ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ψήφισαν για να γίνουν οι γωνιές ανακύκλωσης και προφανέστατα ουδείς από όσους υπερψήφισαν δεν είχε καμία πρόθεση να δείξει ασέβεια στους Ποντίους

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Ψήφισαν για να γίνουν οι γωνιές ανακύκλωσης και προφανέστατα ουδείς από όσους υπερψήφισαν δεν είχε καμία πρόθεση να δείξει ασέβεια στους Ποντίους

 


Η λίστα με όσους δημοτικούς συμβούλους υπερψήφισαν για την δημιουργία γωνιών ανακύκλωσης σε διάφορα σημεία της πόλης δείχνει ΜΟΝΟ την ευαισθησία τους σε θέματα ανακύκλωσης. 

Οποιαδήποτε άλλη σπέκουλα μπορεί να περάσει μόνο στα κεφάλια ανόητων πατριωτών που δεν γνωρίζουν καν από ποιους σφαγιάστηκαν οι Πόντιοι και που θεωρούν πως τα χιλιάδες θύματά τους είναι απόρροια ΜΟΝΟ του τουρκικού εθνικισμού και όχι όσων ακόμα και σήμερα μας προτάσσουν ως αντίδοτο στον καπιταλισμό τους "σοσιαλιστικούς - κομμουνιστικούς παραδείσους". 

Δεν ξέρουμε γιατί οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ( μας πέτυχαν στις καλές μας σήμερα και δεν θα τους χαρακτηρίσουμε όπως τους ταιριάζει) προσπαθούν επί ματαίω να πείσουν πως υπάρχουν εχθροί του Ποντιακού Ελληνισμού στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου αφού ο καθένας μπορεί να καταλάβει πως η γκάφα των δημοτικών μας υπαλλήλων δεν περιορίστηκε στην βεβήλωση ενός μνημείου αλλά υπάρχουν ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ και άλλες γωνιές ανακύκλωσης. 

Έτσι θεωρούμε ατυχές το ερώτημα που θέτει το ιστολόγιο του κ. Κάνδηλα για το ποια είναι η θέση της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στο εάν πρέπει να μετακινηθεί ή όχι η γωνιά ανακύκλωσης που είναι δίπλα στο μνημείο των Ποντίων. 

Η απάντηση είναι πως θέλουν να μετακινηθεί και να διορθωθεί η ΑΣΕΒΕΙΑ αλλά όπως καλά γνωρίζει ο κος Κάνδηλας αφού ήταν δύο φορές υποψήφιος με αυτή την δημοτική παράταξη έχουν θέμα με το να  βγάζουν δελτία τύπου και να στοχοποιούν αντιπάλους τους που για εμάς είναι μια λάθος πρακτική που τηρεί η εν λόγω παράταξη από την ίδρυσή της το μακρινό 2014. 

Πάντως την ίδια αστοχία σε θέματα μη απαντήσεων για κριτική που δέχεται και όχι μόνο από εμάς έχει και η παράταξη "Η πόλη που θέλω" του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή που σίγουρα είναι πιο δραστήρια στο να βγάζει δελτία τύπου όχι όμως για να απαντήσει στο πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας "Ηλιοτυπίας" που καταφανέστατα αποδεικνύει τις μεθοδεύσεις μιας παράταξης που λατρεύει τον λαϊκισμό και δεν συμβάλει στην αυτονόητη και αναγκαία ένωση των κεντροδεξιών παρατάξεων εν όψει των δημοτικών εκλογών του 2023. 

Εμείς θεωρούμε πως τελικά ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί με κερδισμένο τον ίδιο τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" και χαμένους όλους τους άλλους. 

Γιατί εάν προσχωρήσει χάσει κερδίσει η κεντροδεξιά στις κάλπες του 2023 αυτός θα είναι κερδισμένος αφού με δική του ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ που δεν είναι και κάτι το τραγικό η κεντροδεξιά θα έχει μπει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και αυτό θα εκτιμηθεί όχι μόνο για τις επόμενες κάλπες αλλά θα μείνει και στην Ιστορία της πόλης πως δεν ένοιαζε η καρέκλα τον κ. Αραμπατζή ούτε ο τίτλος του επικεφαλής αλλά το να νικήσει και πάλι τον δήμο μας ένας κεντροδεξιός δήμαρχος. 

Δεν θεωρούμε λογικό να υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα σε δύο επικεφαλής που ανήκουν στο ίδιο πολιτικό χώρο και ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές το ίδιο κόμμα. 

Δεν θεωρούμε λογικά και όσα συμβαίνουν τα τελευταία 10 χρόνια που εμείς παρακολουθούμε πιο στενά ανάμεσα στα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης. 

Εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως δημοσιεύματα όπως το παρακάτω δεν ωφελούν την κεντροδεξιά της πόλης όπως δεν ωφελούν και δικά την κεντροδεξιά της πόλης αφού είναι φανερό πως οι δημοτικοί σύμβουλοι ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ για τις γωνιές ανακύκλωσης και ΟΧΙ για να βεβηλώσουν το οιοδήποτε μνημείο. Ούτε θεωρούμε πως η διοίκηση είχε τέτοια πρόθεση απλώς όπως συμβαίνει και με τα άλλα θέματα έχουν αφεθεί στον "πατριωτισμό" των δημοτικών μας υπαλλήλων και στην ελαφρότητα που τους διακρίνει γιατί ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ είχαν πρόθεση να θίξουν τους Ποντίους. Ορθώς αναδείχθηκε το θέμα από την δημοτική παράταξη του κ. Αραμπατζή και ξανά μπράβο του. Του τα έγραψαν και οι αθεράπευτα εθνικιστές του pontosnews.gr που μέσα από τις αναρτήσεις τους δεν έκρυψαν ποτέ τι υπηρετούν. Σε κάθε περίπτωση από εμάς έπρεπε να είχαν βγάλει ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" γιατί έτσι παίζεται το πολιτικό παιχνίδι αλλά αυτή θεωρούν ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ την στάση τους και φυσικά τον πατριωτισμό τους. Στην ουσία είναι ήδη προεκλογική περίοδο αφού σε ένα χρόνο και κάτι μέρες από σήμερα όλες και όλοι θα κληθούμε να ψηφίσουμε αυτούς που θα διοικήσουν το δήμο μας για τα επόμενα πέντε χρόνια. Τώρα το να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας εμείς που θα πάμε να ψηφίσουμε Κυριάκο Μητσοτάκη για να μην δούμε και πάλι στην κυβέρνηση την αριστερά εντός ή εκτός εισαγωγικών δεν βοηθάει ούτε την πόλη αλλά ούτε την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη που έχει πάρει τις ορθότερες αποφάσεις για την πατρίδα μας έως σήμερα. Λάθη δεν κάνουν μόνο όσοι είναι στα Κοιμητήρια μην μας βγάλετε ξινό το μπράβο που είπαμε διοργανώστε και μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον χώρο και μην αναλώνεστε σε εσωκομματικές αντιπαραθέσεις εκεί στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ συνεχίστε να αναδεικνύετε τα κακώς κείμενα και αντιληφθείτε πως με το υπάρχον προσωπικό (το οποίο σύμφωνα με το Σύνταγμα μας δεν αλλάζει εκτός και καταργηθεί πλήρως μια υπηρεσία) θαύματα δεν μπορούν να γίνουν. Άλλωστε οι δημοτικοί υπάλληλοι έχουν και οι ίδιοι αντιληφθεί φανταζόμαστε πιο ευφυείς από εμάς άλλωστε πως όλα οδηγούν σε ιδιωτικοποιήσεις. Αντί λοιπόν να τους φουσκώνετε τα μυαλά και να τους οδηγείτε στο ΚΚΕ ή στο κόμμα Κασιδιάρη , Βελόπουλου κ.ο.κ να τους πείσετε πως πρέπει να αλλάξουν συνήθειες για να μην εκθέτουν τις διοικήσεις του δήμου μας που όσο και εάν προεκλογικά θεωρούν πως έχουν μαγικά ραβδάκια τελικά αποδεικνύεται στην πράξη πως έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

Σ.Μ 


 ΥΓ: Σε κάθε περίπτωση με ενδιαφέρον θα ακούγαμε τις ΔΙΑΦΟΡΕΣ που έχουν σε ιδεολογικό επίπεδο οι κύριοι Αραμπατζής και Ευσταθίου και ευελπιστούμε πως αυτή την φορά δεν θα αναγκαστούμε να ξεσκονίζουμε προεκλογικά τα βιογραφικά των υποψηφίων τους. Άλλωστε για εμάς είναι λογικό μια διοίκηση που ανέχεται "Γαυγιωτάκηδες" και που δεν στέλνει στο πειθαρχικό κανέναν υπάλληλο εκτός και τον πιάσει να κλέβει περί τα 30.000 ευρώ,  θα έρθει η στιγμή που θα δυσαρεστήσει δημότες που αγανάκτησαν να βλέπουν την πόλη μας σε αυτό το χάλι. Το τι θα πράξουν στις κάλπες για εμάς είναι και αυτό αυτονόητο θα πάνε από τον κακό στον χειρότερο όπως έγινε και το 2019. Η δική μας παρουσία δεν έχει να κάνει με το να πάμε ΑΜΕΣΑ σε κάτι άλλο αλλά να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν τις επόμενες γενιές να πάνε σε διοικήσεις που θα ακολουθούν μια άλλη συνταγή επειδή οι πολλοί θα το επιθυμούν. Ακόμα και σήμερα και φανταζόμαστε και το 2023 ( τι μπορεί άλλωστε να αλλάξει δραματικά σε έναν χρόνο;) οι πολλοί εξακολουθούν και έχουν ιδεολογικές αγκυλώσεις και ελάχιστα ενδιαφέρονται για την ΑΣΕΒΕΙΑ που έπραξαν με το μνημείο των Ποντίων. Εάν γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας δεν θα συγκεντρωθούν ούτε 200 άτομα με τα περισσότερα εκ των οποίων να κατοικούν σε άλλους δήμους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: