ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εγκαταλελειμμένη η Περιφέρεια Αττικής στην "τύχη" της αλλά ο Πατούλης ονειρεύεται ΠΡΩΤΗ περιφέρεια σε ψηφιακές υπηρεσίες!

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Εγκαταλελειμμένη η Περιφέρεια Αττικής στην "τύχη" της αλλά ο Πατούλης ονειρεύεται ΠΡΩΤΗ περιφέρεια σε ψηφιακές υπηρεσίες!

 

Δεν έχει τελειωμό το χάλι της Περιφέρειας , δεν έχουν τελειωμό οι σπατάλες της διοίκησης Πατούλη και φυσικά τεράστιες οι ευθύνες στην κυβέρνηση της ΝΔ που το 2019 ανέχθηκε τον "εκβιασμό" του μη αφήνοντας τον να κατέβει για δήμαρχος Αθηναίων απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη,  και να προχωρούσε στη επιλογή ως εκλεκτού της για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας  του πετυχημένου δημάρχου κ. Παχατουρίδη. 

Τα έργα και οι ημέρες της διοίκησης Πατούλη προφανώς και θα μας απασχολήσουν προεκλογικά άλλωστε εμείς μπορούμε να μιλάμε αφού δεν ακολουθήσαμε την ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ επιλογή της ΝΔ που τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και τώρα τον ετοιμάζει να τον στείλει και ως ευρωβουλευτή εκτός Ελλάδος μπας και γλιτώσουμε. 

Βέβαια δεν θεωρούμε πως έχει την δυνατότητα να εκλεγεί και είμαστε ΒΕΒΑΙΟΙ πως και πάλι θα δημιουργήσει πρόβλημα κατεβαίνοντας για Περιφερειάρχης. 

Εκατομμύρια ευρώ έχουν στην κυριολεξία κάνει φτερά σε δράσεις που δεν εξυπηρετούν τους πολίτες της Αττικής που δεν περίμεναν φυσικά πως μετά την Δούρου θα υπήρχε και χειρότερος Περιφερειάρχης και όμως αυτό ΣΥΝΕΒΗ. 

Δεν ξέρουμε τι τελικά θα κάνει η ΝΔ με το πρόβλημα Πατούλη πάντως αυτό που ξέρουμε είναι πως εμείς εδώ και στις κάλπες του 2023 δεν θα μείνουμε ΑΠΑΘΕΙΣ στην καταστροφή που προκαλεί η διοίκηση του σε εκατομμύρια πολίτες που βλέπουν μέρα με την ημέρα την καθημερινότητά τους να δυσκολεύει και έναν Περιφερειάρχη να πετάει χιλιάδες ευρώ σε κιτς κατασκευές! 

Ελπίζουμε η νέα διοίκηση της Περιφέρειας να στείλει στην Ελληνική Δικαιοσύνη τις σπατάλες που βγάζουν μάτι για να διευρυνθεί και εάν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις για την κραυγαλέα ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: