ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φώτης Χρυσουλάκης: Μπράβο στη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που έφερε το θέμα της ετοιμότητας των σχολείων μας για την νέα σχολική χρονιά

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Φώτης Χρυσουλάκης: Μπράβο στη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που έφερε το θέμα της ετοιμότητας των σχολείων μας για την νέα σχολική χρονιά


Ενώ κάθε σχολείο μας έχει ΔΥΟ καθαρίστριες κάποιοι προφανώς θεωρούν πως με 10 θα λειτουργούσαν καλύτερα. Σωστή η σκέψη τους αλλά πρέπει πάντα να αναρωτιούνται τι έκαναν τα κόμματα που στηρίζουν και κυρίως οι ΑΙΡΕΤΟΙ των ΟΤΑ όλα αυτά τα χρόνια για να μην χρεοκοπήσει η χώρα και να μας φαίνεται ( στην ουσία είναι) ΥΠΕΡΒΟΛΗ αυτός ο αριθμός. 

Ακούμε τον νέο Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Χρυσουλάκη στις απαντήσεις του (για αυτό και η φωτογραφία )εάν και δεν θεωρούμε πως θα δούμε και κάτι στη θητεία του αφού οι απόψεις του είναι συγκεκριμένες και δεν θεωρούμε πως μπορεί κάποιος που δεν πιστεύει στον καπιταλισμό να τον υπηρετήσει. 

Η λογική πως διαχειριζόμαστε τα προβλήματα των σχολείων με όλους τους φορείς με δεδομένο πως μέσα σε αυτούς βάζει συλλόγους όπως ο "Παπαμαύρος" και βέβαια την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης με τις γνωστές της "ευαισθησίες" θα οδηγήσει στα γνωστά αδιέξοδα με κύρια ΕΥΘΥΝΗ της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας που ό,τι και εάν δει δεν αντιδρά. 

Άμα θεωρούν οι γονείς πως στέλνουν τα παιδιά τους σε κανένα Χάρβαντ ας αναρωτηθούν γιατί ακόμα και αριστεροί πολιτικοί στέλνουν τα δικά τους παιδιά σε ιδιωτικά. 

Προφανέστατα επειδή εκεί οι συνθήκες είναι καλύτερες και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ οι δάσκαλοι και οι καθηγητές τους δεν έχουν τα προνόμια όσων εργάζονται στα δημόσια σχολεία που την μόνη περίοδο που προετοιμάστηκαν για να πάνε να κάνουν μάθημα ήταν η περίοδος της πανδημίας. 

Και σήμερα ο λαϊκισμός κυρίευσε το δημοτικό συμβούλιο με την αντιπολίτευση να ζητάει πράγματα που δεν έγιναν όταν η χώρα υπερδανείζονταν και θυμήθηκαν να έρθουν και σήμερα να μας ζητήσουν να αλλάξουν τα πάντα με χρήματα που θα φυτρώσουν σε λεφτόδενδρα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: