ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επίθεση με κουζινομάχαιρο δέχτηκε πριν λίγο ιδιοκτήτης καταστήματος

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Επίθεση με κουζινομάχαιρο δέχτηκε πριν λίγο ιδιοκτήτης καταστήματος


Ο ιδιοκτήτης είναι καλά στην υγεία του χωρίς κανένα τραυματισμό. Χάρη στην συνεργασία Δημοτών, Δημοτικής Αστυνομίας & της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ 300Γ.2 αλλαγή , ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Α.Τ Ηλιούπολης. Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση κινητοποίηση!
Με Εκτίμηση
Κόκλας Παναγιώτης
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας



ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Οι φωτογραφίες αλλά και το ρεπορτάζ είναι από τα social media του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα. Εμείς δεν έχουμε κάτι να συμπληρώσουμε και θεωρούμε πως οι αρμόδιες αρχές θα βγάλουν άκρη για την ένοπλη επίθεση. Μπορεί κάποιοι νεαροί ή και μεγαλύτεροι που ακούνε ΛΕΞ να παρακαλάνε να πέσουν οι άνδρες της ομάδας "ΔΙΑΣ" από τις μηχανές τους αλλά η δουλειά τους ή μάλλον το λειτούργημα τους για όσους είναι ρομαντικοί ( και καλά κάνουν) έχει καθημερινά να παρουσιάσει και τέτοιο έργο που ατυχώς για κάποιους που αρέσκονται σε ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ δεν μπορεί να μην έχει ΘΕΤΙΚΟ αντίχτυπο στην κοινωνία. Έτσι για τους φτωχούς και αδύναμους είναι περισσότερο απαραίτητη η παρουσία τους αφού οι οικονομικά ισχυροί φυσικά και δεν θα ποντάρουν στον "πατριωτισμό" τους στην καλή, μέτρια ή κακή εκπαίδευσή τους. Γενικά ρισκάρουν και "τζογάρουν" περισσότερο οι οικονομικά αδύνατοι και κυρίως οι ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ. Και όσο αυτοί αυξάνονται τόσο περισσότερο κινδυνεύει η Αστική μας Δημοκρατία για να μην μας θεωρήσει κανείς και ανόητους πως δεν αντιλαμβανόμαστε πως οι νέοι μας οδηγούνται στην παραβατικότητα γιατί με 200, 300 ή 500 ευρώ τον μήνα απλώς επιβιώνεις και αυτοί θέλουν να ΖΗΣΟΥΝ. Τις περισσότερες φορές αυτό το ΟΝΕΙΡΟ τους το πληρώνουν με την ίδια τους τη ζωή αλλά αρκετά το βαρύναμε να πούμε ΜΠΡΑΒΟ σε όσους συνέδραμαν στο να μην έχουμε χειρότερες καταστάσεις , και φυσικά στον Αντιδήμαρχο που με κόστος ποστάρει κάτι υπέρ της Αστυνομίας,  αφού εάν δεν το έχει αντιληφθεί σε αυτή την πόλη και σε πολλές άλλες οι ΤΣΕΟΙ είναι κόκκινο πανί για την νεολαία μας. Για τον λόγο αυτό και στο μέλλον εάν δεν αλλάξουν τα ΠΑΝΤΑ στην ΕΛ.ΑΣ , θα παραμείνουν ο "εύκολος στόχος" για κάθε "επαναστάτη". Η δική μας γενική εικόνα για την ΕΛ.ΑΣ δεν είναι ΘΕΤΙΚΗ , και χαιρόμαστε όταν έστω και κάποιοι όπως π.χ τα ΟΠΚΕ το παλεύουν σε σώματα ασφαλείας βουτηγμένα σε ΣΗΨΗ. Η συνδρομή της ΑΟΠΛΗΣ δημοτικής αστυνομίας όπως καταλαβαίνετε σε τέτοιες ένοπλες επιθέσεις περιορίζεται στο να "βοηθήσει" τις διωκτικές αρχές έστω με ένα τηλεφώνημα στην Άμεσο δράση! 

Εάν η Πολιτεία εμμένει (λάθος επιλογή για εμάς)  στο να διατηρεί την δημοτική αστυνομία και την κρίνει αναγκαία,  δεν έχει παρά να την εξοπλίσει , όπως το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τις ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης αφού ήδη κάποιες που μεταφέρουν χρήματα τραπεζών ή φυλάνε VIP οπλοφορούν και μάλιστα όπως μας καταγγέλλουν συνδικαλιστές αστυνομικοί , έχουν ως υπαλλήλους τους άτομα με άδεια οπλοφορίας ( τα εκδίδουν οι εταιρίες με μία διαφορετική διαδικασία από ό,τι συμβαίνει με όλους τους υπόλοιπους που επιθυμούν να έχουν άδεια οπλοκατοχής)  που δεν έχουν καν καθαρό ποινικό μητρώο! 

Μάλλον για αυτό τους επιλέγουν και όσοι επιθυμούν ΦΥΛΑΞΗ ,  για να είναι πιο αποτελεσματικοί όταν θα έρθουν αντιμέτωποι με άλλους "εγκληματίες". 





Δεν υπάρχουν σχόλια: