ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Τιμάνε" τις Επονίτισσες όσοι μάχονται για την αλλαγή της γεωστρατηγικής θέσης της χώρας μας και όχι βέβαια τα τσιράκια του ΝΑΤΟ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

"Τιμάνε" τις Επονίτισσες όσοι μάχονται για την αλλαγή της γεωστρατηγικής θέσης της χώρας μας και όχι βέβαια τα τσιράκια του ΝΑΤΟ

Βγήκαν να "τιμήσουν" την κομμουνίστρια Ηρώ Κωνσταντοπούλου πολιτικάντηδες της πόλης που στήριξαν το κλεφτο ΠΑ.ΣΟ.Κ που ήρθε στην Εξουσία για να βγάλει την χώρα μας από το ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ και δεν τα "κατάφερε" ,αφού στόχος του ήταν να κλέψει τις ψήφους αγνών κομμουνιστών που ενώ αγωνίστηκαν για να μας φέρουν ένα ΤΕΡΑΣ, αλλά  έχουν τουλάχιστον την ΕΥΘΙΞΙΑ να παραμένουν σταθεροί και αμετανόητοι στο ΛΑΘΟΣ τους. 

Πήγαν λοιπόν και φέτος όλοι οι άσχετοι να αποδώσουν φόρο τιμής στη ΘΥΣΙΑ της 17χρονης που έτσι και επικρατούσαν οι Ιδέες της σήμερα ουδείς δεν θα είχε δικαίωμα κριτικής στους "πατερούληδες". 

Πολέμησε μας λένε τον ΦΑΣΙΣΜΟ η 17χρονη την στιγμή που και οι πέτρες ακόμα γνωρίζουν την συμφωνία των κομμουνιστών με τους Ναζί , τον διαμελισμό της Πολωνίας , και τα εγκλήματά τους και στη χώρα μας μέσω του ΕΑΜ στο οποίο συμμετείχε από τον Φεβρουάριο του 1943 και η ΕΠΟΝ. 

Μας λένε λοιπόν πως η Ηρώ Κωνσταντοπούλου είναι ηρωίδα αλλά όσοι σύντροφοι της επικράτησαν και δημιούργησαν το τέρας της ΕΣΣΔ δεν είναι καλοί! 

Είναι δηλαδή και με την λάθος και με την σωστή πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ αλλά δεν τους βλέπουμε να τιμούν και όσους σήμερα αγωνίζονται ένοπλα για να κάνουν ΠΡΑΞΗ τα οράματα της 17χρονης για λαϊκές δημοκρατίες που δεν είναι τίποτα άλλο παρά ΤΥΡΑΝΝΙΕΣ που έχουν καταδικαστεί εδώ και χρόνια από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του δυτικού κόσμου. 

Παράλληλα οι γελοίοι θεωρούν πως στέκονται στο πλευρό και των Ουκρανών Εθνικιστών που εδώ και 77 χρόνια παλεύουν εναντίον των συντρόφων της Ηρούς που την αναγάγουν σε ηρωίδα επειδή ήταν δεν έζησε για να συνεχίσει να επαινεί τα εγκλήματα των συντρόφων της που ήταν γνωστά σε όλους όσους γνώριζαν γραφή και ανάγνωση. 

Το σύμφωνο Ρίμπεντροπ- Μολότοφ που υπογράφηκε στις 23 Αυγούστου του 1939 και ο διαμελισμός της Πολωνίας ήταν και είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ που δεν επιδέχονται δεύτερες ερμηνείες ούτε φυσικά δίνουν άλλοθι σε κανέναν που ενώ τα γνώριζε ( για να τα αγνοούσε δεν φαίνεται πιθανό) εξακολουθεί και στο όνομα μιας δήθεν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ αγωνίζεται για να μας πάει από το ΚΑΚΟ στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. 

Δίπλα στο άγαλμα της Ηρούς βάλτε και αυτό του επίσης Επονίτη Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα για να έχουν λόγο ύπαρξης στην εκδήλωση αυτή όσοι ενώ είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ καμώνονται τους δημοκράτες και επιθυμούν 77 χρόνια μετά την λήξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου να ξαναγράψουν την Ιστορία από την πλευρά των ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ για να δικαιολογήσουν για πολλοστή φορά τα εγκλήματα των κόκκινων και των μαύρων φασιστών. 

Θέση κάτω από το άγαλμα της Ηρούς έχουν ΜΟΝΟ όσοι παλεύουν ακόμα για τα ίδια ιδανικά με εκείνη ( τα λάθος κατά εμάς γιατί προφανέστατα και δεν είναι πατριωτισμός πόσο μάλλον εθνικισμός ) να παλεύεις για να φέρεις την ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στη χώρα σου. 

Και οι χουντικοί τις ίδιες αυταπάτες είχαν πως υπερασπίζονται την πατρίδα τους αλλά εθνικό είναι το αληθές και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας δεν κινδύνευε από μια χούφτα φασιστών όπως δεν κινδυνεύει και σήμερα όπου η χούφτα μεταφράζεται σε μερικά εκατομμύρια ψήφους στις κάλπες. 

Φαντάζομαι πως όλοι όσοι σήμερα παρακολούθησαν την σεμνή τελετή παρουσία όσων για την Ηρώ Κωνσταντοπούλου αποτελούσαν το ΟΠΙΟ του λαού θα πέσουν από τα σύννεφα όταν πληροφορηθούν πως στη γειτονική μας Ιταλία θα εκλεγεί πρώτο κόμμα αυτό της νοσταλγού του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Μουσολίνι της κα Μελόνι. 

Και από αυτήν βέβαια δεν κινδυνεύει ο δυτικός κόσμος και όσα αυτός πρεσβεύει αφού έχουν παρέλθει πολλά έτη από όταν η κα Μελόνι είχε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως μπορεί με τους συναγωνιστές της να επιβάλλει μια δικτατορία τύπου Μουσολίνι στη χώρα της. 

Η απουσία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνδημοτών μας από εκδηλώσεις τιμής σε πρόσωπα που δεν το αξίζουν είναι το μόνο παρήγορο σημάδι σε μια πόλη που όχι μόνο δεν κρύβει τις φασιστικές αντιλήψεις της αλλά νιώθει την ανάγκη να τις διαφημίσει και διαδικτυακά! 

Φανταζόμαστε πως ανάλογες διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα δούμε και από άλλες δημοτικές παρατάξεις που θεωρούν πως "τιμούν" μια κομμουνίστρια με το να ΑΠΟΤΙΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ  κάτω από το άγαλμά της αφού εάν ήταν ζωντανή θα τους έφτυνε! 

ΥΓ: Στις φωτογραφίες που ανέβασε ο συμπαθής ως φυσιογνωμία καθηγητής και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης κος Στάθης Ψυρρόπουλος δεν αναγνωρίζουμε ΚΑΝΕΝΑΝ σύντροφο της Ηρούς Κωνσταντοπούλου αφού αυτοί που αγωνίζονται για τα κομμουνιστικά της ΙΔΕΩΔΗ παλεύουν και σήμερα να μας απαλλάξουν από την Βρετανική και Αμερικανική κυριαρχία και οργανώνουν μέσω της ΚΝΕ που είναι η συνέχεια της ΕΠΟΝ την "λαϊκή επανάσταση" που θα φέρει έναν πιο "δίκαιο" κόσμο. Στην πράξη ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ θα φέρει για αυτό και 77 χρόνια μετά δεν βρίσκουν τόσους αφελείς για να τους παραδώσουν τα κλειδιά της χώρας τους! Είναι φανερό πως οι ΜΟΝΟΙ που τιμάμε πραγματικά την Ηρώ Κωνσταντοπούλου είμαστε εμείς που δεν αποκρύπτουμε τις Ιδέες της και τα ιδανικά για τα οποία θυσιάστηκε όσο και εάν αυτά είναι απεχθή σε εμάς. Υπήρχαν και άλλες αντιστασιακές οργανώσεις πλην της ΕΠΟΝ αλλά προφανέστατα αυτά ήταν και παραμένουν ψιλά γράμματα σε όσους βλέπουν συνεργάτες των Γερμανών σε όσους δεν σήκωσαν ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ εναντίον της ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ. 

Σ.Μ 

Δείτε και τα στεφάνια των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων αφού είναι εμφανές σε όλες και όλους πως τα σημάδια που άφησε ο ΕΠΟΝΙΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και πρώην δοτός δήμαρχος της χούντας Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας θα χρειαστεί καμία πενηνταριά χρόνια για να σβηστούν στερώντας από όλους εμάς τους κεντροδεξιούς το δικαίωμα να δούμε κεντροδεξιά δημοτική παράταξη στον δεύτερο γύρο. Στο τέλος θα δούμε καμία που θα συνεχίζει το έργο των συντρόφων της Ηρούς Κωνσταντοπούλου αφού ίσως κάποιοι νέοι και νέες μας μιμηθούν το παράδειγμά της και αναζητήσουν ΛΥΣΕΙΣ στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: