ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χατζηδάκης προς Ψυρρόπουλο : Χρεώσατε τις Σχολικές επιτροπές με 300.000 ευρώ!

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Χατζηδάκης προς Ψυρρόπουλο : Χρεώσατε τις Σχολικές επιτροπές με 300.000 ευρώ!

 


Σοβαρή καταγγελία του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη που κατηγόρησε την διοίκηση Βασίλη Βαλασόπουλου για φέσωμα 300.000 ευρώ στις σχολικές επιτροπές. Απάντηση ο κος Ψυρρόπουλος δεν είχε , και  προκάλεσε να  τα πει ο δήμαρχος δημόσια ,  λες και το δημοτικό συμβούλιο γίνεται εν κρυπτώ!

Βέβαια το να λες για άνοιγμα 300.000 ευρώ και να μην έχεις οδηγήσει εδώ και τρία χρόνια την υπόθεση στον Εισαγγελέα δεν είναι κάτι λογικό. 

Η δική μας εκτίμηση είναι πως τον "ζόρισε" ο κος Ψυρρόπουλος και αντέδρασε με κάτι που όλες και όλοι το γνωρίζουν (αστείο ποσό εάν αναλογιστεί κανείς πως πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ έδωσε η διοίκηση Βαλασόπουλο σε ένα Μουσείο που δεν απασχολεί προσωπικό! ή μάλλον τότε μας έλεγαν πως δεν απασχολούσε , γιατί μάθαμε πως τελικά και εκεί απασχολούνται εργαζόμενοι του δήμου μας)  και όλα αυτά γίνονται με την ΑΝΟΧΗ και παρότρυνση συλλόγων που τάχα ενδιαφέρονται για την ΠΑΙΔΕΙΑ των παιδιών σας  , αλλά στην ουσία νοιάζονται για να εξασφαλίσουν τίτλους που ίσως τους οδηγούσαν εάν δεν ήμασταν εμείς εδώ στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. 

Στο θέμα θα επανέλθουμε αφού θεωρούμε πως θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος στα ΝΠΔΔ του δήμου μας από τους νέους προέδρους τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: