ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τους έχουμε δει όλους πως διοίκησαν τον δήμο μας και το κακό είναι πως η πλειοψηφία των συνδημοτών μας ΣΥΜΦΩΝΕΙ διαχρονικά και το δείχνει με την ΨΗΦΟ της με την λάθος συνταγή! - Εμείς δεν έχουμε αυταπάτες γνωρίζουμε πως πως η πόλη μας ζέχνει από ΦΑΣΙΣΜΟ και για αυτό ανέχεται ομάδες νταβατζήδων που θα έχουν την τύχη του Μάλαμα εάν συνεχίσουν να προβληματίζουν τους συμμάχους μας!

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Τους έχουμε δει όλους πως διοίκησαν τον δήμο μας και το κακό είναι πως η πλειοψηφία των συνδημοτών μας ΣΥΜΦΩΝΕΙ διαχρονικά και το δείχνει με την ΨΗΦΟ της με την λάθος συνταγή! - Εμείς δεν έχουμε αυταπάτες γνωρίζουμε πως πως η πόλη μας ζέχνει από ΦΑΣΙΣΜΟ και για αυτό ανέχεται ομάδες νταβατζήδων που θα έχουν την τύχη του Μάλαμα εάν συνεχίσουν να προβληματίζουν τους συμμάχους μας!

Ο δήμος  μας μεταπολιτευτικά έχει διοικηθεί από κομμουνιστές , σοσιαλιστές και δεξιούς επομένως όλες και όλοι που γεννηθήκαμε σε αυτή την πόλη έχουμε μέτρο σύγκρισης του τι συμβαίνει τώρα με ό,τι συνέβαινε όταν διοικούσαν αυτοί που τώρα ασκούν κριτική. 

Ως ΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ είχαμε εγκαίρως επισημάνει πως η διοίκηση του ασκήθηκε από κεντροδεξιά στελέχη θα αποτελούσε τροχοπέδη για όσους πιστεύουν ακόμα σε κόμματα και χρώματα και δεν είναι της λογικής της παρούσας διοίκησης πως όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως κομματικής σημαίας ή ιδεολογικής κατεύθυνσης μπορούν να βοηθήσουν για το "καλό" της πόλης. Και τα εισαγωγικά γιατί ό,τι είναι για κάποιον καλό δεν είναι απαραιτήτως καλό για τους πάντες και φυσικά δεν έχουμε όλες και όλοι την ίδια άποψη για το προς τα που πρέπει να κινηθεί η εκάστοτε δημοτική αρχή σε αυτά που λέμε θέματα της καθημερινότητας του δημότη. 

Στα βασικά δηλαδή στο θέμα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ( υφαρπαγή ιδιωτικής για ιδιοτελή συμφέροντα) , στο θέμα της ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ του ΚΥΤ Υμηττού και σε ένα σωρό άλλα ΣΟΒΑΡΑ παρατηρείται το απίστευτο φαινόμενο ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ που κινούνται πέριξ ή είναι στελέχη των υπαρχουσών δημοτικών παρατάξεων να ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ! 

Επομένως στα βασικά σύμφωνα πάντα με την ΔΙΚΗ μας ΞΕΚΑΘΑΡΗ ατζέντα το ΣΥΝΟΛΟ των δημοτικών παρατάξεων κινείται στη ΛΑΘΟΣ κατεύθυνση και σαφέστατα είναι στη ΛΑΘΟΣ πλευρά της Ιστορίας σε αυτή που εάν ακολουθούσαμε ως χώρα θα ήμασταν τώρα κάτι ανάμεσα σε Βόρεια Κορέα και Βενεζουέλα. 

Για το εξίσου σημαντικό θέμα των ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ εκεί όλες και όλοι υποστηρίζουν εργαζόμενους της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ με συμβάσεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού για να έχουν τον γάϊδαρό τους δεμένο είτε δουλέψουν είτε όχι και η δική μας λογική ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως είναι ανόητοι όσοι δουλεύουν βλέποντας δίπλα τους άλλους να κάθονται και να αμείβονται με τους ίδιους μισθούς ή σε μερικές περιπτώσεις και με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. 

Το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο δήμος μας λοιπόν δεν θα λυθεί με την απομάκρυνση του κ. Γιώργου Χατζηδάκη από την θέση του δημάρχου αφού εκεί θα κάτσει κάποιος άλλος με τις ίδιες ΑΠΟΨΕΙΣ στα βασικά με αυτόν που ήδη κατέχει την θέση ευθύνης. 

Ευθύνης ήθελε εισαγωγικά αλλά εντάξει μας πετύχατε στις καλές μας και είπαμε να αποφύγουμε να καταδικάσουμε έναν υπεύθυνο δήμαρχο που έχει την ατυχία να διοικεί παντελώς ανεύθυνους δημοτικούς υπαλλήλους. 

Τρία χρόνια μετά την ανάληψη της ευθύνης από την παρούσα διοίκηση για τον μόνο που θα μπορούσαμε να γράψουμε κάτι ΘΕΤΙΚΟ είναι για τον Αντιδήμαρχο κ. Σταύρο Γεωργάκη. 

Είναι ο μόνος που ξέσπασε στην παντελή ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ υπαλλήλων για την ταλαιπωρία που προκαλούν σε δημότες που πηγαινοέρχονται για να κουβαλάνε ένα σωρό άχρηστα έγγραφα σε ένα κράτος που ψηφιοποιείται χωρίς να χάνει την θέση εργασίας του κανένας που έως χθες είχε επιφορτιστεί με όσα πλέον μπορούμε να κάνουμε με κάποια κλικ. 

Και βέβαια αυτό είναι αποτυχία για τον κ. Πιερρακκάκη που δεν ξέρουμε εάν θα βρει ιθαγενείς να τον ψηφίσουν στις κάλπες του 2023! Όλες οι εφαρμογές που χρυσοπληρώθηκαν και λειτουργούν από ΙΔΙΩΤΕΣ έχουν όχι μόνο ΚΕΝΑ αλλά και θα οδηγήσουν σε ΧΑΟΣ αφού συγκεντρώνουν στοιχεία που σε πολλές των περιπτώσεων δεν είναι αληθή. Θα διαβάσατε ήδη ρεπορτάζ σε ένα μεγάλο site της κεντροαριστεράς δεν θα ασχοληθούμε τώρα με στελέχη του κομματικού σωλήνα που δεν έχουν καμία επαφή με το τι συμβαίνει στην κοινωνία. 

Στα δικά μας και επειδή έως τις δημοτικές κάλπες του 2023 εμείς δεν ελπίζουμε πως κάποιος υποψήφιος δήμαρχος θα πάρει έστω και κάτι από την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΤΖΕΝΤΑ δεν τρελαινόμαστε για το ποιος θα είναι χαλίφης στη θέση του χαλίφη. 

Η σημερινή διοίκηση είναι για εμάς μια συνέχεια της προηγούμενης , χειρότερη κατά την δική μας ΑΠΟΨΗ και φυσικά δεν αναμένουμε πως εάν θα αλλάξει στις κάλπες του 2023 θα πάμε προς ΚΑΛΥΤΕΡΗ με δεδομένο πως τις ΑΠΟΨΕΙΣ όλων για τα της πόλης τις γνωρίζουμε. 

Κρατισμός  υπεράσπιση δημοτικών υπαλλήλων και εθελοντικών ομάδων που μόνο κακό προξένησαν στην πόλη και ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ για απομάκρυνση βασικών δομών του κράτους έτσι για να έχουν κάποιοι λόγο να κάνουν την επαναστατική τους γυμναστική σε μια Αστική Δημοκρατία που ΑΝΕΧΕΤΑΙ ατυχώς για τους πολλούς την ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ του κάθε ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ! 

Η  πόλη ζέχνει από ΦΑΣΙΣΜΟ έχει μνημεία ανθρώπων που πολέμησαν τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και που εάν επικρατούσαν οι ΙΔΕΕΣ τους θα ήμασταν ΣΟΒΙΕΤΙΑ και θα περνάγαμε δύσκολα για πάνω από μισό αιώνα όπως και όλα τα πρώην ανατολικά κράτη αλλά εδώ δεν βάζουμε μυαλό και τιμούμε ως ήρωες όσους η ΙΣΤΟΡΙΑ έχει διαγράψει ή αναφέρει με μελανά χρώματα. 

Σε μια πόλη που τιμάει Βελουχιώτηδες και υμνεί Μεταξάδες ο Γιώργος Χατζηδάκης ως δήμαρχος ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ και για αυτό ό,τι και εάν έγινε το πολιτικό "παιδί" του Βασίλη Βαλασόπουλου όχι μόνο  είναι το απόλυτο φαβορί για μια ακόμη θητεία αλλά θα καταγράψει ποσοστό στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2023 που θα το θυμόμαστε εμείς οι κεντροδεξιοί για χρόνια! 

Καλούμε έστω και τώρα τα τοπικά στελέχη της ΝΔ να αποφασίσουν μέσω της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης για μία και μόνο υποψηφιότητα ΑΥΤΟΙ οι 500 και κάτι ψιλά που ψήφισαν στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές για Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης έχουν για εμάς το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αποφασίσουν για ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ υποψήφιο και ουδείς άλλος. 

Όποιοι ονειρεύονται συσπειρώσεις ανάλογες με αυτές που παρακολουθούμε εδώ και τρία χρόνια να υιοθετεί η νυν διοίκηση ως ΛΥΣΗ στα δικά τους αδιέξοδα θα διαπιστώσουν πως εμείς τους καλούσαμε ορθώς να συνενωθούν για να μην καταρρεύσουν. 

Κανείς σε αυτή την ΠΟΛΗ ( ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ για να κάνουμε το χατίρι των ψευτοπατριωτών που ονειρεύονται χίμαιρες) δεν πιστεύει πως με περισσότερους από έναν υποψήφιο κεντροδεξιό δήμαρχο μπορεί η κεντροδεξιά να δει δεύτερο γύρο κάτι που πέτυχε ΜΟΝΟ ο Γιάννης Αναγνώστου το 2010 με την κα Πίκουλα απέναντί του! 

Τα πράγματα άλλαξαν με λύπη διαπιστώνουμε πως πολλοί κεντροδεξιοί συμμετέχουν ήδη στο "καράβι" της νυν διοίκησης και φυσικά επειδή κάποιοι από αυτούς είναι ικανοί δεν θεωρούμε εύκολο πως θα αντικατασταθούν από   Τσοπόκηδες , Δριμυλήδες κ.ο.κ! 


Σε μια εποχή που τα πάντα κινούνται ΔΕΞΙΑ εδώ θεωρούμε πως θα φέρουμε την "επανάσταση" και θα νικήσουμε τον κακό καπιταλισμό που βρίσκεται σε μια ακόμη κρίση που θα ξεπεράσει με επιτυχία όπως και όλες τις προηγούμενες. 


Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο οι κεντροδεξιοί δημοτικοί σύμβουλοι θα περιορίζονται σε πέντε στους 39 και μας είναι παντελώς αδιάφορο ποιος θα εκλέξει τους τέσσερις και ποιος θα μπει στο συμβούλιο μόνος του ή με έναν ακόμα. 

Αυτό που πρέπει να θυμούνται όσοι εμμένουν να κατέβουν σε διαφορετικές παρατάξεις είναι πως τους 21 θα τους έχει ή ο Χατζηδάκης ή ακόμα και ο κ. Ψυρρόπουλος ή ακόμα και ο άγνωστος στο ευρύ κοινό κος Ευαγγέλου εάν έτσι αποφασίσουν οι πράσινοι κομματάρχες γιατί τα πράσινα πρόβατα είναι τόσο βολεμένα στο ΔΗΜΟΣΙΟ που ακολουθούν. 

Στην κεντρική πολιτική σκηνή αφού είδαν πως βρήκαν τον "νέο Ανδρέα Παπανδρέου" πήγαν ομαδικά στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στον Αλέξη Τσίπρα για να διώξει τις Αμερικανικές Βάσεις του ΘΑΝΑΤΟΥ! 

Τέλος να τονίσουμε πως η ΝΔ δεν βλέπουμε να στηρίζει και πάλι κανέναν από τους υποψηφίους στην πόλη μας εκτός και μετά την ήττα της στις κάλπες του 2023 αλλάξει αρχηγό και χαρακτήρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: