ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μα γιατί πανηγυρίζουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν φοβούνται άραγε μήπως ο Γιάννης χαλάσει το "ελληνικό" dna τους;

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Μα γιατί πανηγυρίζουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν φοβούνται άραγε μήπως ο Γιάννης χαλάσει το "ελληνικό" dna τους;


Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Κουίνσι Ντόρσεϊ οδηγούν την Εθνική ομάδα μπάσκετ με την εξαιρετική απόδοσή τους από ΝΙΚΗ σε ΝΙΚΗ στο Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται αυτές τις μέρες. 

Τα καλάθια παιχτών που για κάποιους φασίστες χαλάνε το dna της Φυλής μας που για αυτούς παραμένει ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ στα βάθη των αιώνων είναι η καλύτερη απόδειξη για να κατανοήσουν επιτέλους πως ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ και η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ δεν είχαν ποτέ σχέση με την Ελλάδα πλην κάποιων πόλεων - κρατών της Αρχαίας Ελλάδας  που δεν παρήγαγαν και κανέναν σπουδαίο πολιτισμό. 

Ο μέγιστος των Ελλήνων που έφτασε με τον ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ στρατό τους έως της Ινδίες και μιλάμε για τον Μέγα Αλέξανδρο είχε κατανοήσει από τότε πως οι φυλετικές ασυναρτησίες δεν θα τον βοηθούσαν στα μεγαλεπήβολα σχέδιά του,  και έτσι δεν κοίταγε το χρώμα του δέρματος ούτε αναζητούσε "καθαρότητες" σαν και αυτές που αναζητούν οι εγχώριοι Ναζί που μας μαυρίζουν την ΨΥΧΗ κάθε φορά που επιτίθονται σε όσους δεν θεωρούν "καθαρούς" Έλληνες. 

Ενίοτε και σε εμάς που γεννηθήκαμε από δύο γονείς Έλληνες , αλλά αυτό ποτέ δεν είναι αρκετό για έναν ΦΑΣΙΣΤΑ!  Άλλωστε στον φανταστικό κόσμο που έχουν πλάσει ο Λεωνίδας και οι 300 του νίκησαν τους Πέρσες ενώ απλώς καθυστέρησαν την τελική νίκη τους. 

Ίσως αγνοούν και για αυτό είναι καλό να διαβάσουν και πάλι Ιστορία πως η χώρα μας έμεινε για τέσσερις αιώνες υπόδουλοι σε έναν κατώτερο πολιτισμό και απελευθερώθηκε ΜΟΝΟ όταν οι μεγάλες δυνάμεις της εποχής συμμάχησαν και βγήκαν μαζί της στον απελευθερωτικό αγώνα. 

Κάνουν πως δεν γνωρίζουν επίσης πως οι Βρετανοί πολέμησαν στο πλευρό μας για να αποφύγουμε να γίνουμε ΣΟΒΙΕΤΙΑ και γενικότερα θεωρούν πως χωρίς συμμάχους ή με τους λάθος η Ελλάδα θα "μεγαλουργήσει". Εξακολουθούν λοιπόν και έχουν αυταπάτες που εάν ποτέ εφαρμοστούν από το πολιτικό μας σύστημα η χώρα θα "ακρωτηριαστεί" και θα γίνει μικρότερη όχι μόνο σε εδάφη αλλά και σε πολιτισμό. Γιατί η οικονομική ισχύ ενός κράτους είναι αλληλένδετη με τον πολιτισμό που αυτός παράγει. Αυτό το έχουν κατανοήσει τα σοβαρά κράτη και για αυτό και ο νέος Ψυχρός Πόλεμος για να ανακοπεί η Κίνα που απειλεί την ευημερία όλων εμάς των δυτικών! Και την απειλεί όχι εξαιτίας του χρώματος του δέρματος των Κινέζων αλλά λόγο του γεγονότος πως δεν προχωρούν σε γενναίες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τα ανθρώπινα δικαιώματα αφού αυτά δεν πρόκειται να συμβούν όσο κυβερνάει το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας την τεράστια αυτή χώρα και την δεύτερη οικονομία του πλανήτη! 

Η ανοησία τους και ο έκδηλος ΝΑΖΙΣΜΟΣ τους δεν προβληματίζει ακόμα και τους φιλήσυχους "Κυρ - Παντελήδες" που θα προτιμούσαν μια ΛΕΥΚΗ Εθνική ομάδα όπου τα δικά μας "παιδιά" μπορεί να έχαναν αλλά θα μας έκαναν ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ αφού στις φλέβες τους θα έτρεχε "καθαρό" Ελληνικό ΑΙΜΑ και άλλες τέτοιες ανοησίες που κάποιοι θεωρούν πως τεκμηριώνονται ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ αναζητώντας επιστήμονες "ψεκασμένους" όπως αυτούς που αμφισβητούσαν πριν από μήνες ( μερικοί το κάνουν ακόμα) διαδικτυακά την ΠΑΝΔΗΜΙΑ. 

Η πόλη μας που ΖΕΧΝΕΙ από ΦΑΣΙΣΜΟ δεν ξέρουμε πως αντιμετωπίζει τις επιτυχίες των έγχρωμων παιχτών της ΕΘΝΙΚΗΣ μας ΟΜΑΔΑΣ και εάν κάποιοι ήδη αναπολούν τον Γκάλη , τον Γιαννάκη και τα άλλα λευκά παιδιά αλλά εμείς θα τους στεναχωρήσουμε αφού τέτοιο θεαματικό μπάσκετ δεν είχαμε δει από αυτούς παρά την επιτυχία τους στο Ευρωμπάσκετ του 1987 όπου νίκησαν στον τελικό την ΕΣΣΔ  με 103-101 και έστειλαν πολλά νέα παιδιά στα γήπεδα μπάσκετ για να αγαπήσουν ένα άθλημα που σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με τον ΒΑΣΙΛΙΑ των ομαδικών αθλημάτων που παραμένει το ποδόσφαιρο. 

Δεν ξέρουμε πόσο μακριά θα φτάσει αυτή η Εθνική ομάδα μπάσκετ ( για να είμαστε ειλικρινείς μαζί σας δεν θεωρούμε πως μπορεί να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό) όμως είναι σίγουρο πως Αντετοκούνμπο και Ντόρσεϊ θα στείλουν πολλά μικρά ελληνόπουλα ανεξαρτήτως χρώματος σε γήπεδα για να ασχοληθούν με ένα άθλημα που εάν δεν υπήρχε ο Γκάλης μάλλον δεν θα τον γνωρίζαμε ή για να είμαστε ακριβείς δεν θα το αγαπούσαμε τόσο. 

ΥΓ: Και στο ποδόσφαιρο οι επιτυχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο των ελληνικών ομάδων θα έρθουν όταν πολλοί  Μαρσέλο θα αποφασίζουν να αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου έστω και στα 34 χρόνια τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: