ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θα υπάρχει και άλλη κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου για τις κάλπες του 2023;

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Θα υπάρχει και άλλη κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου για τις κάλπες του 2023;

 

Ακούμε διάφορα σε καφενεία , καφετέριες και μπαράκια της πόλης! Οι περισσότεροι Νεοδημοκράτες εκτός από την απογοήτευση που έχουν για χειρισμούς της κυβέρνησης σε διάφορα θέματα αναρωτιούνται τι θα γίνει τελικά με την πόλη μας και εάν θα δούμε ποτέ ξανά κεντροδεξιό δήμαρχο. 

Ο τελευταίος εκλέχθηκε στις κάλπες του 2006 και ήταν ο κος Γιάννης Αναγνώστου. Η θητεία του 2007-2010 επισκιάστηκε με ζητήματα που είναι ήδη γνωστά και έχουν θεωρούμε κριθεί αλλά η πικρή γεύση πως δεν του δόθηκε ακόμα μια ευκαιρία και τα όσα ακολούθησαν στο χώρο της κεντροδεξιάς είναι αυτά που πληγώνουν. 

Αρχικώς με την κα Πίκουλα που το 2010 στάθηκε απέναντί τους στις κάλπες και φυσικά όσα ακολούθησαν στις κάλπες του 2014 που η παράταξη "Νέα Δημοτική Κίνηση" του κ. Γιάννη Αναγνώστου έδωσε το παρών απέναντι σε Πίκουλα και Τάσο Ευσταθίου και κατάφερε να υπερκεράσει σε ψήφους ΜΟΝΟ τους κεντροδεξιούς υποψήφιους. 

Η αντιμνημονιακή τρέλα έστειλε στον δεύτερο γύρο τον κ. Κοκοτίνη που τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει τον μνημονιακό κ. Βασίλη Βαλασόπουλο και πλέον έγιναν ΟΛΟΙ μνημονιακοί εκτός από τα άκρα ΚΚΕ , ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και λοιποί "επαναστάτες". 

Το 2019 είχαμε την μεγάλη για εμάς έκπληξη το 32% του Βασίλη Βαλασόπουλου στον πρώτο γύρο να ηττηθεί από μια ετερόκλητη συμμαχία σαν αυτές που έχουν γράψει ΙΣΤΟΡΙΑ στην πόλη μας. 

Μια πόλη που λατρεύει ακόμα Δελλαπόρτες , Κιντήδες αλλά στα μάτια όσων δεν βλέπουν παραμένει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ έστω και εάν διαχρονικά βρέθηκε στη ΛΑΘΟΣ πλευρά της Ιστορίας. 

Οι δημότες μας που στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν τα λάθος πρότυπα ευελπιστούν όπως και εμείς πως οι επόμενες γενιές θα κατανοήσουν τι έφταιξε και η πόλη μας έμεινε πίσω σε σχέση με άλλες που προχώρησαν. 

Εμείς τα γράφουμε και θα τα γράφουμε και όσοι καταλαβαίνουν μάλλον στο τέλος δεν θα πάνε ούτε στις δημοτικές κάλπες του 2023 αφού ακούνε πως δεν μας έφταναν οι δύο κεντροδεξιοί υποψήφιοι αλλά πάμε και για τρίτο! 

Δεν πιστεύουμε ως τοπικό ΜΜΕ πως αυτό τελικά θα συμβεί αλλά δημιουργεί μια ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ σε όσους διαβάζοντας εμάς ευελπιστούν πως ο κος Αραμπατζής θα αποδειχθεί έξυπνος και θα υποχωρήσει για να είναι ο μεγάλος ΝΙΚΗΤΗΣ της κάλπης του 2023 ανεξαρτήτως αποτελέσματος. 

Γιατί αυτός θα έχει επιτελέσει το καθήκον του απέναντι σε όσους επιθυμούν ΜΙΑ κεντροδεξιά παράταξη που θα σημάνει είσοδο στον δεύτερο γύρο και όσοι βλέπουν μονίμως τα πολλά λάθη του όπως εμείς δεν θα έχουν και μεγάλο ακροατήριο όταν θα έχει αποδείξει πως δεν είναι για τις καρέκλες αλλά μπορεί να υπηρετήσει ως στρατιώτης την μοναδική ΕΠΙΛΟΓΗ νίκης που είναι μια υποψήφια κεντροδεξιά παράταξη με γαλάζιο χρώμα απέναντι στις "πολύχρωμες" που ο χρόνος τους τελειώνει και στον δήμο μας αλλά κυρίως στην Περιφέρεια Αττικής. 

Εμείς και φανταζόμαστε και οι περισσότεροι κεντροδεξιοί παλεύουμε για ΜΙΑ κεντροδεξιά παράταξη αφού με τρεις ή με δύο δοκίμασαν και οι ψήφοι δεν βγαίνουν! 

Για όσους θεωρούν πως φταίνε τα πρόσωπα φυσικά και παίζουν τον ρόλο τους αλλά δεν θεωρούμε πιο ικανούς τους Θώδα , Κονδύλη , Παπανικολάου απλώς εκεί τα κεντροδεξιά στελέχη δεν ακολούθησαν στην πλειοψηφία τους βέβαια τους ΑΝΤΑΡΤΕΣ. 

Εδώ που έχουμε πολλούς "Βελουχιώτηδες" θα δούμε ακόμα αρκετούς δημάρχους με το προφίλ του κ. Γιώργου Χατζηδάκη και φυσικά ως τοπικό ΜΜΕ θα κάνουμε ΦΑΝΕΡΗ την δική μας επιλογή αφού σε μια "μάχη" για εμάς ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ πρέπει να παίρνουν θέση εάν δεν συμμετάσχουν κιόλας για να μην πετροβολούν από έξω όπως κάνουμε π.χ εμείς μη συμμετέχοντας και μη αναζητώντας θέσεις ευθύνης. 

Γιατί η δική μας κριτική και όλων των τοπικών ΜΜΕ είναι εύκολη αφού εμείς δεν ζητάμε ψήφο και εύκολα μπορούμε να στεναχωρήσουμε τον οιοδήποτε γράφοντας ΑΛΗΘΕΙΕΣ που πάντα πονάνε. 

Κλείνοντας δεν βλέπουμε και τρίτη κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου στις κάλπες του 2023 αλλά εάν προστεθεί δίπλα στις δύο υπάρχουσες σίγουρα δεν θα είναι για εμάς μια θετική εξέλιξη εκτός και το πρόσωπο είναι τόσο ΙΣΧΥΡΟ που σαρώσει την συντριπτική πλειοψηφία των ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΩΝ ψήφων. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: