμηττού που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ; 

  • Όχι δεν είμαστε με την ΕΙΡΗΝΗ αλλά με τους Ουκρανούς που δέχθηκαν ΑΝΑΙΤΙΑ την ρωσική εισβολή σε μια απέλπιδα προσπάθεια του Πούτιν να "αναστήσει" την πάλαι ποτέ κραταιά ΕΣΣΔ! 

Να σας χαρίσουμε και ένα τραγουδάκι του ΛΕΞ να τραπάρετε και εσείς λίγο,  και να  ευχηθούμε στον συμπαθή σε αριστερούς και δεξιούς καλλιτέχνη να  του κάτσουν όλες οι "τριάδες" που παίζει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: