ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φωνάζουν που δεν έχουμε νέο Κοιμητήριο όσοι πρωτοστατούν στη μη δημιουργία νέου δίπλα στο ΚΥΤ Υμηττού

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Φωνάζουν που δεν έχουμε νέο Κοιμητήριο όσοι πρωτοστατούν στη μη δημιουργία νέου δίπλα στο ΚΥΤ Υμηττού


 Ο καιροσκοπισμός στην πόλη καλά κρατεί με τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης να "μοιρολογούν" που μένουν άταφοι οι νεκροί μας ελλείψει χώρου στο εδώ και χρόνια κορεσμένο δημοτικό μας Κοιμητήριο που κάποιοι προτείνουν να επεκταθεί δίπλα σε σχολικά συγκροτήματα και μια σειρά οικιών που το έχουν περιζώσει! 

 Προτείνουν δηλαδή ένα μη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ Κοιμητήριο μέσα στον Αστικό μας ΙΣΤΟ και συντάσσονται με ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ που "αγωνίζονται" χρόνια για τον ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ καταστρέφοντας διαχρονικά την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ενός δήμου που κατάντησε ουραγούς σε σχέση  με τους όμορούς του ακόμα και σε όσα αυτονόητα θα έπρεπε να μας ΕΝΩΝΟΥΝ και όχι να μας χωρίζουν. 

Η προχθεσινή διαδικτυακή παρέμβαση του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου στο θέμα του κορεσμού του υπάρχοντος Κοιμητηρίου αλλά και το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ηλιοτυπία" αναδεικνύουν ένα γνωστό πρόβλημα ενώ η ΜΟΝΗ πραγματικά άμεση και κυρίως υλοποιήσιμη ΛΥΣΗ που θα έλυνε το πρόβλημα για χρόνια είναι η δημιουργία νέου ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ στη Β΄ ζώνη Υμηττού δίπλα στο ΚΥΤ. 

Και γράφουμε διαδημοτικού γιατί φυσικά και δεν θα δώσει χρήματα καμία κυβέρνηση για ένα Κοιμητήριο που θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τους δημότες μας την στιγμή που οι δημότες Αλίμου δεν έχουν καν Κοιμητήριο και με ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως η κυβέρνηση της ΝΔ έχει υποσχεθεί στον δήμαρχο Αλίμου κ. Κονδύλη την δημιουργία ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ δίπλα στο ΚΥΤ Υμηττού. 

Τα σχέδια είναι γνωστά εδώ και καιρό όπως και η εμμονή κάποιων συνδημοτών μας να συνεχίζουν τις ουτοπικές τους θεωρίες περί απομάκρυνσης του Κέντρου Υψηλής Τάσης Υμηττού και που τους νοιάζουν περισσότερο τα ανύπαρκτα πεύκα ενός φαλακρού βουνού παρά το ΓΕΓΟΝΟΣ πως την στιγμή που γράφονται αυτές εδώ οι γραμμές συνδημότες μας περιμένουν εβδομάδες για να θάψουν τα συγγενικά τους πρόσωπα. 

Η επέκταση του υπάρχοντος Κοιμητηρίου προφανέστατα θα ήταν μια ευκαιριακή λύση αφού σε μερικά χρόνια ο κορεσμός θα ήταν και πάλι θέμα στα τοπικά ΜΜΕ και η επιβάρυνση του Αστικού Ιστού της πόλης θα είχε βαρέσει ΚΟΚΚΙΝΑ σαν τις σημαίες των "επαναστατών" της πόλης,  που δεν βλέπουν πως στον Υμηττό υπάρχει χώρος και για δημιουργία ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟΥ για όσους δεν πιστεύουν στα δόγματα που θεωρούν μια τέτοια πράξη ως βεβήλωση. 


Το Κοιμητήριο βέβαια δεν ενδείκνυται για στείρα αντιπαράθεση όσων επιθυμούν να γυρίσει η πόλη μας πίσω και σε όσους έτσι και αλλιώς προτίμησαν να πορευτούν με πυξίδα τους την ΕΛΠΙΔΑ σε αχαρτογράφητα ύδατα στις κάλπες του 2019. 

Όσοι ευελπιστούν πως στις κάλπες του 2023 θα διορθώσουν ένα ΛΑΘΟΣ με ένα ακόμα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ δίνοντας θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ σε όσους έχουν αποδείξει πως δεν έχουν κανένα σχέδιο για την πόλη αλλά απλώς πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες μάλλον αυτή την φορά θα απογοητευθούν αφού μέχρι και οι "ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ" αντελήφθησαν πως είναι προτιμότερο να μετράς ζωντανές παρά νεκρές "αδελφές" σου και προτίμησαν να στειρώνουν αδέσποτα ζώα και να ασχολούνται με όσα κατέχουν αντί να μπλέκουν με τα σοβαρά που έτσι και αλλιώς δεν είχαν ποτέ καμία διάθεση να επιλύσουν αφού αυτό προϋποθέτει την ενεργή συμμετοχή τους στα πολιτικά δρώμενα της πόλης και εκεί χρειάζεται η ΨΗΦΟΣ των συνδημοτών μας που όσο αφελείς και εάν είναι βλέπουν πως όσα τους έχουμε γράψει εδώ και χρόνια επιβεβαιώνονται μέχρι κεραίας. 

Ελπίζουμε να μην δούμε σε θέσεις ευθύνης ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ μια και ο τοπικισμός και η ΑΝΟΧΗ σε κάθε είδους παραβατικότητα είναι διαχρονικά πρόβλημα αυτής της πόλης που όχι μόνο δεν στέκεται εμπόδιο σε κάθε μορφή ΦΑΣΙΣΜΟΥ αλλά συνεισφέρει προς την αρνητική κατεύθυνση δίνοντας την εντύπωση σε λαϊκιστές πολιτικούς να θεωρούν πως μπορεί και αυτοί να καθίσουν στην ίδια καρέκλα που κάθισε ο Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας έχοντας μάλιστα και εκλεγεί από τους πολλούς!

Δεν έμαθαν ΤΙΠΟΤΑ από τις συνεχείς αποτυχίες όσων μπήκαν στο δημαρχείο με τις ερπύστριες για να μας "σώσουν" και που ατυχώς ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ από τον προηγούμενο δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο με έκτακτο δημοτικό συμβούλιο όταν έφυγαν από αυτόν τον μάταιο κόσμο για το "μεγάλο ταξίδι". 

Η πόλη που μπορεί να τιμά παράλληλα την κομμουνίστρια  Ηρώ Κωνσταντοπούλου και τον Παττακό έχει τις διοικήσεις που τις αξίζουν και που είναι περισσότερο ηθικές και άξιες από τον μέσο δημότη μας που αναζητά τρόπους να διατηρήσει μια ΣΟΒΙΕΤΙΑ που είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει. 

Στη νέα εποχή όπου η τοπική αυτοδιοίκηση θα αναγκαστεί να ιδιωτικοποιήσει δομές της για να επιβιώσει δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό να γράψουμε πως ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι δήμαρχος μετά τις κάλπες του 2023 η πόλη αυτή θα αλλάξει προς το καλύτερο γιατί τα "ψωμιά" όσων αποζητούν ΜΟΝΙΜΕΣ θέσεις εργασίας σε ένα ΚΡΑΤΟΣ που βουλιάζει οικονομικά είναι μετρημένα. 

 Και μπορεί και αυτή η κυβέρνηση να φόρτωσε το ΚΡΑΤΟΣ με χιλιάδες νέες προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού σε ΥΓΕΙΑ ,ΠΑΙΔΕΙΑ , ΕΛ.ΑΣ, και αναμένουμε και αυτές στους ΟΤΑ αλλά το μέλλον θα μας δικαιώσει αφού ο λογαριασμός δεν βγαίνει και δεν υπάρχει πλέον υγιής ιδιωτικός τομέας που θα συνεχίζει ως μουλάρι να σέρνει ένα κάρο που όλο και βαραίνει! 

Με την ελπίδα πως οι βάσεις για την δημιουργία νέου Κοιμητηρίου στον Υμηττό θα τεθούν πριν τις κάλπες του 2023 ευελπιστούμε πως κάποτε οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης θα κατανοήσουν πως οι δημότες μας δεν ήταν ΠΟΤΕ μέρος της ΛΥΣΗΣ αλλά του προβλήματος.

Είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν τον οιοδήποτε θα τους γεμίσει περισσότερο το μισοάδειο πιάτο τους για αυτό και ας μην έχουν κάποιοι ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως δεν θα ψηφίσουν και πάλι όσους διατηρήσουν κεκτημένα τους που θα έπρεπε να είχαν καταργηθεί χθες. 

Εμείς κανένα συμφέρον δεν είχαμε και λογικά δεν θα έχουμε  από καμία διοίκηση του δήμου μας και από καμία κυβέρνηση. 

Για όσους αναρωτιούνται εμείς ως τοπικό ΜΜΕ τα πήγαμε ΚΑΛΥΤΕΡΑ με την προηγούμενη διοίκηση και με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αφού η χρησιμότητά μας τότε ήταν μεγαλύτερη. 

Για όσους το κατάλαβαν έχει καλώς για όσους δεν το κατανόησαν θα τους το κάνουμε και "λιανά" σε επόμενες αναρτήσεις μας αφού μετά την δεκαήμερη διακοπή της λειτουργίας μας έως το τέλος του μήνα τουλάχιστον θα είμαστε με δεκάδες καθημερινές αναρτήσεις. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: